طرز تهیه مرصع پلو با دستور پخت اصلی و طعم و مزه فوق العاده لذیذ

دسته‌بندی: آشپزیتاریخ انتشار: ۱۳۹۸ خرداد ۱۸, شنبه ساعت ۱۴:۲۷

مرصع پلو یا جواهر پلو از انواع پلوهای مخلوط است که به عنوان غذای مجلسی در مجالس و مهمانی های مختلف سرو می شود. در طرز تهیه مرصع پلو از برنج ایرانی و فیله مرغ و پیاز و کره و زرشک و کشمش و خلال پسته و بادام و زعفران دمکرده و خلال پوست پرتقال و شکر و فلفل و نمک و زردچوبه استفاده می شود. \ مرصع پلو و زر...