طرز تهیه بامیه عسلی خانگی سالم و لذیذ
بامیه عسلی که با شیرین کننده طبیعی عسل درست میشود، از صحت و سلامت بیشتری نسبت به بامیه های معمولی برخوردار است. پیشنهاد میشود این شیرینی در ماه رمضان به صورت خانگی و با مواد اولیه سالم درست شود و به مقدار محدود مورد استفاده قرار گیرد.
ستاره | سرویس آشپزی – زولبیا بامیه از شیرینیهای پایه در سفره افطار هستند که به دلیل قند ساده بالایی که دارند، مصرف آنها در لحظات اولیهی افطار میتواند قند مورد نیاز خون را تامین کند. بامیه عسلی را به راحتی میتوانید با مواد اولیه مطمئن و سالم در منزل درست کرده و از آن به عنوان نوعی میان وعده یا افطاری سالم استفاده کنید. در این مطلب سعی داریم طرز تهیه بامیه عسلی خانگی را آموزش دهیم.
طرز تهیه بامیه عسلی
مواد لازم | |
آب | 250 میلی لیتر (معادل 1 پیمانه) |
آرد | 160 گرم (معادل 16 قاشق سوپخوری) |
کره | 70 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 2 قاشق سوپ خوری |
عسل | 1 پیمانه |
گلاب | 2-3 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
روغن مایع برای سرخ کردن | به میزان لازم |
پودر پسته و پودر نارگیل برای تزیین (اختیاری) | به میزان لازم |
دستور تهیه
چند نکته مهم
برای ترد شدن بامیه عسلی میتوانید ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت به مواد آن اضافه کنید.
برای درست کردن بامیه عسلی به یک قیف و ماسوره آچاری نیاز دارید و بهتر است از قیف یک بار مصرف استفاده کنید، چون شستن خمیر بامیه از قیف سخت است.
هنگام بریدن خمیر بامیه، لبههای قیچی را کمی چرب کنید تا خمیر بامیه به آن نچسبد.
برای سرخ کردن بامیه حتما حرارت را کم کنید و اجازه دهید بامیهها روی حرارت ملایم طلایی شوند.
بامیه یکی از دسرهای شیرین ایرانیست که در سایر کشورهای آسیایی نیز به روشهای مختلفی طبخ میشود. این خوراک که غالبا در ماه مبارک رمضان در وعده افطاری و برای باز کردن روزه مورد استفاده قرار میگیرد، بهتر است با روغنهای سالمی مانند روغن کنجد درست شود و برای شیرین کردن آن، عسل به کار رود تا از سلامتی بیشتری برخوردار باشد. با این حال بد نیست بدانید که حتی بامیه عسلی حاوی مقادیر بالایی کالری بوده و مصرف زیاد آن میتواند منجر به اضافه وزن و بیماریهای ناشی از چاقی شود. قند ساده موجود در بامیه برای بیماران دیابتی مضر بوده و خوردن این شیرینی به چنین افرادی توصیه نمیشود. این قند حتی در بدن افراد سالم سریعا به چربی تبدیل شده و بهتر است مصرف آن به یکی دو عدد در روز محدود شود.
شما چه ترفندهای دیگری را برای تهیه بامیه در خانه سراغ دارید؟ دیدگاهها و تجربیات خود را از طریق بخش "ارسال نظر" با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید.