«حنیف» مکمل 2 نقش قبلی‌‌ام بود


«حنیف» مکمل 2 نقش قبلی‌‌ام بود

آرمان- «کامران تفتی» بعد از حضورش در سریال‌های زیاد، این‌بار در «برادرجان» نقش برادری را ایفا می‌کند که تا پای جان برای برادرش «چاوش» فداکاری می‌کند. برادری که اولویت زندگی‌اش حرف برادر بزرگترش بوده و گویی بدون اجازه او حتی آب هم نمی‌خورد. «تفتی» بعد از ایفای نقش در «زیرهشت» و «میکائیل» این‌بار نقشی از همان جنس را بازی کرده است و به گفته خودش «حنیف» مکمل دو نقش قبلی‌اش به‌شمار می‌آید. برادری که علاوه بر رعایت‌کردن برادری‌اش، خشونت زیادی را چاشنی رفتارهایش کرده است. خشونتی که بارها دردسرساز شده و دست آخر او را روانه بازداشتگاه کرد. در ادامه «فارس» با کامران تفتی گفت‌وگویی انجام داده که می‌خوانید:

آقای تفتی شما پیش از این در دو سریال «زیرهشت» و «میکائیل» به نویسندگی سعید نعمت‌ا... بازی کرده بودید و به‌نظر می‌رسد «حنیف» هم خیلی دور از نقش‌های قبلی شما نبود.

بازی در سریال «زیرهشت» و «میکائیل» را خیلی دوست دارم و یکی از بهترین کارهای من در این سال‌ها بوده است و معتقدم شخصیت «حنیف» در «برادرجان» تکمیل‌کننده «منصور کارخانه» در «زیرهشت» و «رشید زیبا» در «میکائیل» است و نقطه پایان این کارها، «حنیف» در «برادرجان» و تبلور دو کاراکتر قبلی است. فکر نکنم چیز اضافه‌تری بتوان برای این سه کاراکترها نوشت چون‌که کامل بودند.

آقای نعمت‌ا... نقش «حنیف» را از ابتدا با توجه به اینکه قرار است شما آن را بازی کنید و با توجه به ویژگی‌های بازی شما نوشته بودند؟

بله از ابتدا نقش «حنیف» برای من نوشته شده بود. «برادرجان» پر از کاراکترهای متفاوت و جذاب است و شما وقتی به‌عنوان بازیگر فیلمنامه را می‌خوانید دلتان می‌خواهد همه این نقش‌ها را بازی کنید.

تا چه میزان «حنیف» برگرفته از خود واقعی شما بود؟

رنگ، نقش، راه‌رفتن، حرف‌زدن، فکرکردن و هر آنچه «حنیف» داشت برای من بود و به همین دلیل قسمت شد که «حنیف» باشم.

معمولا در باکس رمضانی نوعی رقابت هم وجود دارد. فکر می‌کنید در رقابت بین سریال‌های رمضانی سریال «برادرجان» چه جایگاهی دارد؟

همانطور که مطلع هستید سریال ما امسال یکی از پرمخاطب‌ترین سریال‌های ماه رمضان تلویزیون شده است.

علاوه بر «برادرجان»، امسال در سریال «ازیاد رفته‌ها» نیز حضور دارید و برای اولین‌بار تجربه همزمان در دو سریال رمضانی را داشتید.

بله و در هر کدام از این سریال‌ها نقشی متفاوت از دیگری را بازی می‌کنم. در «برادرجان» نقش یک برادر را که پشت وانت در میدان تره‌بار جعبه خالی می‌فروشد را در زمان حال بازی می‌کنم و در «از یاد رفته‌ها» نقشی را در بستر تاریخ معاصر ایفا می‌کنم که کت شلوار کرواتی با کلاه شاپو است.

سریال‌هایی که در این فضاها به تصویر می‌کشد، چقدر مخاطب خود را دارد و آیا توانسته با نسل امروز ارتباط خوبی برقرار کند؟

این قصه‌ها واقعی است و زندگی الان همه ما را می‌گوید. برای مثال وقتی برای خرید میوه به میوه‌فروشی می‌روید و با قیمت بالای میوه‌ها مواجه می‌شوید به خود می‌گویید که می‌روم از میدان میوه ‌و تره‌بار خرید می کنم و فرقی ندارد که در کجای این شهر زندگی می‌کنید.

شخصیت «حنیف» ما به‌ازای بیرونی داشت و تا به حال شبیه به او را در میدان تره‌بار دیده بودید؟

بله، سه حجره آن‌طرف‌تر فردی کار می‌کند که شبیه به «حنیف» است، حتی از لحاظ ظاهری نیز شبیه به «حنیف» است و «برادرجان» همین‌قدر از جنس زندگی روزمره همه ما و واقعی است.

خط اصلی قصه «برادرجان» اشاره‌ای به حق‌الناس دارد، در کنار آن چه موضوعات دیگری اهمیت پیدا می‌کند؟

خط اصلی این سریال درباره شرایط اقتصادی و پولی فعلی مردم ما است و در این بستر خیلی چیزها از بین رفته است. چندی پیش شنیدم برادر با برادر سر هزار تومن دعوا کردند و یکی دیگری را به قتل رسانده! اینها همه خبرهایی است که هر روز در صفحه حوادث روزنامه‌ها دیده می‌شود. متاسفانه یکسری مسائل در گذشته ارزش داشت که الان قبحش ریخته است که «برادرجان» فارغ از شعار درباره همین‌ها حرف می‌زند.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

همخوابی و رابطه جنسی زن بدکاره و مرد متاهل (عکس)