مرگ 7 نفر در «دز» از ابتدای امسال/ تجهیزات نجات‌غریق افزایش یابد


مرگ 7 نفر در «دز» از ابتدای امسال/ تجهیزات نجات‌غریق افزایش یابد

گرمای زودرس این روزهای خوزستان و تمایل مردم به شنا، زنگ خطر غرق شدن در رودخانه‌های استان را به صدا درآورده است به‌گونه‌ای که فقط از اول سال تاکنون در رودخانه دز هفت نفر غرق‌شده‌اند.

مرگ 7 نفر در «دز» از ابتدای امسال/ تجهیزات نجات‌غریق افزایش یابد
به گزارش فانوس، عبدالحسین معظم فر مدیرعامل سازمان آتش نشانی دزفول شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری اظهار کرد: سال گذشته ۱۲ نفر بر اثر غرق شدن در رودخانه دز و کانال های آبیاری شهرستان جان خود را از دست دادند. در حالیکه از ابتدای امسال تاکنون شمار فوتی های ناشی از غرق شدگی در شهرستان هفت نفر بوده که از این تعداد یک نفر در کانال آبیاری و مابقی در رودخانه دز غرق شده اند.

وی، بوستان های ساحلی علی کله و دووه، زیر پل شریعتی، بالادست پل باستانی و حدفاصل بیمارستان نبوی تا پل قدیم را پنح نقطه بحرانی رودخانه دز برشمرد و افزود: سال گذشته عمق آب در زیر پل باستانی چهار متر بود در حالی که از بعد سیلاب سال جاری این عمق به ۱۸ متر رسیده که این امر خطر غرق شدگی در این نقطه را بیش از پیش کرده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول با اشاره به تخریب برخی کانال های تعبیه شده توسط شهرداری در اطراف رودخانه و تغییر موانع طبیعی و غیر طبیعی رودخانه دز از پس از سیلاب، گفت: لازم است هرچه زودتر بازسازی کانال تعبیه شده در بوستان ساحلی رعنا که عمق کمی دارد انجام شود تا مردمی که به این تفریحگاه می روند برای شنا از این کانال استفاده کرده و از بستر رودخانه فاصله بگیرند.

معظم فر با بیان اینکه تمیزی آب رودخانه دز و گرمای طاقت فرسای هوا موجب هجوم مردم به سمت رودخانه دز طی روزهای اخیر شده، عنوان کرد: شهرداری دزفول از سال ها پیش اقدام به نصب تابلوهای هشدار و مشخص کردن نقاط بحرانی در مسیر رودخانه دز کرده، اما لازم است فرهنگ سازی به عنوان اصلی ترین برنامه در راستای آگاه کردن مردم نسبت به رعایت ایمنی و عدم شنا در نقاط حادثه خیز در دستور کار تمام متولیان قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه در زیر پل جدید امکان استقرار نجات غریق وجود ندارد، اضافه کرد: به عنوان مثال همین امر باید اطلاع رسانی شود. سازمان آتش نشانی دزفول از نظر امکانات نجات و غواصی در محدودیت و مضیقه است؛ بنابراین می طلبد تمامی ادارات در زمینه کاهش تلفات غرق شدگی و افزایش ایمنی رودخانه با ما همکاری کنند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی دزفول با اشاره به استقبال و حضور بی شمار مردم در کت ها و منطقه چال کندی در این ایام اظهار کرد: عمده ادارات شهرستان دارای کت هستند؛ بنابراین پیشنهاد می شود هر کدام از ادارات در برخی روزها قایق هایی مجهز به افراد نجات غریق را در اطراف کت خود مستقر کنند تا در صورت بروز هر گونه حادثه امداد رسانی لازم انجام بگیرد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

همه کدهای یوتیوب تپ کوین tapcoin (هرروز به روزرسانی می شود)