خانواده بخشی از کارکردش را در تربیت فرزندان از دست داده است
خرمآباد - ایرنا- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: خانواده بخشی از کارکرد اصلی خود را در تربیت فرزندان از دست داده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ناهید پرویزپور روز دوشنبه در نشست با مدیران مدارس دخترانه خرم آباد بر ضرورت برگزاری جلسات با بانوان فرهنگی و پیگیری مسائل و مشکلات حوزه دختران دانش آموز استان تاکید کرد و اظهار داشت:مهارت های اجتماعی و نهادینه سازی فرهنگ ها در سطح جامعه به ویژه در بین دختران و بانوان بسیار مهم است.
پرویز پور ادامه داد: شنیدن برخی اتفاقات در مدارس و مشکلات دانش آموزان دختر باعث افسوس می شود که چرا مسئولان در این راستا کم توجهی یا بی توجهی دارند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: در این راستا تلاش می شود با تعامل با مدیران و بانوان فرهنگی در راستای رفع مشکلات و چالش های مدارس دخترانه تلاش شود.
پرویز پور ادامه داد: طلاق و از هم گسیختگی خانواده ها باعث بروز مشکلات عاطفی و اسیب های اجتماعی برای دانش آموزان می شود و از طرفی در صورت تعامل مسئولان مدارس با دانش آموزان می توان از بسیاری از مشکلات پیشگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی برخلاف فرصتها و مزایا، آسیبهایی دارد که ما بیشتر به سمت آن آسیبها رفتهایم، اظهار داشت: فضای مجازی بدون توجه به سن افراد اطلاعات وسیعی را در اختیار میگذارد که اتفاقات بسیاری را برای نسل جوان و نوجوان ما در پی دارد که باید به علم و دانش روز مجهز باشیم و فرزندانمان را در این زمینه آگاه نمائیم.
وی با بیان اینکه در بحث گفت و گوی بین خانوادهها شکاف بین نسلی داریم افزود: بخشی از مسائل و چالش ها ناشی از خانواده است و خانوادهها امروز بخشی از کارکرد اصلی خود را تا حدودی از دست دادهاند، بچه را رها کردهاند و آموزش و پرورش را متولی اصلی تربیت می دانند.
پرویزپور با بیان اینکه از ظرفیت انجمن اولیا و مربیان بهره بگیریم و دغدغهها را مطرح کنیم، اظهار داشت: باید دانش آموزان را ایمن کنیم که در مقابل حجم وسیع دادهها بتوانند مسائل را حل کنند و تهدیدها و آسیبها را بشناسند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با تاکید بر اینکه گفت و گوی بین خانوادهها کم شده است، افزود: طی 10 سال گذشته مدت زمان و میانگین صحبت خانوادهها از 2 ساعت به بیست دقیقه رسیده است.
پرویز پور از اجرای فازنخست طرح گفتگوی بین خانوادهها در لرستان با برگزاری چندین کارگاه آموزشی اشاره کرد و گفت: در فاز بعدی وارد خانوادهها میشویم تا گفتگوی بین افراد را تقویت کنیم.
وی با بیان اینکه بلوغ زودرس یکی از معضلاتی است که دختران ما را تهدید میکند، بیان کرد: کاهش اعتقادات دینی در بین دانش آموزان از دیگر مسائل مطرح است؛ کمتر دانش آموزی داریم که خارج از کتب دینی مدارس مطالعه آزاد در حوزه منابع دینی داشته باشند.
وی افزود: دانش آموزان باید مشاهیر خود را بشناسد و آنها را به تحقیق و شناخت مسائل و ارزشهای دینی ترغیب کنیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان همچنین به موضوع خشونتهای خانگی اشاره کرد و اظهار داشت: کمیته خانواده در دادگستری برگزار میشود و اگر مواردی در این راستا در سطح مدارش مشاهده می شودجهت استفاده از روشهای مختلف و پیگیری معرفی شوند.
7274/6060