روش تهیه نان مهیاوه


روش تهیه نان مهیاوه

امروز در قسمت آموزشی فراناز به شما روش پخت نانی لذیذ و سبک به عنوان صبحانه یا عصرانه آموزش میدهیم به نام نان مهیاوه که مربوط به شهر بندر عباس هست.با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان مهیاوه:

آرد(به اندازه خمیری که میخواهید)

آب

۱قاشق چاي خوري نمك

۱/۲ استكان روغن

۱تخم مرغ

۱پنیر کوچک مثلثی روزانه

مراحل تهیه نان مهیاوه در نیم ساعت:

۱-مواد خشك رو با هم مخلوط میکنیم(آردو بیکینگ پودر و نمک و شکر)، و در آخر كم كم آب اضافه ميكنم و روغن و مواد رو خوب ورز ميديم تا جايي كه خمير به دست نچسبه، ميذاريم يه ده دقيقه خمير بمونه. بعد خمير ها رو روی ظرف مخصوص پهن میکنیم تا برشته شود بعد یک تخم مرغ روی آن میشکنیم با یک قالب مثلثی پنیر کوچک.

 روش تهیه نان مهیاوه

 

۲-وقتي زیرش برشته شد روش مهياوه ميزنيم. بعد از روي تابه بر ميداريم و روش روغن ميزنيم .بفرمایید نان داغ مهیاوه حاضر است.

 روش تهیه نان مهیاوه

برای طعم بهتر و لذیذ تر میتوانید از آبلیمو استفاده و نوش جان کنید.

دوستان عزیز بدانید که در بندر عباس به نان مهیاوه نان تموشی یا توموشی نیز گفته میشود.

 



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


شکر را آب کنید و شانه را در آن بیندازید / ایده خلاقانه تزئین دسر با شانه و شکر