درحالیکه ام جی بریتانیا اخیراً از کراساوور الکتریکی ZS رونمایی کرده اما ماه بعد شاهد ورود این برند به بازار هند با یک شاسیبلند جدید به نام “هکتور” خواهیم بود.
جدای از نام عجیب خودرو باید گفت هکتور دقیقاً یک ام جی نیست. این خودرو در واقع بائوجون 530 است که اخیراً به عنوان شورولت کاپیتوا در تایلند و کلمبیا و با نام وولینگ آلماز در اندونزی عرضه شده است.
خب پس ام جی چگونه توانسته خودرویی که با همکاری جنرال موتورز توسعه یافته را در بازار هند عرضه کند؟
این موضوع به بهرهبرداری کمپانی مادر یعنی سایک از منابع خود بازمیگردد. این خودروساز چینی در کشور خود با جنرال موتورز یک شرکت جوینت ونچری داشته و به تولید بائوجون 530 مشغول است. ظاهراً جنرال موتورز با فروش این شاسیبلند با نام ام جی در هند مشکلی نداشته است.
هکتور از ماه ژوئن در این کشور و به عنوان اولین شاسیبلند هیبریدی ملایم 48 ولتی عرضه خواهد شد و اولین خودروی اینترنت هند خواهد بود. منظور ام جی از این جمله تکنولوژی مبتنی بر اینترنت i-Smart است که بیش از 50 ویژگی ارتباطی و بزرگترین صفحهنمایش لمسی 10.4 اینچی در کلاس را ارائه میکند.
این شاسیبلند در بازار هند با پیشرانههای بنزینی و دیزلی عرضه خواهد شد. این پیشرانهها شامل نسخهی بنزینی 1.5 لیتری توربو با قدرت 143 اسب بخار و گشتاور 250 نیوتون متر و پیشرانهی 2 لیتری دیزلی با قدرت و گشتاور به ترتیب 170 اسبی و 350 نیوتون متری میباشند.
هر دو پیشرانه با گیربکسهای 6 سرعته دستی و اتوماتیک دوکلاچه در دسترس هستند. برخی تریم های مجهز به پیشرانه بنزینی و گیربکس دستی دارای تکنولوژی هیبریدی ملایم 48 ولتی هستند که به لطف باتری لیتیوم-یونی در نظر گرفته شده بهترین مصرف سوخت کلاس را بر جای خواهند گذاشت. این باتری انرژی را ذخیره کرده و گشتاور بیشتری را در زمان موردنظر تولید میکند. این مدلها با نشان هیبریدی عرضه خواهند شد و سه ویژگی کلیدی سیستم استارت/استاپ، ترمز احیا شونده و بوست الکتریکی را خواهند داشت.
رئیس ام جی موتور هند میگوید:
ام جی هکتور به عنوان اولین خودروی اینترنتی هند با سطح بالای داخلی سازی عرضه خواهد شد و ویژگیهای قابلتوجهی خواهد داشت. به عنوان اولین محصول ام جی در هند، هکتور نشان دهندهی تعهد ما به عرضهی بهترین خودروها برای مشتریان هندی میباشد.
هکتور اوایل ماه جاری روی خط تولید کارخانهی این شرکت در هالول گوجارات خواهد رفت. این کارخانه ظرفیت تولید سالانهی 80 هزار دستگاهی خواهد داشت.