طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

منبع خبر / آرگا / آشپزی / ۱۸-۰۴-۱۳۹۸

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

پاستا با سس پستو از انواع غذاهای لذیذ و سالم است و اغلب کدبانوها تصور می کنند پخت این غذا در منزل دشوار است در صورتی که این غذای فرنگی دستور پخت راحتی دارد و شما می توانید آن را در منزل به راحتی بپزید و اعضای خانواده تان را سورپرایز کنید. در طرز تهیه پاستا با سس پستو از نمک و پاستا و برگ ریحان و روغن زیتون و بادام و سیر و فلفل سیاه استفاده می...

پاستا با سس پستو از انواع غذاهای لذیذ و سالم است و اغلب کدبانوها تصور می کنند پخت این غذا در منزل دشوار است در صورتی که این غذای فرنگی دستور پخت راحتی دارد و شما می توانید آن را در منزل به راحتی بپزید و اعضای خانواده تان را سورپرایز کنید. در طرز تهیه پاستا با سس پستو از نمک و پاستا و برگ ریحان و روغن زیتون و بادام و سیر و فلفل سیاه استفاده می شود.

برای پخت پاستا از روش های مختلف نظیر پاستا پنه، پاستا با مرغ و پاستا چیکن آلفردو و پاستا با سس پستو استفاده می شود که هر یک از این غذاهای فرنگی طعم و مزه بی نظیری دارند.

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

مواد لازم برای پخت پاستا

آب : ۴ پیمانه پاستا : یک پیمانه نمک : ۱/۳ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس پستو

برگ ریحان تازه : یک پیمانه بادام : ۱/۸ پیمانه روغن زیتون : ۱.۵ قاشق غذاخوری سیر : یک حبه نمک : به مقدار لازم فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پاستا با سس پستو در منزل

برای پخت پاستا ابتدا تابه ای را روی حرارت گاز قرار دهید تا گرم شود سپس بادام های خام را درون تابه بریزید و شعله گاز را روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۳ دقیقه بادام ها را تفت دهید تا بو داده شوند توجه داشته باشید که در طول این مدت باید بادام ها را هم بزنید تا نسوزند سپس آن ها را در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا با سس پستو بعد از اینکه بادام ها به خوبی خنک شدند آن ها را درون غذا ساز بریزید و میکس کنید تا خرد شوند.

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

ریحان تازه و سیر و فلفل و نمک را به بادام ها بیفزایید و مواد را با یکدیگر میکس کنید و روغن زیتون را به آرامی به مواد سس پستو اضافه کنید.

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن
در این مرحله از دستور پخت پاستا با سس پستو درون قابلمه ای مناسب ۴ پیمانه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس نمک را به آب در حال جوش بیفزایید و پاستای خشک را درون آب بریزید و به مدت ۸ دقیقه اجازه دهید تا پاستا پخته شود.

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

پاستا را درون آبکش بریزید.

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

پاستا و سس پستو را با یکدیگر ترکیب کنید و مقداری فلفل و پودر آویشن به مخلوط پاستا و سس پستو بیفزایید و در آخر نیز مقداری پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

نکات طلایی برای پخت بهتر پاستا با سس پستو

برای اینکه سس پستو رنگی سبز داشته باشد می توانید چند قطره آبلیمو به آن بیفزایید. خرد یا درشت بودن بادام در سس پستو به ذائقه شما بستگی دارد. سس پستو را می توانید به مدت ۵ روز درون ظرف درب دار و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پاستا با سس پستو و چند تکنیک طلایی برای پخت حرفه ای آن

در این مطلب با طرز تهیه پاستا با سس پستو آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای فرنگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا





نظرات (0)
    
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز نظری ارسال نشده است
ارسال با عنوان
×
رتبه دهید:
    
0   / 450   کاراکتر
Suggested Locations
کد تصویری را وارد کنید
تزیین سالاد کاهو ۱۴۰۲ با انواع ایده های شیک و مجلسی