باید با اخلاق حسنه باور جامعه نسبت به عفاف و حجاب را تقویت کنیم
گروه اجتماعی - استاندار گیلان با بیان اینکه باید با روشهای اقناعی، رفتار و اخلاق حسنه باور جامعه نسبت به عفاف و حجاب را تقویت کنیم، گفت: برخوردهای مبتنی بر قوه قاهره مسائل اعتقادی را تقویت نمیکند.
به گزارش ایکنا از گیلان، مصطفی سالاری، استاندار گیلان عصر امروز ۲۳ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان گیلان، با اشاره به ضرورت نظارت مردم بر امور جامعه در راستای تحقق حقوق شهروندی، اظهار کرد: نهادینه کردن نظارت مردم به صورت شفاف، بیان نظرات و پیشنهادات وانتقادات آنها جامعه را به سمت مطالبه آنان هدایت میکند.
وی با بیان اینکه رسانه یکی از ابزار انتقال نظرات مردم است، افزود: نهادینهکردن نظرات مردم از طریق رسانه باعث میشود تا آنان بتوانند به دستاندرکاران و متولیان، امر به معروف و نهی از منکر کنند و از آنان پاسخ بخواهند.
استاندار گیلان توسعه خدمات الکترونیک را یکی از راههای افزایش رضایتمندی مردم دانست و گفت: ارائه خدمات الکترونیک علاوه بر سرعت بخشیدن به پاسخگویی، سلامت و شفافیت نظام اداری را به دنبال دارد و باعث کاهش مراجعات حضوری میشود.
سالاری با بیان اینکه طی روزهای آتی بخشنامه "ارائه نظارت مردم بر دولت از طریق سمنها" ابلاغ میشود، ادامه داد: در این بخشنامه سازمانهای مردم نهادی که با دستگاههای اجرایی در ارتباط و تعامل هستند، پس از دریافت نظرات، پیشنهادات و انتقادات مردم و انعکاس به دستگاه مربوطه، پاسخ را شفاف به مردم منعکس میکنند.
استاندار گیلان سامانه ارتباط مردم با دولت (سامد) را یکی از راههای ارتباطی انتقال نظرات و انتقادات مردم به دولت عنوان کرد و گفت: اگر پس از طرح دو مرحله انتقاد، پاسخ قانع کنندهای ارائه نشود، موضوع توسط یکی از معاونان استاندار و با حضور مدیر اجرایی مرتبط و شهروند منتقد بررسی و پیگیری میشود.
وی با اشاره به سفر هفتگی مدیران جهت بررسی و پیگیری مطالبات مردم، تصریح کرد: ابلاغ بخشنامه ساماندهی ماموریتها و پرهیز از سفرهای غیر ضروری مدیران به خارج از استان نیز یکی دیگر از اقدامات در جهت دسترسی بیشتر مردم به مسئولان است. همچنین در جهت رعایت حقوق شهروندی برگزاری جلسات با حضور ۲ الی ۳ نفر از مدیران دستگاههای اجرای در ساعات اداری ممنوع است.
سالاری با بیان اینکه رعایت عدالت، شفافیت و تساوی در جذب نیروی انسانی نیز از تاکیدات جدی بنده به مدیران است، خاطرنشان کرد: پیش از این بخشنامه تشریفات زدایی در جهت رعایت حقوق شهروندی ابلاغ شده بود و اکنون پس از یکسال با دستگاههایی که مفاد بخشنامه را اجرایی نکردهاند برخورد میشود زیرا مجموع این بخشنامهها با هدف اصلاح رفتار اداری در جهت رعایت حقوق شهروندی ابلاغ شدهاند.
استاندار گیلان با بیان اینکه باید با روشهای اقناعی، رفتار و اخلاق حسنه باور جامعه نسبت به عفاف و حجاب را تقویت کنیم زیرا برخوردهای مبتنی بر قوه قاهره مسائل اعتقادی را تقویت نمیکند، افزود: اگر یک دستگاه فرهنگی نتوانست کار اصلی خود را به درستی انجام دهد نباید مستقیما متوسل به قوه قاهره شویم لذا دستگاههای مربوطه در صورت عجز از انجام وظایف اصلی خود باید این موضوع را اعلام کنند و برای مراجع دیگر نیز نسخهپیچی نکنند.
سالاری، ساماندهی و ترویج فعالیتهای ورزشی و فرهنگی را از وظایف اصلی برخی دستگاههای متولی در این حوزه دانست و گفت: متاسفانه به درستی از ساخت و سازهایی که ابزار برای ترویج فعالیتها هستند استفاده نمیشود.
استاندار گیلان با بیان اینکه موضوعات فرهنگی بر عملکردهای روزانه ما اثرگذار است، افزود: با برنامهریزی صحیح برای اوقات فراغت جوانان همچون مسابقات ورزشی، توسعه ورزش همگانی، تئاتر، سینما و گسترش خدماتی از این قبیل زمانی برای فعالیتهای ناسالم باقی نمیماند و برای آن دسته از افراد حداقلی جامعه نیز قانون به نحو صحیح اجرا میشود.
انتهای پیام