ثبت تاریخ شعر خراسان
در این دیدار صمیمی که اهالی شعر و ادب خراسان، سید محسن مصطفیزاده، محمد نیک، ناصر عرفانیان، هاشم رضازاده و ...، در آن حضور داشتند، استاد امیر برزگر برشهایی از زندگی خود را برای میهمانان روایت کرد.
همچنین محمد نیک، دیگر شاعر پیشکسوت، اشعاری از او برای جمع خواند و علیرضا حیدری، عضو شورای شعر ارشاد و روزنامهنگار، نیز پیشنهاد راهاندازی تارنمای تاریخ شفاهی از زندگینامه و احوال شاعران و نویسندگان و هنرمندان و اهالی فرهنگ استان خراسان رضوی را ارائه کرد. او هدف از این پیشنهاد را حفظ و ثبت تاریخ شعر معاصر خراسان و توجه به این میراث فرهنگی بیان کرد.
شاعر به مثابه سالک راه حق
جعفر مروارید، مدیرکل ارشاد خراسان رضوی، شاعران خراسانی بهویژه پیشکسوتان هنر قدسی شعر را ذخایر معنوی این استان خواند و بر لزوم توجه هرچه بیشتر به آنها تأکید کرد.
او در ادامه به عنوان استاد فلسفه دانشگاه به یکی از اشعار عرفانی امیر برزگر اشاره کرد و گفت: شاعران، به مثابه سالکان راه حق، کسانی هستند که راه سخت عرفان را ازطریق حس باطنی و شاعرانه خویش بهخوبی و شفاف و زلال همراه با حسی عاطفی و پرداختشده و شاعرانه در اختیار مخاطب میگذارند.
دیداری که مایه دلگرمی است
در پایان این دیدار، افشین تحفهگر، معاون فرهنگی و مطبوعاتی ارشاد استان، از امیر برزگر خراسانی به عنوان یکی از چند بازمانده نسل پیشکسوت و قدرتمند شعر خراسان نام برد که همواره این هنر زبانی خراسانی را سرآمد و مایه فخر و مباهات این سرزمین کردهاند. او دیدار با هنرمندان این سرزمین را مایه دلگرمی و همدلی و در نهایت ارتقای سطح توجه و پیشرفت دانست.
امیر برزگر خراسانی، زاده سال ١٣٢٢ خورشیدی در مشهد است. او دانشآموخته رشته نقاشی از مؤسسه علمی-هنری است که بعدها به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تغییر نام پیدا کرد. برزگر بازنشسته دانشکده علوم پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد است و تاکنون کتابهای «برگی از دیوان امیر»، «شعر و شاعری در آیینه زمان»، «نماز عاشقی»، «فصل عطش»، «رها در ناکجاآباد» و ... از او به چاپ رسیده است.