فریضه امر به معروف جامعه را به سوی تعالی سوق می دهد

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ تیر ۱۳, پنجشنبه ساعت ۲۱:۵۲۰ رأیبدون امتیاز
فریضه امر به معروف جامعه را به سوی تعالی سوق می دهد

کرمانشاه – ایرنا – امام جمعه کنگاور گفت: فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر جامعه را به سوی تعالی، پیشرفت و ترقی سوق می دهد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی محمد لروند عصر پنج شنبه در همایش طلایه داران آمران به معروف و ناهیان از منکر شهرستان کنگاور که در حسینیه شهدا برگزار شد، اظهار داشت: اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر باعث آرامش و تعالی جامعه می شود.
او با تفسیر آیه ۱۱۴ سوره مبارکه آل عمران؛ اظهار داشت: از شروط اینکه در زمره صالحین قرار بگیریم باید فریضه امر به معروف را انجام دهیم.
دادستان کنگاور هم در این جلسه امر به معروف را از اصول قانون اساسی کشور دانست که در تاریخ ۲ اردیبهشت ۹۴ قانون حمایت از آمران به معروف مورد تصویب قرار گرفت.
رضا فریادرس افزود: این قانون در ۲۴ ماده و ۱۹ تبصره در شورای نگهبان به تصویب رسید که دستگاه قضا باید از آمران به معروف و ناهیان منکر با شدت حمایت کند.
وی در ادامه با انتقاد از عملکرد ستاد امر به معروف شهرستان کنگاور اظهار داشت: باید در اسرع وقت گردهمایی تذکر لسانی با حمایت مالی دستگاههای فرهنگی راه اندازی شود.
۷۴۴۷/۸۰۶۶

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...