میرکریمی: اطلاعی از احضار مجلس ندارم

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ اردیبهشت ۱۰, سه‌شنبه ساعت ۱۰:۵۳۰ رأیبدون امتیاز
میرکریمی: اطلاعی از احضار مجلس ندارم

رضا میرکریمی دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر با تکذیب خبر احضارش به مجلس گفت: اطلاعی از این احضار ندارم و می‌دانم منشا این اخبار کجاست.\

به گزارش پارس نیوز، رضا میرکریمی کارگردان سینما که دبیری جشنواره جهانی فیلم فجر را هم بر عهده دارد در واکنش به خبر احضارش به مجلس توضیح داد: من اطلاعی از این خبر ندارم اما می‌توانم حدس بزنم منشا این اخبار کجاست و دلیلش چیست.

وی افزود: من بعد از برگزاری این جشنواره منتظر یک خسته نباشید از جانب مسئولان بودم نه شنیدن این اخبار.

میرکریمی در ادامه گفت: اگر قرار باشد توضیحی هم به کمیسیون فرهنگی مجلس ارائه شود مسئولان دولتی سینما باید در راستای این پاسخگویی اقدام کنند. اما شنیدن این اخبار هم برای من ناراحت‌کننده است.

وی افزود: اگر حاشیه‌های برگزاری یک جشنواره در این سطح می‌تواند اینقدر زیاد باشد عطای جشنواره برگزار کردن را به لقایش می‌بخشم.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...