دعای شرف الشمس و آداب نوشتن آن


دعای شرف الشمس و آداب نوشتن آن

دعای شرف الشمس بر روی عقیق زرد یا کاغذ زرد رنگ نوشته می‌شود و خواص فراوانی برای آن ذکر شده است. دعای شرف الشمس برای گرفتن حاجت بسیار مجرب است.

اگر با سنگ شرف الشمس و خواص آن آشنایی ندارید و یا این که نمی‌دانید دعای شرف الشمس را چه زمانی و چگونه می‌نویسند توصیه می‌کنیم در این مقاله با ستاره همراه باشید. این دعا در روز خاصی و بر روی سنگ خاصی نوشته می‌شود که مفصل در مورد آن حرف خواهیم زد.
دعای شرف الشمس و آداب نوشتن آن

شرف الشمس یعنی چه؟

شرف یک اصطلاح نجومی است که برای قرار گرفتن ستاره‌ها در برخی از برج‌های فلکی و میزان سعادت و نحوست روزها از آن استفاده می‌شود. شرف الشمس به روز نوزدهم برج حمل (فروردین) گفته می‌شود.


خواص سنگ شرف الشمس

انگشتر یا گردن‌آویز شرف الشمس برای موارد زیر مؤثر است:
ایمنی در سفر دفع بدی‌ها حفظ جان خیر و نیکی افزایش روزی آرامش دفع چشم زخم برآورده شدن آرزوها درمان عمومی جسم افزایش قدرت بدنی تصفیه دستگاه گوارش کمک به هضم و جذب غذا، گردش خون

دعای شرف الشمس و آداب نوشتن آن


حرز شرف الشمس

این حرز را باید روی عقیق زرد رنگ بنویسند و اگر چنین سنگی در دسترس نبود می‌توان از کاغذ زرد رنگ استفاده کرد. این حرز شامل پنج اسم اعظم خداوند است که حکاکی آن کار هر کسی نیست. حکاک باید فردی آگاه و پاک باشد و بتواند آداب نوشتن این حرز را رعایت کند. این آداب به شرح زیر است:
حتماً طهارت داشته باشید. از سمت راست شروع به نوشتن کنید. هیچ خطی نباید را دو بار نکشید. سوراخ‌های ستاره و حرف‌های «م» و «ه» و «و» نباید بسته باشد. خطوط ابتدا و انتهای ستاره نباید یکدیگر را قطع کنند. اندازه الف‌ها باید یکسان باشد. حرف «و» آخر روی تمام نقش کشیده شود. اگر حرز روی کاغذ نوشته می‌شود به جای جوهر از گلاب و زعفران استفاده شود. حرز در روز نوزدهم برج حمل نوشته شود. حرز به نام کسی باشد که قرار است به طور دائم از آن استفاده کند.

دعای شرف الشمس

برای گرفتن حاجت باید در ساعت 11:05 دقیقه صبح الی اذان ظهر روز 19 فروردین دو رکعت نماز حاجت بخوانید و بعد از آن 100 بار صلوات بفرستید و در انتها دعای شرف الشمس را روی کاغذ بنویسید و حاجت خود را هم در همان کاغذ قید کنید و کاغذ را در میان قرآن بگذارید. یادتان باشد که نباید کاغذ را باز کنید یا به کسی نشان بدهید. این کاغذ را در چهارشنبه آخر سال در آب روان بیندازید.
دعای شرف الشمس و آداب نوشتن آن
اگر حرز شرف الشمس را روی نگین حک کرده‌اید هر سال در همان تاریخ با یک سوزن روی نقش حکاکی شده را یک خراش بدهید.
دعای شرف الشمس و آداب نوشتن آن

بسم الله الرّحمن الرّحیم
اَللّهُم اِنّی اَسئَلُکَ بِالهاءِ مِنْ اِسمِکَ الْاَعظَم و بالثَلآثِ العِصّیِ و بالالَفِ المُقَّوِم و بِالمِیمِ الطَمیس الاَبتَر و بالسِّلمِ و بالاَربَعَه الَتِی ه‍ِی کالکَفِ بِلا مُعصَم و بِالهاءِ المَشقُوقَه و بالواوِ المُعظَّم صوره اِسمکَ الشَّریفِ الاَعظَم اَن تُصَلِیَ علی سَیِّدِنا مُحمَّدِ وَ آلِهِ بعدد حروف ماجری بِالقلم و اَن تَقضِی حاجَتِی.


شرف الشمس از دیدگاه علما

آیت‌الله روحانی: «اهل این گونه فنون (اهل علوم غریبه) می‌گویند که اگر یک بار شرف الشمس به طریق مخصوص نوشته شود، دیگر احتیاجی به تکرار در سال بعد ندارد و اثرش باقی است ولی چون در طرز نوشتن آن اختلاف است، مثل شکل ستاره آن یا حرف میم آن، بعضی به همه وجوه آن می‌نویسند، مثلاً یک بار با ستاره پنج گوشه و یک بار با ستاره شش‌گوشه.»
آیت‌الله مظاهری: «شرف الشمس مورد اعتماد است. اگر کسی داشته باشد، تجدید لازم نیست.»
آیت‌الله مبشر کاشانی: «شرف الشمس از علوم غریبه است، لکن در کتب متقدمین اعم از روایی و ادعیه و اذکار اثری نیافتم، فقط متأخرین در چند قرن اخیر معتبر می‌دانند و بیاناتی درباره شرف الشمس و طریقه تکسیر آن به صورت مربع یا مسبع و غیره و نیز آثار و برکات آن مطالبی متذکر شده‌اند و بعضی آن را مأخوذ از اسم اعظم تلقی کرده‌اند و در کتاب جواهر مکنونه که از کتب خطی اذکار است و همچنین در کتاب السحاب اللئالی تالیف سید عبدالله بوشهری و کتب دیگر، آثاری از جمله دفع فقر و بیماری‌ها و حفظ از گزند جانوران و ایمنی از بلایا و کسب عزت و بزرگی متذکر شده‌اند.»
مرحوم کفعمی: «این حروف (دعای شرف الشمس) شکل اسم اعظم است... در بعضی از کتاب‌های شیعه دیدم که از امیرالمؤمنین (ع) نقل شده است»
شیخ بهایی: «که شرف الشمس را باید در روز 19 حمل که مطابق با روز 19 فروردین است، از طلوع آفتاب تا ظهر بر عقیق زرد و در صورت عدم امکان بر کاغذ زردی نوشته و با خود حمل نماید، ولی تجدید آن در روز مذکور در سال‌های بعد شرط نشده است و لازم نیست.»
گروه مذهبی ستاره


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

عکس پروفایل روز مادر _ عکس نوشته مادرانه