چگونگی مشارکت سازمان بیمه سلامت در اجرایی شدن پرونده الکترونیک سلامت
به گزارش شبکه خبری بانک و بیمه بینا به نقل از ایسنا ، رضا میلابی درخصوص برخی انتقادها از سوی فعالان حوزه درمانی نسبت به طرح پرونده الکترونیک سلامت گفت: به طور طبیعی ممکن است شرایط زیرساختی برای اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت با مشکلاتی روبه رو شود، اما به طورحتم باید این...
به گزارش شبکه خبری بانک و بیمه "بینا" به نقل از ایسنا
، رضا میلابی درخصوص برخی انتقادها از سوی فعالان حوزه درمانی نسبت به طرح پرونده الکترونیک سلامت گفت: به طور طبیعی ممکن است شرایط زیرساختی برای اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت با مشکلاتی روبه رو شود، اما به طورحتم باید این پروژه را آغاز کرد و برای موارد خاص باید طبق برنامه ریزی پیش رفت.
میلابی تصریح کرد: در شرایط فعلی بحث استحقاق سنجی نیز در تمامی بیمارستانهای دولتی کشور انجام میشود. بدون شک اجرای کامل پرونده الکترونیک سلامت در بازه زمانی چندین ساله ممکن است.
وی همچنین گفت: میان سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی در ارایه خدمات به صورت الکترونیکی همپوشانی وجود نداشته و سازمانهای بیمهگر از قوانین خود تبعیت میکنند.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، میلابی تاکید کرد: قوانین و مقررات در سازمانهای بیمهگر متفاوت بوده و باید نرم افزاری را طراحی کرد که هر سازمان بیمهگری با توجه به قوانین خود خدمات الکترونیکی به بیمه شدگان ارایه دهد.
معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص آخرین جزییات آزمون وسع نیز گفت: آزمون وسع به لحاظ قانونی جزو وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. این وزارتخانه باید قوانین و مقررات آزمون وسع را در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار دهد؛ در این خصوص اقدامات اولیه انجام شده، اما تاکنون به تصمیم نهایی منجر نشده است.
انتهای پیام