طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی با کراست مقوی و خوشمزه
طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی با کراست مقوی و خوشمزه تارت شکلاتی : اگر از طرفداران شکلات هستید، برای یک عصرانه دلچسب این تارت لذیذ را با کراستی مقوی آماده کنید و به همراه یک فنجان قهوه یا چای نوش جان کنید. کراست تارت : جو دوسر پرک یک و نیم پیمانه گردو خرد […] نوشته طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی با کراست مقوی و خوشمزه اولین بار در مجله اینترنتی حرف...
طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی با کراست مقوی و خوشمزه
تارت شکلاتی : اگر از طرفداران شکلات هستید، برای یک عصرانه دلچسب این تارت لذیذ را با کراستی مقوی آماده کنید و به همراه یک فنجان قهوه یا چای نوش جان کنید.
کراست تارت :
جو دوسر پرک یک و نیم پیمانه
گردو خرد شده سه چهارم پیمانه ( از فندق یا بادام هم می تونید استفاده کنید)
موز یک عدد
خرما بی هسته ۵ عدد
شکر یک سوم پیمانه( در صورت امکان شکر قهوهای)
عسل یک ق غذا
کره نرم ۵۰ گرم
وانیل کمی
نمک یک چهارم ق چ
مواد فیلینگ تارت :
خامه صبحانه یک بسته
شکلات خرد شده ۲۰۰ گرم
نوتلا یک ق غ
طرز تهیه تارت شکلاتی :
همهی مواد کراست رو داخل میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد چسبندهای تحویل بگیرید.
ته قالب تارت ریخته و تا دیواره ها پهن کنید و پرس کنید. یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
خامه رو روی حرارت بذارید تا گرم شهولی نجوشه. شکلات و اضافه کنید تا با حرارت خامه نرم شه. نوتلا رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه. روی کراست بریزید و دو ساعت داخل یخچال بذارید و بعد تزیین و سرو کنید.
خواص شکلات :
شکلات تلخ به بازگشت انعطافپذیری به عروق خونی کمک میکند و همچنین از چسبیدن گلبولهای سفید به دیوارههای رگهای خونی جلوگیری میکند.
هر دو مورد ذکر شده از عوامل شایع عفونتهای شریانی میباشند که خواص شکلات نقش بسزایی در بهبود آنها دارد. همچنین در یک مطالعه ۹ ساله سوئدی در بیش از ۳۱،۰۰۰ زن، کسانی که هفتهای یک یا دو بار شکلات تلخ مصرف میکردهاند، خطر سکته قلبی آنها به میزان یک سوم کاهش یافته است.
مطالعات بعدی نیز نشان دادهاند که علاوه بر سکته قلبی، مصرف شکلات خطر ابتلا به سکته مغزی را نیز کاهش میدهد.
شکلات علاوه بر طعم دلنشینش، هیچگونه عارضه جانبی منفی ندارد، در حالیکه کدئین باعث میشود تا افراد اغلب احساس خوابآلودگی و کسلی کنند.
شکلات تلخ با مواد معدنی سودمندی از جمله پتاسیم، روی و سلنیوم مخلوط شده و ۱۰۰ گرم شکلات تلخ (معادل ۷۰ درصد یا بیشتر)، تقریبا ۶۷درصد از RDA آهن را تامین میکند.
مصرف شکلات، حین اینکه سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد، همچنین سطح کلسترول خوب را افزایش میدهد. خواص شکلات بهگونهای است که به طور بالقوهای باعث کاهش خطر بیماری قلبی عروقی نیز میگردد.
خوردن تکه کوچکی از شکلات ۲۰ دقیقه قبل از غذا هورمونهایی را در مغز ایجاد میکند که میگویند “من سیر هستم”، و در نتیجه این عمل باعث کاهش میزان غذایی میشود که قرار است در وعده غذایی صرف کنید.
شکلات باعث کاهش استرس در مادران باردار شده و نوزادان چنین مادرانی که شکلات مصرف میکنند، بیشتر از نوزادان سایر مادران میخندند.
فلاونولهای موجود در شکلات میتوانند پوست را در مقابل آسیبهای خورشیدی محافظت نمایند و از اینرو شما را در داشتن پوستی شاداب، زنده و جوان یاری کنند.
میزان فلاونوئیدها با کم شدن حافظه در افراد مسن کاهش مییابند و از اینرو ویژگیهای ضد التهابی شکلات تلخ در درمان آسیبهای مغزی مانند ضربه مغزی نیز مفید است.
شکلات حاوی فنیل اتیلامین (PEA) است، این همان ماده شیمیایی است که مغز شما زمانیکه شما احساس میکنید عاشق شدهاید، ایجاد میکند. فنیل اتیلامین مغز شما را تشویق میکند تا آندورفینهای حس خوب را رها سازد.