کتاب زیبایی‎شناسی خورد و خوراک نقد و بررسی می شود


کتاب زیبایی‎شناسی خورد و خوراک نقد و بررسی می شود

کتاب زیبایی‎شناسی خورد و خوراک، مجموعه مقالات ترجمه شده توسط کاوه بهبهانی نقد و بررسی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه از سلسله دورهمی‎های کتاب کرگدن دوشنبه ۳۱ تیرماه به بحث درباره کتاب زیبایی‎شناسی خورد و خوراک اختصاص دارد.

در این نشست کاوه بهبهانی پژوهشگر و مترجم این کتاب، بابک عباسی و حسین شیخ رضایی از پژوهشگران فلسفه درباره این کتاب بحث می‎کنند.

کتاب زیبایی‎شناسی خورد و خوراک، از مقدمه‎ای مفصل و گویا به قلم کاوه بهبهانی و مجموعه‎ای از مقالات با ترجمه او تشکیل شده است. بحث اصلی این کتاب در این باره است که چطور می‎توان غذا را به عنوا یک اثر هنری در نظر گرفت. به عبارت دیگر، ما معمولاً به غذا نگاهی مصرفی داریم و عمدتاً به جنبه‎های بهداشتی و سلامتی آن توجه می‎کنیم، در حالی که اگر بیشتر دقت کنیم، می‎بینیم که غیر از مزه و ارزش غذایی، جنبه‎های زیبایی‎شناختی غذا نیز برای ما اهمیت دارد. این را نه فقط در ترکیب ظاهری غذایی که سرو می‎شود، می‎توان ملاحظه نمود، بلکه فراتر از آن، می‎توان از ذائقه چشایی به عنوان یکی از حواسی که به اندازه بینایی و شنوایی و سایر حواس به زیبایی‎ توجه می‎کند، یاد کرد و آن را از جنبه‎ای زیبایی‎شناختی مورد بررسی قرار داد.

کتاب زیبایی شناسی خورد و خوراک مجموعه مقالاتی در باب غذا و هنر و ترجمۀ کاوه بهبهانی که انتشارات کرگدن منتشر نموده است.

این نشست دوشنبه ۳۱ تیر ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در کافه گالری ۱۹۳۰ واقع در خیابان جمالزاده شمالی، نرسیده به چهارراه نصرت، خیابان طوسی، کوچه شیوا، پلاک ۱۳ برگزار می‎شود.


به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه از سلسله دورهمی‎های کتاب کرگدن دوشنبه ۳۱ تیرماه به بحث درباره کتاب زیبایی‎شناسی خورد و خوراک اختصاص دارد.

در این نشست کاوه بهبهانی پژوهشگر و مترجم این کتاب، بابک عباسی و حسین شیخ رضایی از پژوهشگران فلسفه درباره این کتاب بحث می‎کنند.

کتاب زیبایی‎شناسی خورد و خوراک، از مقدمه‎ای مفصل و گویا به قلم کاوه بهبهانی و مجموعه‎ای از مقالات با ترجمه او تشکیل شده است. بحث اصلی این کتاب در این باره است که چطور می‎توان غذا را به عنوا یک اثر هنری در نظر گرفت. به عبارت دیگر، ما معمولاً به غذا نگاهی مصرفی داریم و عمدتاً به جنبه‎های بهداشتی و سلامتی آن توجه می‎کنیم، در حالی که اگر بیشتر دقت کنیم، می‎بینیم که غیر از مزه و ارزش غذایی، جنبه‎های زیبایی‎شناختی غذا نیز برای ما اهمیت دارد. این را نه فقط در ترکیب ظاهری غذایی که سرو می‎شود، می‎توان ملاحظه نمود، بلکه فراتر از آن، می‎توان از ذائقه چشایی به عنوان یکی از حواسی که به اندازه بینایی و شنوایی و سایر حواس به زیبایی‎ توجه می‎کند، یاد کرد و آن را از جنبه‎ای زیبایی‎شناختی مورد بررسی قرار داد.

کتاب زیبایی شناسی خورد و خوراک مجموعه مقالاتی در باب غذا و هنر و ترجمۀ کاوه بهبهانی که انتشارات کرگدن منتشر نموده است.

این نشست دوشنبه ۳۱ تیر ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در کافه گالری ۱۹۳۰ واقع در خیابان جمالزاده شمالی، نرسیده به چهارراه نصرت، خیابان طوسی، کوچه شیوا، پلاک ۱۳ برگزار می‎شود.

کد خبر 4672000

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر