1000 فعال قرآنی در استان کرمانشاه گواهینامه دریافت کردند

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ اردیبهشت ۱۴, شنبه ساعت ۱۵:۰۷۰ رأیبدون امتیاز
1000 فعال قرآنی در استان کرمانشاه گواهینامه دریافت کردند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ طی سال 97 یک هزار فعال قرآنی استان کرمانشاه گواهینامه حضور در فعالیت‌های قرآنی دریافت کردند.

حجت‌الاسلام رهبر محمدی، رئیس اداره امور قرآنی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: 1000 فعال قرآنی در استان کرمانشاه طی سال 97 گواهینامه حضور در فعالیت‌های قرآنی استان را دریافت کردند.
وی با تشریح عملکرد فعالیت‌های قرآنی اداره امور قرآنی در سال 97 افزود: بیشترین تعداد صدور گواهینامه حضور در فعالیت‌های قرآنی ویژه بانوان بوده است که از این تعداد بیش از 700 گواهینامه ویژه بانوان صادر شده است.
رئیس اداره امور قرآنی استان کرمانشاه تصریح کرد: تعداد گواهینامه‌های صادر شده در بحث یاد شده بیشتر در دوره‌های آموزشی قرآنی بوده است که شامل گواهی حضور در دوره‌های قرآنی است.
حجت‌الاسلام محمدی گفت: بیش از 70 معلم بانوی تجوید قرآن نیز در سال گذشته گواهینامه دریافت کردند.
وی عنوان کرد: بیش از 80 نفر نیز گواهینامه مفاهیم قران دریافت کردند و ویژه 55 معلم حافظ قرآن گواهینامه فعالیت آشنایی و انس کودکان با قرآن صادر شده است.
حجت‌الاسلام محمدی اظهار کرد: گواهینامه ممتحن روش تدریس معلم روخوانی و روان‌خوانی، قرائت تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم و روش تدریس تجوید نیز سال گذشته صادر شده است.
انتهای پیام

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...