به گزارش زنان خبر، این روزها با توجه به افزایش دما بازار مصرف میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی به ویژه خانواده توت ها حسابی داغ است. اما حواستان نسبت به روش صحیح مصرف و شست و شوی این خوشمزه های دوست داشتنی حسابی جمع باشد.
زیرا کوچک ترین بی توجهی در این امر، سبب بروز مسمومیت و تبعات خطرناک و مرگبار به ویژه در میان کودکان می شود.
برای شست وشوی انواع توت ها مانند توت سفید، توت فرنگی، تمشک و شاتوت در نخستین اقدام، دستمال تمیز و نازکی را ترکنید. توت ها را داخل آن بریزید تا گرد و خاک میوه جذب رطوبت دستمال شود.
قسمت کلاهک سبز توت هایی مانند توت فرنگی را جدا کنید زیرا این کلاهک محل تجمع حشراتی مانند شته ها و آفت های ریز دیگر است.
همچنین از ریختن توت ها در ظرف آب خودداری کنید زیرا سبب انتقال آلودگی از توت ناسالم به سالم می شود.
امروزه توصیه بر این است که توت ها را یک به یک زیر آب سرد روان با فشار متوسط و با مالش ملایم انگشتان شست و شو دهید.
درپایان کار هم یک قاشق مربا خوری نمک را به ۴ لیتر آب سالم اضافه و حل کنید.سپس توت را داخل این ظرف آب نمک ریخته وپس از ۱۰ دقیقه تنها یکبار با آب شست و شو دهید.
انتهای متن/*