عمو پوررنگ: بخاطر تلویزیون، پیشنهادهای سینمایی را رد کردهام / اگر «محله گل و بلبل» را ادامه میدادیم لوث میشد
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسلم آقاجان زاده تهیه کننده «محله گل و بلبل» گفت: در سومین سری و آخرین قسمت از «محله گل و بلبل» سعی کردیم اتفاق خوبی برای کودکان رقم بزنیم و در حدود پنج سال مشغول این کار هستیم.وی افزود:در هر فصل از فضای کار از لحاظ مختلف مثل بازیگران، دکور و متن تغییراتی داشتیم و وظیفه ما این بود که کار را در سطح عالی ارائه...
وی افزود:در هر فصل از فضای کار از لحاظ مختلف مثل بازیگران، دکور و متن تغییراتی داشتیم و وظیفه ما این بود که کار را در سطح عالی ارائه بدهیم.
تهیه کننده «محله گل و بلبل» ادامه داد:حوزه کودک در همه بخشهای کشور مظلوم است و مدافع ندارد از این رو از خبرنگاران میخواهم صدای بچهها باشند.
آقا جانزاده گفت: دوست داریم گروههای مختلف دیگر هم در این حوزه فعالیت کنند و کارهای فاخر را شاهد باشیم.
وی افزود:هر کدام از هنرمندانی که در «محله گل و بلبل» حضور دارند از بهترینهای این حرفه هستند و تلاش ما این است که نشان بدهیم کار کودک جدی است و اگر ما کار را جدی بگیریم خانوادهها و مخاطبان هم کار را جدی میگیرند.
تهیه کننده «محله گل و بلبل» ادامه داد:در حوزه اسباب بازی، سینما، کتاب، بازیهای فکری ضعیف هستیم.
داریوش فرضیایی در ادامه گفت:سال ۸۲در میدان نقش جهان اصفهان جمعیت بسیاری دور ما جمع شده بودند یکی از کارگردانان مطرح که آنجا بود به من گفتند از این جمعیت میتوانی استفاده کنی، اما با گذشت ۱۵ سال خیلی بیشتر از اندوختههای مالی، از لحاظ معنوی درحوزه کودک ارتباط خوب گرفتم.
وی ادامه داد:عمو پورنگ ساخته و پتانسیل یک گروه است و این تیم زحمت کشیده است و مخاطبیان در این سالها رضایت داشتند.
فرضیایی ادامه داد:به عنوان کسی که در این سالها کار کودک کرده ام با حضور در گروه گل و بلبل در کنار بازیگران دیگر خیلی تجربه داشتم و از همه اهالی رسانه میخواهم کودکان را دریابید ما را دریابید.
نعیمه نظام دوست در نقش مامان نیاز گفت: این دومین بار بود که در واحد ۱۶۲ حضور پیدا کردم و سری قبل هم مخاطبان پیگیر برنامه «محله گل و بلبل» بودند و در این سالها این نقش برای من ماندگار شد.
وی افزود:مردم و بچهها من را با این نقش شناختند حتی زمانی که قسمت آخر را ضبط کردیم و من لباس خود را جمع میکردم گریه کردم که مامان نیاز دیگه تمام میشود چرا که برای من سخت بود.
نظام دوست ادامه داد:این گروه برای من یک خانواده است و همه بچهها فکر میکنند که من مادر واقعی عمو پورنگ هستم از این رو از همه مدیران میخواهم که از کار کودک حمایت کنند.
مرضیه صدرایی گفت:در سری سوم «محله گل و بلبل» به پروژه پیوستم و امروز با تماسی که با بچهها داشتیم انرژی و عشقی که از بچهها گرفتم بسیار لذت بخش بود؛ بچهها با برنامه ارتباط خوبی گرفتند که این برای ما بسیار اهمیت دارد.
امیر سهیلی گفت: تیم گل و بلبل جزو دیوانگان و شیفتگان حوزه کودک هستند و صحبت کردن با کودکان بسیار برای ما هیجان داشت.
وی افزود:ما که سالها در حوزه کودک کار کردیم در مقابل کسانی که بیرون برای کودکان کار کردند اصلا از لحاظ مالی خوب نیستیم، اما آنها بیشتر سرمایه کسب کردند و بیشتر کسب و کار کردند.
سهیلی ادامه داد:من اینقدر که برای بچهها مردم نوشتم برای دختر خودم کاری نکرده ام، حتی بزرگ شدن دخترم را ندیدم. این تیم نیاز به حمایت دارد و نویسندگان و عوامل برای تک تک دیالوگها تلاش کردیم.
در بخشی از نشست خبری گل و بلبل همزمان با تولد داریوش فرضیایی گروه روابط عمومی برای او کیک تولد در نظر گرفته بودند.
همچنین عوامل مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل» بعد از پخش قسمت آخر فصل سوم این مجموعه بیش از یک ساعت با مخاطبانشان بی واسطه گفتوگو کردند.
عوامل مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل» با حضور در واحد ارتباط با مخاطبان (162) روابط عمومی سازمان صدا و سیما از ساعت 10 صبح بیش از یک ساعت با مخاطبان این برنامه گفتوگو کردند.
داریوش فرضیایی(عمو پورنگ)، مرضیه صدرایی(ملکه سایهها)، نعیمه نظام دوست(مامان نیاز)، ابراهیم شفیعی(بابا ایاز)، فرهاد بشارتی(گیل خان) و آرش میراحمدی(نون خالی خور) از بازیگران این مجموعه محبوب در گفتوگوهای امروز 162 حضور داشتند.
تولید و پخش فصل جدید مجموعه «محله گل و بلبل» عمده درخواستی بود که مخاطبان از بازیگران این مجموعه مطالبه میکردند.
«محله گل و بلبل» مجموعه تلویزیونی با ژانر طنز اجتماعی به کارگردانی احمد درویشعلی پور است و داستان زندگی عمو پورنگ را به تصویر میکشد. این برنامه ساختاری نمایشی دارد و همه ماجراهای آن در یک محله خیالی متشکل از خانهها، خیابانها، کوچهها، مغازهها و شهروندانی که هر کدام دغدغههای متفاوتی دارند، پیگیری میشود. پخش این سریال از سال 94 آغاز شد و در سه فصل ادامه داشت.