دیزاین سالاد کاهو و کلم مجلسی و جدید
دیزاین سالاد فصل : مجموعه ای دیگر از نحوه تزئین و دیزاین سالاد کاهو و کلم و انواع سبزیجات را برای شما بانوان خوش سلیقه و همراهان ایران بانو تهیه کرده ایم. امیدواریم از تصاویر ارائه شده ایده بگیرید. دیزاین سالاد فصل دیزاین ساده و زیبای سالاد فصل خوشمزه و خوشگل تزیین خیار ها با … نوشته دیزاین سالاد کاهو و کلم مجلسی و جدید اولین بار در پورتال جامع...
دیزاین سالاد فصل : مجموعه ای دیگر از نحوه تزئین و دیزاین سالاد کاهو و کلم و انواع سبزیجات را برای شما بانوان خوش سلیقه و همراهان ایران بانو تهیه کرده ایم. امیدواریم از تصاویر ارائه شده ایده بگیرید.
دیزاین سالاد فصل
دیزاین ساده و زیبای سالاد فصل خوشمزه و خوشگل
تزیین خیار ها با استفاده از قالب شیرینی پزی
تزیین زیبای سالاد با استفاده از تراش سبزیجات
دیزاین سالاد کاهو در ظرف مستطیل
سالاد جدید برای مهمانی
تزیین سالاد کاهو در ظرف گرد
تزیین سالاد کاهو در ظرف مربع
سالاد فصل جدید
تزیین سالاد کاهو و کلم
سالاد کاهو برای مهمانی
چیدمان سالاد کاهو در ظرف گرد
سالاد شانتیا
سالاد شیک برای مهمانی
سالاد برای مهمانی شام
تزیین سالاد کاهو مجلسی شیک
سالاد کاهو و خیار
تزیین سالاد برای مهمانی
سالاد ساده
سالاد فصل جدید
تزیین گوجه و خیار برای سالاد
سالاد کلم تزیین
دیزاین سالاد مجلسی
عکس دیزاین سالاد
سالاد زیبا و شیک
دیزاین سالاد جدید
دیزاین سالاد مجلسی شیک
دیزاین خلاقانه سالاد کاهو
دیزاین سالاد شیرازی شیک
چیدمان سالاد در دیس
سالاد شیرازی مجلسی
سالاد کلم
طرز تهیه سالاد فصل
موادلازم:
کاهو : ۲ بوته کوچک
خیار: ۳ عدد
گوجه: ۳ عدد
هویج: ۲ عدد
شکر: به اندازه دلخواه
کلم قرمز: ۱ عدد کوچک
سس مایونز: ۱ پیمانه کوچک
آبلیمو یا آب نارنج:به اندازه لازم
پرتغال آب گرفته :۱ عدد
نمک : کمی
طرز تهیه:
کاهو و کلم قرمز را جدا جدا کنید. خیارها و گوجه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ظرف سالاد را کنار دستتان قرار دهید. ابتدا کاهو را در دیس سالاد بریزید. روی آن به صورت دلخواه کلم قرمز خیار و گوجه ها را بچینید سپس هویج را روی سالاد رنده کنید سس را خوب هم بزنید. کمی نمک و کمی شکر و آبلیمو به آن اضافه کنید. آب ۱ عدد پرتغال یا نارنج را بگیرید و به سس اضافه کنید سس آماده شده را روی سالاد بریزید
سالاد فصل جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
سالاد فصل را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .