طرز تهیه گوجه شکم پر مجلسی
در این مطلب دستور تهیه یک پیش غذای مجلسی و شیک برای مهمانانتان را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
گوجه گیلاسی: به تعداد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
ژامبون خرد شده: به مقدار لازم
پنیر بوراتا: ۱ قالب
روغن زیتون: کمی
برگهای کوچک ریحان
طرز تهیه:
فر را به دمای ۴۲۵ درجه برسانید.
ژامبون خرد شده، روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی آبلیمو تازه را با هم مخلوط کنید.
پنیر بوراتا را رنده کرده و به مخلوط ژامبون اضافه کنید.
مخلوط را درون گوجههای گیلاسی بریزید.
سینی فر را چرب کرده و گوجهها را درون سینی بچینید.
سینی را برای ۸ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها طلایی شود.
بعد از خنک شدن گوجهها را با برگهای ریحان تزیین کنید.
منبع: زندگی آنلاین