اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398


اجلاس G20(گروه 20) شهر اوزاکای ژاپن ​ نشست سالانه رهبران 19 کشور جهان+ اتحادیه اروپا در شهر اوزاکای ژاپن. ​ روز 28 و 29 ژوئن 2019(7 و 8 تیر1398) سران کشورهای عضو گروه 20 در شهر اوساکای ژاپن ​ استقبال از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه و همسرش در اوزاکا ​ دیدار ترامپ با پوتین-اوزاکای ژاپن کاخ سفید : در این دیدار یک و نیم ساعته پیرامون موضوعات...

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

اجلاس G20(گروه ۲۰) شهر اوزاکای ژاپن

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

نشست سالانه رهبران ۱۹ کشور جهان+ اتحادیه اروپا در شهر اوزاکای ژاپن.

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

روز ۲۸ و ۲۹ ژوئن ۲۰۱۹(۷ و ۸ تیر۱۳۹۸) سران کشورهای عضو گروه ۲۰ در شهر اوساکای ژاپن

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

استقبال از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه و همسرش در اوزاکا

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

دیدار ترامپ با پوتین-اوزاکای ژاپن

کاخ سفید : در این دیدار یک و نیم ساعته پیرامون موضوعات مرتبط با ایران، سوریه، ونزوئلا و اوکراین میان دو طرف بحث و تبادل نظر شد.

اعضای گروه ۲۰ می‌توانند کشوری را هم که عضو این گروه نیست به نشست دعوت کنند،بطورمثال:اسپانیا همیشه به نشست‌های گروه ۲۰ دعوت می‌شود.

گروه بیست (جی ۲۰) از همراهی ۱۹ کشور و اتحادیه اروپا تشکیل شده است. اعضای این گروه همه ساله جلسه دارند. موضوعات محوری نشست سران و رهبران کشورهای گروه بیست ناظر بر سیاست‌های اقتصادی است،

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

همسران رهبران حاضر در اجلاس G۲۰ مهمان آکی آبه (همسر شینزو آبه) بودند.شهر اوساکای ژاپن

مرد در تصویر همسر ترزا می نخست وزیر انگلیس است.۱۳۹۸/۰۴/۷

هر ساله نشستی با حضور رهبران بیست کشوری که بزرگترین و سریعترین اقتصاد در حال رشد دنیا را دارند تشکیل می‌شود که به اختصار گروه ۲۰ گفته می‌شود.

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

اعضا گروه ۲۰ در مجموع ۸۵ درصد تولید ناخالص داخلی دنیا و دو سوم جمعیت دنیا را در بر می‌گیرند.

این گروه دبیرخانه دائمی‌ ندارد و هر ساله در ماه دسامبر یکی از اعضا گروه ۲۰ به صورت چرخشی ریاست آن را برعهده می‌گیرد.

کشوری که ریاست را برعهده می‌گیرد، مسئول سازماندهی و برگزاری نشست بعدی رهبران خواهد بود و نشست‌های متفرقه دیگری را نیز باید برگزار نماید.

اعضای گروه ۲۰ می‌توانند کشوری را هم که عضو این گروه نیست به نشست دعوت کنند، اسپانیا همیشه به نشست‌های گروه ۲۰ دعوت می‌شود.

اولین اجلاس G20(گروه ۲۰)

اولین نشست گروه ۲۰ در سال ۱۹۹۹ در شهر برلین آلمان برگزار شد. این نشست پس از بحران اقتصادی شرق آسیا برگزار شد و تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر اکثریت کشورهای جهان گذاشت.

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

گروه بیست (جی۲۰) از ۱۹ کشور+ اتحادیه اروپا تشکیل شده است

گروه کشورهای ۸، هشت کشور ثروتمند دنیا، با اضافه کردن کشورهایی که سریعترین اقتصاد در حال رشد را داشتند، مانند چین، برزیل و عربستان سعودی گروه ۲۰ را تشکیل دادند. گروه ۸ از آن پس روسیه را کنار گذاشت و پس از آن، با عنوان گروه ۷ شناخته می‌شود.

در ابتدا نشست‌های گروه ۲۰ تنها با حضور وزیران اقتصاد و روسای بانک مرکزی تشکیل می‌شد اما پس از بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ و ورشکستگی بانک‌ها و بالا رفتن آمار بیکاری و رکود دستمزدها، گروه ۲۰ نشستی اضطراری را با حضور روسای جمهور و نخست‌وزیران تشکیل داد.

از آن پس مسولان ارشد کشورها در جلسه سالانه شرکت می‌کنند.

مدیریت سایت-پیراسته فر:BBCمی نویسد:برخی هم معتقدند که این نشست‌ها فایده‌ای نداشته و در واقعیت بیرونی تاثیر کمی می‌گذارد.

در نشست‌ رهبران کشورها، هیچگونه رای‌ گیری صورت نمی‌گیرد و تصمیمات و توافقات نشست هم الزام‌آور نیستند.

۱۱ آذر ۱۳۹۷سران و رهبران کشورهای گروه ۲۰ در پایان نشست دوروزه خود در بوئنوس آیرس پایتخت آرژانتین، موافقت خود را با یک بیانیه مشترک اعلام کردند. در بیانیه اما اختلاف‌نظرهای حدی بخصوص در ارتباط با وضعیت اقلیمی جهان دیده می‌شود.

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398

نشست دوروزه کشورهای گروه ۲۰ شرکت کنندگان-بوئنوس آیرس پایتخت آرژانتین-۱۱ آذر ۱۳۹۷

اجلاس G20(گروه ۲۰) آنتالیا به میزبانی ترکیه ۲۵ آبان ۱۳۹۴

اجلاس G20(گروه20) شهر اوزاکای ژاپن8 تیر1398در نشست آنتالیا به میزبانی ترکیه این اولین بار است که جی ۲۰ به عنوان سازمان اقتصادی بیانیه‌ای متفاوت منتشر کرده و ضمن محکومیت حملات اخیر پاریس متعهد به حفظ وحدت علیه تروریسم جهانی شده است.

سران این کشورها ضمن ابراز نگرانی نسبت به افزایش تعداد “جنگجویان خارجی” خواستار افزایش کنترل‌های مرزی و امنیت‌های هوایی شدند.

سران این کشورها هم‌چنین خاطرنشان کردند که برای مقابله و از بین بردن راه‌های کسب درآمد مالی گروه‌های تروریستی از طریق افزایش همکاری‌ها در زمینه تشریک اطلاعات و مسدود کردن دارایی‌های تروریست‌ها متعهد هستند.

در همین حال سران کشورهای جی ۲۰ طی یک شام کاری به میزبانی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در مورد شرایط سوریه گفت‌وگو کردند. طی این شام کاری که «چالش‌های جهانی: تروریسم و مهاجرت» نام گرفته بود تمام سران ۲۰ کشور یا نمایندگانشان حضور داشتند.

این نشست ۱۵نوامبر۲۰۱۶ نوامبر(۲۵ آبان ۱۳۹۴)پایان رسید.

بیانیه

۱- ما حملات شنیع پاریس در سیزدهم نوامبر و حملات دهم اکتبر آنکارا را به شدت محکوم می‌کنیم. این اقدامات علیه بشریت بوده و به شدت غیرقابل قبول است. ما به قربانیان این حوادث تروریستی و خانواده‌هایشان تسلیت می‌گوییم و تاکید می‌کنیم برای حل این مساله و مبارزه با انواع تروریسم متحد خواهیم بود.

۲- ما وحدت خود را برای مقابله با تروریسم حفظ خواهیم کرد. گسترش سازمان‌های تروریستی و اقدامات جهانی تروریستی مستقیماً اجرای صلح و امنیت جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد و اقدامات ما برای تقویت و تضمین اقتصاد و ثبات جهانی را به خطر می‌اندازد.

۳- ما ضمن محکومیت انواع اقدامات تروریستی و متدهای آن که تحت هیچ شرایطی قابل توجیه نیست، تاکید می‌کنیم که هیچ انگیزه و توضیحی در هر جایی و توسط هر کسی برای ما قابل قبول نیست.

۴- ما مجدداً تاکید می‌کنیم که تروریسم تحت هیچ شرایطی وابسته به هیچ مذهب، ملیت و قومیتی نخواهد بود.

۵- مبارزه با تروریسم اولویت تمامی کشورهای ماست و ما بر تلاش خود برای جلوگیری از چنین رویدادهایی و همچنین جلوگیری از وقوع اقدامات تروریستی از طریق همکاری‌های بین‌المللی با توجه به نقش اساسی سازمان ملل و مطابق با قوانین بین‌المللی و قوانین سازمان ملل تاکید می‌کنیم.

۶- ما همچنین در مقابله با دسترسی تروریست‌ها به کانال‌های مالی از طریق افزایش همکاری‌ها در اشتراک اطلاعات و مسدود کردن دارایی‌های تروریست‌ها متعهدیم.

۷- اقدامات ضدتروریستی ما به عنوان بخشی از رویکردی جامع براساس قطعنامه ۲۱۷۸ شورای امنیت سازمان ملل ادامه خواهد یافت. تشویق مستقیم یا غیرمستقیم اقدامات تروریستی یا گسترش خشونت محکوم است. ما ضرورت همکاری در تمام سطوح برای جلوگیری از افراطی‌گرایی و حمایت از جامعه مدنی برای کنترل تمام اعضای آن را به رسمیت می‌شناسیم.

۸- ما نسبت به افزایش تعداد تروریست‌های خارجی و تهدیدی که آنها برای تمام کشورها محسوب می‌شوند نگرانیم و قصد داریم با افزایش همکاری‌ها و گسترش اقدامات خود با چنین مساله‌ای مقابله کنیم. گسترش عملیات‌های اشتراک‌گذاری اطلاعات، مدیریت مرزی و اقدامات بازدارنده از جمله مسائلی است که ما برای مقابله با این مساله به آن می‌پردازیم. ما همچنین با یکدیگر برای تقویت امنیت هوایی جهانی همکاری خواهیم کرد.

۹- حملات اخیر تروریستی در سراسر جهان یکبار دیگر ضرورت افزایش همکاری‌ها و وحدت بین‌المللی و مبارزه علیه تروریسم را نشان داده است. ما همواره قربانیان این حوادث را به یاد خواهیم داشت.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال 2024 به انتخاب مجله تایم