آخرین وضعیت سیلاب خراسان رضوی/تخریب پل‌های طرقبه برای جلوگیری از حادثه


آخرین وضعیت سیلاب خراسان رضوی/تخریب پل‌های طرقبه برای جلوگیری از حادثه

فرماندار بردسکن گفت: به دلیل فرونشست زمین مسیر شهرآباد به روستای فیروزآباد دیشب مسدود شد.

فرونشست زمین موجب مسدود شدن محور شهرآباد به فیروزآباد شد/ 20 نقطه بردسکن مستعد جاری شدن سیل


ابراهیم قاسم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- عنوان کرد: تا این لحظه مشکل خاصی در شهرستان که بخواهد تلفات انسانی در پی داشته باشد، نداشته‌ایم. تمام اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران در آماده باش کامل هستند و به دیگر اعضا که به نوعی مرتبط هستند دستور داده شد تا پایداری موج بارندگی از شهرستان خارج نشوند و اطلاعات کاملی را از جامعه هدف خود داشته باشند.

فرماندار بردسکن عنوان کرد: تاکنون شهرستان به خوبی مدیریت شده و امیدواریم با توجه به این که از شب گذشته تا قبل از ظهر امروز 26.5 میلیمتر بارندگی در بردسکن داشته‌ایم و امشب نیز حجم بارش‌ها بیشتر خواهد بود با مشکل خاصی مواجه نباشیم.

وی ادامه داد: به دلیل فرونشست زمین و برای جلوگیری از هر نوع حادثه امشب محور شهرآباد به روستای فیروزآباد مسدود خواهد بود. در حال حاضر محورهای مواصلاتی شهرستان بردسکن مشکل خاصی ندارند اما در برخی مناطق روستایی احتمال فرونشست‌های زمین وجود دارد و ممکن است این مسیرها با مشکل مواجه شوند.

قاسم‌پور بیان کرد: با توجه به این که بردسکن در کریدور ارتباطی و مسیرهای ورودی خراسان‌رضوی از سمت استان‌های سمنان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، اصفهان، یزد و خراسان جنوبی قرار دارد به همین دلیل علاوه بر ستاد اسکان نوروزی کلیه مدارس، تکایا، مساجد، نمازخانه‌ها، بقاع متبرکه سطح شهرستان برای اسکان زائران و مسافران در آماده باش هستند.

فرماندار بردسکن همچنین افزود: کلیه سوله‌های در اختیار سپاه، سوله‌های ورزشی، تعاون روستایی، جهاد کشاورزی و اداره امور عشایر برای در راه ماندگان و اسکان مسافران تجهیز شده‌اند. از توان تمام نیروهای بسیج، سپاه، نیروهای انتظامی و نظامی، بخش خصوصی، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی برای پیشگیری از وقوع سیل هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است.

قاسم‌پور اظهار کرد: شهرداران بردسکن، انابد و شهرآباد نیز کلیه تجهیزات خود را به کار گرفته‌اند و در آمادگی کامل به سر می‌برند همچنین شهرداران موظف شدند سریعاً نسبت به بازدید و بازگشایی کلیه مسیل‌ها و پل‌هایی که احتمال آب‌گرفتگی را دارند، اقدام کنند.

وی گفت: تمام مراکز امدادی، بهداشتی، هلال‌احمر و نیز سالن‌های بحران رادارخانه‌ها و راهداری با وسایل سبک و سنگین خود مجهز شدند تا در صورت وقوع سیل حضور فعال خود را در صحنه داشته باشد.

فرماندار بردسکن از دپوی وسایل گرمایشی و خوراکی در مرکز شهرستان و ایستگاه درونه خبر داد و از تمامی مردم شهرستان بردسکن خواست از مسافرت‌های غیر ضروری و از نشستن در کنار مسیل‌ها و مکان‌هایی که آبگرفتگی دارد، پرهیز کنند.

وی افزود: مردم و بخش خصوصی که وسایل نقلیه سنگین از جمله لودر، تراکتور، بیل مکانیکی و کمپرسی و...داشته‌اند، اعلام آمادگی کرده‌اند که اگر بحرانی بود در اختیار بگذارند که این جای تقدیر دارد.

قاسم‌پور بیان کرد: با توجه به این که بیش از 20 نقطه شهرستان بردسکن مستعد جاری شدن سیل و فرونشست زمین است از کشاورزان و دامداران درخواست داریم از چرای دام در مناطق سیل گیر پرهیز کنند تا شاهد اتفاق ناگواری نباشیم.

وی گفت: تاکنون گزارشی از تخریب روستایی براثر سیلاب نداشته‌ایم.

منطقه حسین‌آباد و مسکن مهر کاشمر در مسیر سیلاب

براساس آنچه اعلام شده مسکن مهر کاشمر و چند روستا در مسیر سیلاب قرار دارند، برخی بندهای خلیل آباد نیز سرریز شده‌اند.

فرماندار کاشمر در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: اکنون در منطقه کوهسرخ مسیر روستای چلپو سیل جاری است و ریزش کوه داشته‌ایم که در همین خصوص دو اکیپ راهداری در حال فعالیت و بازگشایی مسیر هستند.

محمد علی نبی‌پور افزود: از رانندگان درخواست داریم اگر می‌خواهند در این مسیر تردد کنند حتما به این موضوع توجه داشته باشند که احتمال ریزش کوه وجود دارد. از چند بند در روستاهایی که پرآب شده بازدید شده و مشکلی وجود ندارد اما اگر بارندگی شدید شود بندهای بالادست شهر کاشمر خطرناک خواهند بود.

وی بیان کرد: اگر مشکلی برای این بندها ایجاد شود به روستای کسرینه و خود شهر کاشمر آسیب وارد خواهد شد. در روستاهای نای و رزق‌آباد به دلیل قرار گرفتن در مسیر این بندها و در روستای اسحاق‌آباد به دلیل نوع بافت با مشکلاتی مواجه هستیم.

فرماندار کاشمر گفت: در بخش کوهسرخ نیز بندهای روستاهای موشک و کوشه نما پرآب شده و احتمال بروز مشکلاتی وجود دارد. در جاده فرعی روستای زنده‌جان چون احتمال خطر وجود داشت دستور مسدود کردن آن داده شده تا شهروندان فقط از جاده اصلی تردد کنند.

وی بیان کرد: اگر بارندگی شدید باشد در کوهسرخ به خصوص در منطقه چلپو و جاده مواصلاتی نیشابور مشکلاتی جدی خواهیم داشت. منطقه حسین‌آباد کاشمر به خصوص مناطقی که به مسیل‌ها تجاوز شده و مجموعه مسکن مهر کاشمر در خطر سیلاب هستند و در مناطق خیابان قائم نیز احتمال آبگرفتگی وجود دارد.

نبی‌پور ادامه داد: با توجه به این که برخی از همشهریان برای بازدید به سمت بندهای خاکی می‌روند تاکید می‌کنیم به دلیل بارندگی تمام این مکان‌ها به خصوص حاشیه رودخانه‌ها لغزنده شده و اگر به یک باره از بالادست سیلابی بیاید همه دچار حادثه می‌شوند.

وی گفت: تاکید داریم مردم حتی برای دیدن سیلاب به حاشیه رودخانه‌ها نروند همچنین امشب از رفتن به مجموعه‌های تفریحی و تفرجگاه‌ها به جد پرهیز کنند.

300 خانوار کاشمر در مسیل‌ سیلاب

در ادامه شهردار کاشمر به ایسنا گفت: شب گذشته جلسه‌ای برای ارزیابی وضعیت شهر در برابر بارش‌ها برگزار شد که در آن ابتدا تهدیدهایی که از بیرون شهر را در معرض آسیب قرار می‌دهند مورد بررسی قرار گرفت.

جعفرسلیمانی ادامه داد: این تهدیدها شامل مسیل‌هایی می‌شود که از ضلع شرق و غرب شهر عبور می‌کنند و در صورت بارش‌های سنگین مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: صبح امروز توسط فرماندار و دادستان از تمام این مسیل‌ها بازدید میدانی شده و مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت کلیه نیروهای خدمات شهری که بالغ بر 200 نفر نیرو می‌شوند در شهر بسیج شدند تا اقدامات لازم را انجام دهند.

شهردار کاشمر اظهار کرد: از روز گذشته تاکنون حدود 25 مورد آبگرفتگی در سطح شهر داشته‌ایم که اقدامات لازم برای رفع مشکلات انجام شده است. بعد از ارزیابی‌های صورت گرفته اقداماتی در حوزه غربی شهر انجام شده و اکنون خطر جدی شهر را تهدید نمی‌کند.

سلیمانی عنوان کرد: متاسفانه جانمایی اشتباه مسکن مهر در شهر مشکلاتی به وجود آورده که در بلند مدت با انجام اقداماتی باید مشکلات رفع شوند. دیوار ساحلی قدیمی شهر اکنون پاسخگو نیست و باید مقاوم سازی شود و با ادامه آن به سمت جنوب از بروز مشکل جلوگیری نمود.

شهردار کاشمر افزود: متاسفانه بالغ بر 300 مورد از واحدهای مسکونی از جمله منطقه حسین‌آباد در مسیر سیلاب‌ احداث شده‌اند که در همین خصوص نیروهای شهرداری آماده هستند تا در صورت لزوم اطلاع رسانی صورت گیرد و تخلیه این مناطق را انجام دهند.

وی افزود: از منتهی‌علیه خیابان شهید نیازمند تا منطقه حسین‌آباد جزء نقاط آسیب پذیر محسوب می‌شوند همچنین نقاطی که بخواهند از آن مناطق سیلاب وارد شهر شود، شناسایی شده‌اند. بالغ بر 10 مکان اضطراری برای اسکان مسافران و حادثه دیدگان پیش‌بینی شده است.

15 محل برای اسکان اضطراری مسافران

در ادامه فرماندار خلیل‌آباد به ایسنا گفت: در پی بارش‌های چند روز اخیر تمامی دستگاه‌ها و ادارات عضو کارگروه مدیریت بحران شهرستان بلافاصله در آماده باش قرار گرفتند.

مجتبی شاکری افزود: اکنون تمام امکانات، تجهیزات و نیروها برای پیشگیری از هرگونه حادثه احتمالی به خصوص سیل که برخی از نقاط را تهدید می‌کند در آماده‌باش به سرمی‌برند. با حضور تمام دهیاران و بخشداران شهرستان جلسه کارگروه مدیریت بحران برگزار شده و حتی همه ماشین آلات بخش خصوصی شناسایی و فراخوان شده‌اند.

فرماندار خلیل‌آباد عنوان کرد: از ابتدای سال زراعی جاری 189 میلیمتر و طی چند روز گذشته 27 میلیمتر بارندگی داشته‌ایم و اکنون شاهد پر شدن یکی از بندهای شهرستان هستیم اما خوشبختانه تاکنون هیچ خسارتی نداشته‌ایم.

وی در همین خصوص افزود: براساس تدابیراتخاذ شده 15 محل برای اسکان اضطراری مسافران و شهروندان در نظر گرفته شده و همه دستگاه‌ها، نیروهای انتظامی، نظامی، امدادی و بهداشتی آمادگی لازم برای رویاروری با حادثه را دارند.

شاکری اظهار کرد: با فرمانداران دو شهرستان کاشمر و بردسکن نیز در تماس هستیم تا در صورت نیاز همپوشانی شود. در حوزه استحفاظی شهرستان خلیل‌آباد تاکنون سیل جاری نشده و بندها در حال پر شدن هستند و در حال سرریز شدن که مدیریت می‌شود و جای هیچ نگرانی نیست.

فرماندار خلیل‌آباد افزود: متاسفانه در سال‌های گذشته برخی کشاورزان بندهایی را در مسیل‌ها احداث و برخی به بستر رودخانه‌ها تجاوز کرده‌اند که موجب می‌شود در هنگام بروز سیل دچار خسارت شوند. در حال حاضر به دلیل انحراف‌هایی که در مسیل‌ها به وجود آمده نگران مسیر روستای ارغا هستیم هرچند در سال‌های گذشته هم به دلیل این انحراف‌ها و ساخت و سازها که در مسیل‌ها صورت گرفته خسارت‌هایی به بخش کشاورزی وارد شده است.

شاکری عنوان کرد: هرچند مدیران با متخلفانی که به مسیل‌ها و بستر رودخانه‌ها تجاوز می‌کنند باید برخوردهای لازم را داشته باشند اما از کشاورزان می‌خواهیم قبل از هرگونه برخورد اقداماتی که انجام داده‌اند به حالت قبل برگردانند.

وی گفت: در حال حاضر برای تمام روستاها هشدار صادر شده و آمادگی لازم را دارند از سویی به طور مداوم از بندها توسط کارشناسان بازدید صورت می‌گیرد.

ورود سیلاب در نیشابور از کال جنگل و نانوا

روستای آرزومنده در نیشابور

شهردار نیشابور گفت: سیلاب و روان‌آب در نیشابور به علت آب شدن برف‌های رشته کوه بینالود است و از مسیر کال جنگل و نانوا به سمت روستای ده‌حلاج در حال حرکت است.

علی نجفی در گفت‌وگو با ایسنا- عنوان کرد: با توجه به ذوب شدن برف‌ها در رشته کوه بینالود سیلاب و روان‌آب حجیمی در حال عبور از شهر است که مسیر حرکت آن از کال ده‌حلاج و کال جنگل به سمت جنوب شهر است.

وی افزود: احتمال تخریب چندین خانه در روستای ده‌حلاج واقع در جنوب شهر وجود دارد؛ شرایط روستای ده‌حلاج کاملا بحرانی است؛ در داخل خود شهر چندین آب گرفتگی به خصوص در رسالت 14 وجود دارد اما چندان بحرانی نیست.

نجفی بیان کرد: حدود 10 خانه از روستای ده‌حلاج در مسیر سیل قرار گرفته که حدود 30 الی40 نفر در معرض خطر بودند؛ همچنین روستای اردسمان در معرض خطر بود اما با کانال‌هایی که در اطراف آن احداث شد، خطر برطرف شده است.

شهردار نیشابور ادامه داد: منازلی که در روستای ده‌حلاج در معرض خطر بودند، تخلیه شده‌اند و با توجه به شریان سیل تمهیدات خاصی را نمی‌توان برای جلوگیری از بروز خسارت به 10 خانه روستای ده‌حلاج اندیشید؛ شهرداری نیز برای کمک وارد عمل شده و الا مسیر سیل و روستای ده‌حلاج در بخش مرکزی قرار دارد.

وی عنوان کرد: تاکنون برای هیچ مسافر نوروزی مشکلی به وجود نیامده و با جلسه‌ای که در ستاد مدیریت بحران داشته‌ایم چند مدرسه و سالن‌های ورزشی در حالت آماده باش برای اسکان ضروری مسافران نوروزی هستند.

نجفی گفت: این سامانه بارشی همچنان ادامه خواهد داشت اما شدت آن از فردا ظهر کاهش می‌یابد.

وضعیت جوی امروز؛

کاهش موقت ناپایداری‌های جوی در خراسان رضوی/ افزایش دما

هواشناسی خراسان رضوی برای امروز، چهارشنبه هفتم فروردین‌ماه، در سطح استان ضمن کاهش ناپایداری‌های جوی و افزایش دما، وزش باد و بارش رگبار باران پیش‌بینی کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام اداره‌ کل هواشناسی خراسان رضوی با بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی تا صبح امروز چهارشنبه با تقویت سامانه بارشی و تشدید بارش‌ها به ویژه در نواحی شمالی و غربی استان ضمن بارندگی گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق و بارش تگرگ در نواحی مستعد، وزش باد شدید، آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها دور از انتظار نخواهد بود.

از صبح امروز ضمن افزایش دما، به صورت موقت از شدت ناپایداری‌ها کاسته خواهد شد، اما مجدداً از بعدازظهر پنج‌شنبه سامانه بارشی فعالی استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد. طی فعالیت سامانه بارشی اختلال در سیستم حمل‌ونقل به ویژه مناطق کوهستانی دور از انتظار نخواهد بود.

بر این اساس هوای امروز، چهارشنبه هفتم فروردین‌ماه، در مشهد ابری و مه‌آلود در بعضی ساعات همراه با رگبار باران با احتمال رعدوبرق گاهی با وزش باد شدید به تدریج کاهش ناپایداری‌ها و کمینه و بیشینه دمای 9 و 20 درجه سلسیوس خواهد بود.

آسمان نواحی شمالی استان در روز چهارشنبه ابری و مه‌آلود در بعضی ساعات همراه با رگبار باران با احتمال رعدوبرق گاهی با وزش باد شدید در بعدازظهر کاهش ناپایداری‌ها پیش‌بینی می‌شود.

هوای نواحی مرکزی استان در این روز ابری و مه‌آلود در بعضی ساعات همراه با رگبار باران با احتمال رعدوبرق گاهی با وزش باد شدید به تدریج کاهش ناپایداری‌ها خواهد بود.

آسمان نواحی جنوبی استان نیز در روز چهارشنبه نیمه ابری تا ابری گاهی با رگبار باران توأم با رعدوبرق گاهی با وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این گزارش در شبانه‌روز گذشته قوچان با کمینه دمای 6 درجه سلسیوس خنک‌ترین و سرخس با بیشینه دمای 28 درجه سلسیوس گرم‌ترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده‌اند. هم‌چنین طی این مدت بیش‌ترین میزان بارش از خلیل‌آباد و به میزان 27 میلی‎متر گزارش شده است.

طغیان رودخانه‌ها در چندین شهرستان استان

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی از طغیان رودخانه در تعدادی از شهرها و روستاهای استان خبر داد.

مجتبی محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه خراسان، گفت: براساس آنچه گزارش شده بارندگی در شهرستان‌های تایباد، خواف، تربت جام و رشتخوار ادامه دارد و در کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن نیز بارش شدید باران گزارش شده است.

وی اظهار کرد: در شهر خرو 10 باب منزل مسکونی در پی طغیان رودخانه دچار آب گرفتگی شده‌اند و یک باب منزل مسکونی در سرولایت به طور کامل تخریب شده و ساکنان این منزل به صورت موقت در مسجد اسکان داده شده‌اند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر خراسان‌رضوی ادامه داد: در روستای ابراهیم‌آباد شهرستان بردسکن یک باب منزل مسکونی دچار آب گرفتگی شده که در همین رابطه تیم امداد سیلاب هلال‌احمر به این روستا اعزام شد و آب این منزل تخلیه گردید و اکنون مشکل خاصی وجود ندارد.

محمودی گفت: به علت پیش‌بینی جاری شدن سیلاب محور بردسکن به طبس و همچنین روستاهای درونه به تپه طاق مسدود شده است.

وی همچنین از مه گرفتگی شدید و طغیان رودخانه در روستای‌های یورد چوپان، جمع‌آب و فریزی شهرستان چناران، مه گرفتگی و بارش خفیف باران در کلات، طغیان رودخانه در منطقه کارخانه قند شهرستان جوین، طغیان رودخانه در روستاهای شهرستانک و محمد آباد جغتای، بارش شدید باران در منطقه مزد اوند شهرستان سرخس، نصب 20 تخته چادر در محل سالن ورزشی بجستان جهت آماده باش اسکان اضطراری و اعزام یک تیم امداد سیلاب جهت آماده باش به شهر باخرز و شروع بارندگی در تایباد خبر داد.


فرماندار:

راه ارتباطی سه روستا در شیروان به علت جاری شدن سیل قطع است/
هشدار به ساکنان حوالی رودخانه اترک

فرماندار شیروان با اشاره به بارش باران های سیل آسا از روز گذشته در این شهرستان گفت: در حال حاضر راه ارتباطی حدود سه روستا به علت جاری شدن سیلاب به طور کامل قطع است.

مرآتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، افزود: علاوه بر آن به علت تخریب چندین پل و ارتباط دسترسی چندین روستا نیز با مشکل مواجه شده است.

وی به بارش فراگیر در شمال شرق شیروان طی روز گذشته اشاره کرد و ادامه داد: جاری شدن سیل در برخی از مناطق موجب تخریب چندین یل و راه روستایی شد.

مرآتی با تصریح بر اینکه با اقدامات پیشگیرانه از ورود سیل به روستاها جلوگیری شد، اظهار کرد: به عنوان مثال قبل از رسیدن سیل به روستای فیض آباد این روستا به طور کامل از جمعیت تخلیه و در مدارس شهری اسکان داده شدند.

وی توضیح داد: اهالی ساکن در حواشی رودخانه برزل آباد و گلیان نیز به مسجد و مناطق بالادست منتقل شدند و سیل به این افراد آسیبی وارد نکرد.

این مقام مسئول گفت: این افراد از ساعت 9 صبح امروز دوباره به منازل خود بازگشتند.

به گفته وی با این وجود سیل به زمین های کشاورزی، تعدادی از دامداری و منزل مسکونی خسارت وارد کرده است.

فرماندار شیروان در پاسخ به این سوال که آیا خطر سیل همچنان این شهرستان را تهدید می کند؟ اظهار کرد: خطر همچنان وجود دارد اما احتمال آن ضعیف است.

وی تاکید کرد: اما به حاشیه رودخانه اترک هشدارهای لازم داده می شود که مراقب باشند چراکه ممکن است دوباره بارندگی شروع و سیلاب جاری شود.

آخرین وضعیت خراسان رضوی پس از بارش‌ها/ تخریب پل‌های طرقبه برای جلوگیری از حادثه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی یا اشاره به آخرین وضعیت استان در پی بارش‌های رگباری اخیراز تخریب پل‌های طرقبه به منظور جلوگیری از حادثه و خسارت خبر داد.

حجت‌علی شایانفر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- با اشاره به آخرین وضعیت استان در پی بارش‌های رگباری اخیر، اظهار کرد: تخریب پل‌های طرقبه براثر شدت سیلاب نبوده و برای اقدام پیشگیرانه و جلوگیری از خسارت به مردم با هماهنگی دادستانی و فرمانداری صورت گرفته است.

وی ادامه داد: امروزهم برخی دیگر از پل‌های دسترسی در مناطق ییلاقی تخریب خواهد شد و پل‌های هرجای دیگر که مسیر عبور سیلاب را با مشکل مواجه کند و بخواهد خسارتی در پی داشته باشد تخریب می‌شود.

شایانفر تصریح کرد: با توجه به بالا آمدن آب در رودخانه زشک با آب منطقه‌ای و برق مشهد هماهنگ شده تا اقدامات لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته به دلیل افزایش سیلاب سه جاده مهم به خصوص محور سبزوار به شاهرود در ساعت دو صبح مسدود شد که در ساعت 5 صبح در محل روستای صد خرو داورزن بازگشایی گردید. همچنین محور کاشمر به شادمهر، جغتای به سبزوار مسدود بود که با فروکش کردن سیلاب تا قبل از ساعت هفت صبح امروز بازگشایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی افزود: در حال حاضر تمامی محورهای اصلی استان خراسان رضوی باز هستند و مشکلی وجود ندارد، اما سه محور فرعی به دلیل اینکه سیلاب به طور کامل فروکش نکرده تاکنون بازگشایی نشده است.

وی در خصوص وضعیت رانش زمین در سطح استان خراسان رضوی، گفت: در محور روستایی فیروزآباد به شهرآباد از بردسکن فرونشست جاده‌ای گزارش شده و اکنون این محور مسدود بوده و در حال خاکریزی و ترمیم هستند.

شایانفر بیان کرد: به رغم این‌که تاکنون نیروهای امداد و نجات هلال احمر افراد بسیاری را از سیلاب نجات داده‌اند، اما تنها در یک مورد در روستای حصار گلستان 20 نفر در قالب 5 خودرو امدادرسانی شدند.با این وجود خوش‌بختانه تاکنون هیچ‌گونه تلفات انسانی در خصوص سیلاب‌های اخیر نداشته‌ایم.

وی اضافه کرد: در حاضر تاحدودی فعالیت سامانه کاهش یافته و تا حدودی در همان نقاط غربی به صورت مقطعی وجود خواهد داشت.

ورود سامانه بارشی جدید به خراسان رضوی از عصر فردا/ میزان بارش‌ها در شبانه‌روز گذشته

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی از نفوذ سامانه بارشی دیگری به استان از عصر فردا خبر داد.

یحیی قائنی پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت جوی استان، اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته انتظار داریم از امروز بعدازظهر بارش‌های رگباری را به صورت محلی در سطح استان خراسان رضوی داشته باشیم.

وی با اشاره به نفوذ سامانه بارشی دیگری از فردا عصر به استان خراسان رضوی، ادامه داد: انتظار داریم فردا شب و به خصوص روز جمعه شاهد بارش‌های رگباری توأم با رعدوبرق و وزش باد نسبتأ شدید باشیم. بر این اساس بیش‌ترین حجم بارش این سیستم در نوار شمالی، قسمت‌های مرکزی و نوار شرقی استان خواهد بود.

قائنی‌پور تصریح کرد: احتمال آب‌گرفتگی و سیلابی شدن مسیل‌ها در این نواحی به خصوص در روز جمعه وجود دارد.

وی با بیان این‌که «شدت بارش در این سامانه بالا خواهد بود»، خاطرنشان کرد: برای این سامانه بارشی اخطاریه‌هایی صادر می‌شود و در حد آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیل‌ها خواهد بود. با توجه به این‌که از فردا بعدازظهر شدت باد در سطح استان افزایش پیدا می‌کند و رعدوبرق خواهیم داشت از شهروندان درخواست داریم از رفتن به ارتفاعات، مناطق کوهستانی و حریم رودخانه‌ها به شدت پرهیز و خودداری کنند.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی همچنین در خصوص وضعیت بارندگی در شبانه‌روز گذشته در سطح استان، عنوان کرد: طبق گزارشات اعلام شده ریوش بیش‌ترین و تایباد کم‌ترین میزان بارندگی را داشته است.

وی ادامه داد: در این مدت از ایستگاه‌های باران‌سنجی قوچان 17.8، سرخس 2.0، سبزوار 17.0، گلمکان 11.8، فرودگاه مشهد 12.0 میلی‌متر باران گزارش شده است. هم‌چنین شهرستان‌های نیشابور 23.1، کاشمر25.1، گناباد 3.5، تربت جام 0.6، درگز9.8 ، فریمان2.1 میلیمتربارندگی را داشته‌اند.

قاینی‌پورتصریح کرد: همچنین شهرستان‌های خواف 1.0، جغتای 7.4، بردسکن 19.5، بجستان 8.9 میلی‌متر بارش داشته‌اند. همچنین در شهرستان‌های کلاته 3.2، رشتخوار 6.2، باخرز2.8، مه‌ولایت 9.8، جوین 20.5، کاخک گناباد 29.9، خلیل‌آباد 23.5، ریوش 34.0، داورزن 13.4، تایباد 0.1، تربت حیدریه 20.6، خوشاب12.2 میلیمتر بارش گزارش شده است.


انتهای پیام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم