طرز تهیه حلوای لبو مجلسی و خوشمزه (آموزش تصویری)
حلوای لبو نوعی دسر مجلسی است که با تزیین آن به شکل های زیبا می توان بر زیبایی سفره افزود. این دسر خوشمزه به روش های مختلف و با مواد متنوعی طبخ می شود که در این مطلب به دو نمونه از آن اشاره شده است.
ستاره | سرویس آشپزی – از معروفترین انواع حلوا میتوان به حلوای هویج، ترحلوا، حلوای زعفرانی و حلوا سه آرد اشاره کرد که هر یک به روشی خاص درست میشوند و طعم و مزهی خاص خود را دارند. حلوای لبو از دیگر انواع حلواست که از خواص بالایی برخوردار بوده و طعم و مزهی کرمی آن منحصر به فرد است. این دسر خوشمزه را میتوان به راحتی با استفاده از سه ماده اصلی چغندر قرمز، شیر و شکر درست کرد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه این شیرینی محبوب بپردازیم.
۱. طرز تهیه حلوای لبو (روش اول)
مواد لازم | |
شیر پرچرب | 1 فنجان |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
چغندر قرمز بزرگ | 2 عدد (معادل 2 فنجان رنده شده) |
پودر هل | 1/8 قاشق چایخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
بادام زمینی خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
چغندر رنده شده را در همان تابه بریزید. چغندر را به مدت ۷ الی ۸ دقیقه بر روی حرارت متوسط تفت دهید. شیر را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. اجازه دهید مواد بر روی حرارت متوسط بجوشند، در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید و صبر کنید تا شیر بخار شده و مواد غلیظ شوند.
زمانی که مخلوط شیر و چغندر غلیظ شد، مرتب آن را هم بزنید که ته نگیرد. زمانی که مخلوط کاملا غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید شکر حل شود. با حل شدن شکر، حلوای لبو مقداری آب میاندازد بنابراین مرتب بر روی حرارت هم بزنید تا آب آن تبخیر شود. باقیماندهی کره، پودر هل و بادام زمینی تفت داده شده را به حلوا اضافه کنید. حلوا را خوب هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه دیگر بپزد.
حرارت را خاموش کرده و حلوای لبو را در ظرف سرو بکشید.
دو نکته مهم میزان شکر مورد استفاده برای تهیهی حلوای لبو بستگی به ذائقه شما و شیرینی لبو دارد. در صورتی که لبوی مورد استفاده شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر در نظر بگیرید، همچنین در صورتی که به خوردن دسرهای شیرین علاقهمند هستید میتوانید مقدار شکر را بیشتر کنید. افزودن کره به این حلوا برای خوشمزهتر شدن آن است، اما شما میتوانید با کاهش مقدار کره کالری حلوا را کاهش دهید.
۲. طرز تهیهی حلوای لبو (روش دوم)
مواد لازم | |
آرد سفید | 2 پیمانه |
لبوی متوسط (لبوی له شده) | 3 عدد (1 پیمانه) |
شکر | 2 پیمانه |
آب | 3 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
گلاب | 1 پیمانه |
دستور تهیه
با استفاده از قالبهای زیبا میتوانید حلوای لبو را در اشکال شیک و مجلسی تزیین کنید.
نکته: طبخ حلوای هویج به این روش نیازمند صبر و حوصله است و باید حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بر روی حرارت ملایم مرتبا هم زده شود تا حلوایی صاف و باکیفیت عمل آید.
شما چه ترفندهای دیگری را برای تهیه حلوای لبو سراغ دارید؟ دیدگاهها و تجربیات خود را از طریق بخش "ارسال نظر" با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید.