16 دلیل برای مصرف دانههای کدو تنبل
روی برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن انسان نیاز است، از این رو، مصرف دانههای کدو تنبل میتواند به بهبود شرایط آن کمک کند.
دانههای کدو تنبل از جمله ابرمواد غذایی هستند که میتوانید به رژیم غذایی خود اضافه کرده و از فواید سلامت جالب توجه مصرف آنها بهرهمند شوید.
به گزارش "کر ۲"، دانههای کدو تنبل منبع خوبی برای چربیهای سالم، منیزیم، فیبر و دیگر مواد مغذی هستند که به تقویت سلامت بخشهای مختلف بدن از جمله قلب، سیستم ایمنی و پوست کمک میکنند.
تقویت سلامت جنسی مردان
به لطف محتوای غنی ماده معدنی روی، دانههای کدو تنبل به تقویت سلامت جنسی مردان کمک میکنند. بیشترین تراکم روی دانه کدو تنبل در لایهای نازک به نام آندوسپرم است. تنها سه و نیم اونس (۱۰۰ گرم) دانه کدو تنبل دارای ۱۰ میلی گرم ماده معدنی روی است. مقدار مشابه از دانههای کدو تنبل بو داده بین ۷ تا ۸ میلی گرم روی دارد.
تقویت سیستم ایمنی
روی برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن انسان نیاز است، از این رو، مصرف دانههای کدو تنبل میتواند به بهبود شرایط آن کمک کند. همچنین، ویتامین E. موجود در دانههای کدو تنبل به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
تقویت سلامت پوست
در شرایطی که مواد غذایی وجود دارند که محتوای ویتامین E. آنها بیشتر از دانههای کدو تنبل است، اما این دانهها انواع مختلفی از این ماده مغذی شامل آلفا-توکوفرول، گاما-توکوفرول، دلتا-توکوفرول، آلفا-توکومونوئنول و گاما-توکومونوئنول را ارائه میکنند. این انواع ویتامین E. در کنار هم به تقویت سلامت پوست کمک میکنند.
حفظ سلامت چشمها
انواع مختلف ویتامین E. برای حفظ سلامت چشمها و پیشگیری از بیماریهای چشم مرتبط با افزایش سن، مانند آب مروارید یا انحطاط ماکولا نیز ضروری هستند.
حفظ سلامت ماهیچهها
تنها یک اونس (۲۸ گرم) از دانههای کدو تنبل دارای ۷ گرم پروتئین است که این دانههای کوچک را به گزینهای ارزشمند برای حفظ سلامت ماهیچهها و بافتهای بدن تبدیل میکند.
تنظیم قند خون
دانههای کدو تنبل حاوی ترکیب پروتئینی قوی، چربیهای سالم و فیبر هستند که همگی به حفظ تعادل سطوح قند خون کمک میکنند. تنها یک اونس (۲۸ گرم) از دانههای کدو تنبل دارای ۱۳ گرم چربیهای سالم و ۱.۷ گرم فیبر است. در شرایطی که این مقادیر شاید بیش از حد چشمگیر به نظر نرسند، اما برای مقدار کمی از این ماده غذایی جالب توجه هستند.
کمک به کاهش وزن
به لطف محتوای پروتئین، چربی، فیبر و توانایی چشمگیر در تنظیم سطوح قند خون، دانههای کدو تنبل گزینهای خوب برای کمک به کاهش وزن محسوب میشوند.
بهبود خواب
به لطف محتوای تریپتوفان که به خواب بهتر کمک میکند، مصرف دانههای کدو تنبل به خواب عمیقتر و پیشگیری از بی خوابی کمک میکنند. زمانی که وارد بدن میشود، اسید آمینه تریپتوفان به سروتونین تبدیل میشود که این ماده به بهبود شرایط خواب کمک میکند.
تسکین اعصاب و کاهش استرس
به لطف محتوای قابل توجه منیزیم (تنها یک اونس دانه کدو تنبل میتواند ۳۷ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای این ماده مغذی را تامین کند)، این دانههای خوشمزه میتوانند به تسکین سیستم عصبی و کاهش استرس کمک کنند. منیزیم یک ماده معدنی آرامش بخش طبیعی محسوب میشود.
کاهش خطر سرطان
بنابر پژوهشی که در نشریه پزشکی Food Research International منتشر شد، مصرف دانههای کدو تنبل با کاهش خطر ابتلا به سرطانهای معده، پستان، ریه، پروستات و روده بزرگ پیوند خورده است.
کاهش وقوع هایپرتروفی خوش خیم پروستات (BPH)
دانههای کدو تنبل سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که توانایی کاهش التهاب را دارند، و مطالعهای که در نشریه European Journal of Lipid Science and Technology منتشر شد، نشان داد که مصرف این ماده غذایی میتواند وقوع هایپرتروفی خوش خیم پروستات - شرایطی که در آن اندازه غده پروستات بزرگ میشود - را کاهش دهد.
کاهش خطر بیماری قلبی
به لطف محتوای منیزیم، ویتامین E. و اسیدهای چرب امگا-۳، دانههای کدو تنبل میتوانند خطر بیماری قلبی را کاهش داده و به تنظیم فشار خون کمک کنند.
تقویت سطوح انرژی
از آنجایی که دانههای کدو تنبل منبع خوبی برای آهن هستند که از بلوکهای سازنده خون و انرژی محسوب میشود، مصرف این ماده غذایی میتواند به تقویت انرژی بدن کمک کند.
تقویت باروری در مردان
بنابر مطالعهای که در نشریه پزشکی Nutrition Research منتشر شد، کمبود روی با کیفیت پایین اسپرم در مردان پیوند خورده است. از آنجایی که دانههای کدو تنبل سرشار از روی هستند، مصرف منظم این ماده غذایی ممکن است به بهبود باروری در مردان کمک کند.
ضد التهاب و کمک به بهبود آرتریت
به لطف محتوای غنی اسیدهای چرب امگا-۳، دانههای کدو تنبل ممکن است در درمان آرتریت موثر باشند. مطالعهای که در نشریه Pharmacological Research منتشر شد، نشان داد که روغن دانه کدو تنبل نتایج ضد التهاب مشابه با داروی ایندومتاسین داشته، در شرایطی که با عوارض جانبی همراه نبوده است.
کمک به اجابت مزاج
دانههای کدو تنبل منبع خوبی برای فیبر هستند، از این رو مصرف روزانه این ماده غذایی ممکن است به بهبود شرایط اجابت مزاج انسان کمک کند.
منبع: سلامت نیوز
به گزارش "کر ۲"، دانههای کدو تنبل منبع خوبی برای چربیهای سالم، منیزیم، فیبر و دیگر مواد مغذی هستند که به تقویت سلامت بخشهای مختلف بدن از جمله قلب، سیستم ایمنی و پوست کمک میکنند.
تقویت سلامت جنسی مردان
به لطف محتوای غنی ماده معدنی روی، دانههای کدو تنبل به تقویت سلامت جنسی مردان کمک میکنند. بیشترین تراکم روی دانه کدو تنبل در لایهای نازک به نام آندوسپرم است. تنها سه و نیم اونس (۱۰۰ گرم) دانه کدو تنبل دارای ۱۰ میلی گرم ماده معدنی روی است. مقدار مشابه از دانههای کدو تنبل بو داده بین ۷ تا ۸ میلی گرم روی دارد.
تقویت سیستم ایمنی
روی برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن انسان نیاز است، از این رو، مصرف دانههای کدو تنبل میتواند به بهبود شرایط آن کمک کند. همچنین، ویتامین E. موجود در دانههای کدو تنبل به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
تقویت سلامت پوست
در شرایطی که مواد غذایی وجود دارند که محتوای ویتامین E. آنها بیشتر از دانههای کدو تنبل است، اما این دانهها انواع مختلفی از این ماده مغذی شامل آلفا-توکوفرول، گاما-توکوفرول، دلتا-توکوفرول، آلفا-توکومونوئنول و گاما-توکومونوئنول را ارائه میکنند. این انواع ویتامین E. در کنار هم به تقویت سلامت پوست کمک میکنند.
حفظ سلامت چشمها
انواع مختلف ویتامین E. برای حفظ سلامت چشمها و پیشگیری از بیماریهای چشم مرتبط با افزایش سن، مانند آب مروارید یا انحطاط ماکولا نیز ضروری هستند.
حفظ سلامت ماهیچهها
تنها یک اونس (۲۸ گرم) از دانههای کدو تنبل دارای ۷ گرم پروتئین است که این دانههای کوچک را به گزینهای ارزشمند برای حفظ سلامت ماهیچهها و بافتهای بدن تبدیل میکند.
تنظیم قند خون
دانههای کدو تنبل حاوی ترکیب پروتئینی قوی، چربیهای سالم و فیبر هستند که همگی به حفظ تعادل سطوح قند خون کمک میکنند. تنها یک اونس (۲۸ گرم) از دانههای کدو تنبل دارای ۱۳ گرم چربیهای سالم و ۱.۷ گرم فیبر است. در شرایطی که این مقادیر شاید بیش از حد چشمگیر به نظر نرسند، اما برای مقدار کمی از این ماده غذایی جالب توجه هستند.
کمک به کاهش وزن
به لطف محتوای پروتئین، چربی، فیبر و توانایی چشمگیر در تنظیم سطوح قند خون، دانههای کدو تنبل گزینهای خوب برای کمک به کاهش وزن محسوب میشوند.
بهبود خواب
به لطف محتوای تریپتوفان که به خواب بهتر کمک میکند، مصرف دانههای کدو تنبل به خواب عمیقتر و پیشگیری از بی خوابی کمک میکنند. زمانی که وارد بدن میشود، اسید آمینه تریپتوفان به سروتونین تبدیل میشود که این ماده به بهبود شرایط خواب کمک میکند.
تسکین اعصاب و کاهش استرس
به لطف محتوای قابل توجه منیزیم (تنها یک اونس دانه کدو تنبل میتواند ۳۷ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای این ماده مغذی را تامین کند)، این دانههای خوشمزه میتوانند به تسکین سیستم عصبی و کاهش استرس کمک کنند. منیزیم یک ماده معدنی آرامش بخش طبیعی محسوب میشود.
کاهش خطر سرطان
بنابر پژوهشی که در نشریه پزشکی Food Research International منتشر شد، مصرف دانههای کدو تنبل با کاهش خطر ابتلا به سرطانهای معده، پستان، ریه، پروستات و روده بزرگ پیوند خورده است.
کاهش وقوع هایپرتروفی خوش خیم پروستات (BPH)
دانههای کدو تنبل سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند که توانایی کاهش التهاب را دارند، و مطالعهای که در نشریه European Journal of Lipid Science and Technology منتشر شد، نشان داد که مصرف این ماده غذایی میتواند وقوع هایپرتروفی خوش خیم پروستات - شرایطی که در آن اندازه غده پروستات بزرگ میشود - را کاهش دهد.
کاهش خطر بیماری قلبی
به لطف محتوای منیزیم، ویتامین E. و اسیدهای چرب امگا-۳، دانههای کدو تنبل میتوانند خطر بیماری قلبی را کاهش داده و به تنظیم فشار خون کمک کنند.
تقویت سطوح انرژی
از آنجایی که دانههای کدو تنبل منبع خوبی برای آهن هستند که از بلوکهای سازنده خون و انرژی محسوب میشود، مصرف این ماده غذایی میتواند به تقویت انرژی بدن کمک کند.
تقویت باروری در مردان
بنابر مطالعهای که در نشریه پزشکی Nutrition Research منتشر شد، کمبود روی با کیفیت پایین اسپرم در مردان پیوند خورده است. از آنجایی که دانههای کدو تنبل سرشار از روی هستند، مصرف منظم این ماده غذایی ممکن است به بهبود باروری در مردان کمک کند.
ضد التهاب و کمک به بهبود آرتریت
به لطف محتوای غنی اسیدهای چرب امگا-۳، دانههای کدو تنبل ممکن است در درمان آرتریت موثر باشند. مطالعهای که در نشریه Pharmacological Research منتشر شد، نشان داد که روغن دانه کدو تنبل نتایج ضد التهاب مشابه با داروی ایندومتاسین داشته، در شرایطی که با عوارض جانبی همراه نبوده است.
کمک به اجابت مزاج
دانههای کدو تنبل منبع خوبی برای فیبر هستند، از این رو مصرف روزانه این ماده غذایی ممکن است به بهبود شرایط اجابت مزاج انسان کمک کند.
منبع: سلامت نیوز