اگر تا به حال قارچ شکم پر میل نکرده اید باید به شما بگوییم یکی از لذت های غذایی را از دست داده اید و در اولین فرصت این خوراکی خوشمزه و آسان را اماده کنید و میل بفرمایید. طرز تهیه قارچ شکم پر بسیار آسان است و شما می توانید از قبل کارهای مربوط به آماده سازی را انجام دهید و سپس به میهمانها یا اعضای خانواده این اجازه را بدهید که در پر کردن محتوای قارچ های شکم پر به شما کمک کنند .
مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۱۳ گرم قارچ سفید، که به خوبی خرد شده باشد
۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱ فنجان عدس پخته، آبکشی و شسته شده
۱ فنجان گوجهی ریز
نمک دریایی
فلفل سیاه
جعفری
دستورالعمل:
۱. روغن را درون یک تابهی بزرگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید.
۲. قارچها را اضافه کنید و به مدت حدودا ۵ دقیقه بپزید تا شروع به آب دادن کند.
۳. پودر چیلی را اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل آن را بپوشاند.
۴. عدس و گوجه فرنگی را اضافه کنید و برای ترکیب شدن خوب هم بزنید.
۵. چهار پنج دقیقهی دیگر به پختن ادامه دهید تا مخلوط کاملا گرم شود. آن را کنار بگذارید تا به آرامی خنک شود.
۶. اجاق گاز را از قبل روی حرارت ۲۰۴ درجهی سانتیگراد قرار دهید و سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید. کلاهکهای قارچی را روی کاغذ پوستی قرار دهید.
۷. برای هر کلاهک قارچی از یک چهارم تا یک سوم فنجان مخلوط استفاده کنید، که به اندازهی آنها بستگی دارد.
۸. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه آن را بپزید.
۹. اجازه دهید کلاهکهای قارچی به آرامی خنک شوند و سپس آن ها را با کفگیر از روی سینی فر بردارید.
۱۰. با جعفری خرد شدهی تازه آن را میل کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع: foodnetwork
طرز تهیه قارچ شکم پر لذیذ و خوشمزه در ۱۵ دقیقه!
مطالب مرتبط:
طرز تهیه اسنک کم کالری: ۲۵ اسنک با ۱۰۰ کالری یا کمترطرز تهیه میگو کبابی با چاشنی سیر مخصوص۱۵ ایده عالی برای پخت شام سریع و آسان و خوشمزهطرز تهیه لازانیا گیاهی با کدو و اسفناج که عطر و طعم بی نظیری داردطرز تهیه آنتی پاستو پیش غذا ایتالیایی بسیار خوشمزهطرز تهیه سوپ مینسترون خوشمزه مخصوص گیاهخواران