چرا کارشناس منوتو زیرآب تلگرام طلایی و هاتگرام را زد؟


چرا کارشناس منوتو زیرآب تلگرام طلایی و هاتگرام را زد؟

همزمان با حذف هاتگرام و تلگرام طلایی توسط گوگل و ادعای مجری شبکه منوتو، به بررسی زوایای دیگر این ماجرا پرداخته ایم.


به گزارش جام نیوز، کمپانی گوگل بعنوان صاحب امتیاز سیستم عامل اندروید، چند روزی است با هشدار به کاربران تلگرام طلایی و هاتگرام، این نرم افزارها را جاسوسی خوانده و اقدام به حذف آنها از تلفن همراه کاربران می کند.


کارشناس شبکه منوتو "نریمان غریب" مدعی است که گزارش وی به گوگل موجب این اقدام شده است.

چرا کارشناس منوتو زیرآب تلگرام طلایی و هاتگرام را زد؟

با توجه به عملکرد این کارشناس که پیشتر خواهان تحریم نرم افزار های ایرانی در گوشی های اپل شده بود و سابقه کمپانی گوگل در جاسوسی، چند سوال مطرح است:


یک) گوگل که نقض حریم شخصی کاربران و جاسوسی را در سابقه خود دارد، چگونه می تواند حامی حریم خصوصی باشد؟

گوگل سال 1998 میلادی توسط «لَری پِیج» و «سرگئی برین» تأسیس شد و شش سال بعد از این اتفاق نخستین فعالیت سیاسی خود را با دولت امریکا آغاز کرد. آن زمان شرکتی به‌نام «کی‌هول» در سانفرانسیسکو مشغول فعالیت بود که یک برنامه ماهواره‌ای جاسوسی را در اختیار سازمان اطلاعات مرکزی امریکا (CIA) قرار می‌داد و در اصل تصاویر ماهواره‌ای سه‌بعدی را در قالب نقشه به دست مأموران اطلاعاتی امریکا می‌رساند.
گوگل سال 2004 میلادی این شرکت را خریداری کرد تا به‌صورت رسمی با دولت امریکا وارد همکاری شود. همان سال قراردادی به ارزش 2.1 میلیارد دلار بین گوگل و آژانس امنیت ملی امریکا (NSA) منعقد شد که بر اساس آن غول اینترنتی جهان موظف شده بود جست‌وجوهای اینترنتی در 24 زبان مختلف را اسکن کند و در هر نقطه از آن که اتفاق نادرستی را مشاهده کرد به سازمان مربوطه گزارش دهد.
و مواردی که در گزارش رسانه ها پیشتر منتشر شده بود

دوم) اگر گوگل ادعای حمایت از حریم خصوصی را دارد، چرا با نرم افزارهایی مانند فیسبوک که سابقه فروش اطلاعات کاربرانش موجب رسوایی این شرکت هم شده است، مقابله نمی کند!؟

سوم) اگر قرار است تمامی نسخه های کپی تلگرام (پوسته های تلگرام) از گوشی های اندروید حذف شود، چرا دیگر پوسته های تلگرام که شامل 117 نرم افزار می شود، حذف نمی شود!؟

محل تامل است، نریمان غریب که خود صاحب امتیاز یکی از همین پوسته های تلگرام با قابلیت دور زدن فیلترینگ است، اکنون مدعی مبارزه با این پوسته های تلگرام به دلیل "ناامن بودن و استفاده جاسوسی" شده است!

آیا هدف کارشناس منوتو از این گزارش ادعایی، منفعت مردم ایران است!؟ یا منفعت شخصی یا منفعت کارفرمایش؟

با بازخوانی درخواست این فرد از شرکت اپل برای حذف نرم افزارهای ایرانی از اپ استور و تحریم نرم افزار های ایرانی باید منفعت این فرد را در جایی دیگر جست!

فردی که خود صاحب امتیاز یکی از نرم افزارهای تلگرام (پوسته های تلگرام) است، چرا باید خواستار حذف دو مورد از این نرم افزارهای پرطرفدار باشد؟

آیا منافع این کارمند منوتو، کنار زدن دو رقیب و هدایت کاربران آنها به نرم افزار تلگرامی خودش نیست؟


منتخب امروز

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!