ترافل خرمایی دسری خوشمزه است که در این بخش آشپزی تاپ ناز به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای ترافل خرما
خرما ۲۰۰ گرم گردو ۳۰ گرم بیسکویت نرم ۶ عدد پودر نارگیل به میزان لازمموادی برای تزیین کردن ترافل خرمایی
گردو، خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم
طرز تهیه ترافل خرما
ترافل خرمایی یکی از دسرهای خوشمزه است که به دلیل داشتن خرما بسیار مقوی است، این دسر را می توانید با مغزهای مختلف درست کنید و در مراسمان مختلف آن را سرو کنید.
خرد کردن بیسکویت و خرمابرای درست کردن این دسر خوشمزه در ابتدا باید بیسکویت و گردو را درون میکسر یا غذاساز بریزید و خرد نمایید و حالا پوست خرما را بگیرید و هسته آن را بیرون بیاورید و درون غذاساز بریزید آن را له کنید.
ترکیب مخلوط خرما و بیسکویت با نارگیلحالا خرما و مخلوط بیسکویت را با هم مخلوط نمایید خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس گلوله هایی از مواد را با دست بردارید و آن را به پودر نارگیل آغشته نمایید و در دیس پذیرایی قرار دهید و در آخر ترافل ها را با پودر پسته، خلال بادام و مرواریدهای خوراکی تزیین کنید.
می توانید هر کدام از ترافل ها را در یکی از مغزها غلت دهید تا رنگ آن جذاب و متنوع شود.