میوه بالنگ در ایتالیا


میوه بالنگ در ایتالیا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما (http://www.iribnews.ir/) از رم؛ میوه بالنگ در ایتالیا به خاطر خواص بیشمارش، طرفداران زیادی دارد. استان...

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم؛ میوه بالنگ در ایتالیا به خاطر خواص بیشمارش، طرفداران زیادی دارد.
استان کالابریا در جنوب ایتالیا مهمترین منطقه دراروپا در خصوص تولید انبوه این میوه پرفایده است. در ایتالیا علاوه بر تهیه انواع شیرینی و مربا با این میوه، از ان در آشپزی هم استفاده می شود.
یک تولید کننده محصولات بالنگ به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در ایتالیا گفت: ما در کالابریا، حتی روغن بالنگ هم تولید می کنیم که البته با مقداری روغن زیتون مخلوط می شود. این روغن، غذا را بسیار خوش عطر و خوش طعم می کند.
از میوه بالنگ در جنوب ایتالیا به طور گسترده در اشپزی، در تهیه انواع شیرینی و مربا و به ویژه در دارو سازی استفاده می شود.



پشت پرده اعزام لشکر 101 هوابرد ارتش آمریکا به اروپا پس از 8 دهه