به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه مشترک مدیران عامل این دو سازمان بزرگ و مهم خدماترسان شهر تهران، بر لزوم تقویت همکاریهای فیمابین و نگاه تخصصی به موضوع پسماندهای باقیمانده در ۲۴۶ میدان و بازار میوه و تره بار که علاوه بر استفاده به عنوان کود حاصلخیز، به عنوان خوراک دام نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد، تاکید شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در این جلسه با تاکید بر لزوم همافزایی سازمانهای زیرمجموعه مدیریت شهری در ارائه خدمات به شهروندان، تاکید کرد: هر چه ارتباط بین بخشی مابین واحدهای شهرداری تهران بیشتر باشد، شهروندان بیشتر از آثار و منافع آن برخوردار میشوند.
صدرالدین علیپور با اعلام آمادگی این سازمان جهت همکاری در فرآوری پسماند میادین میوه و تره بار گفت: به جای انتقال روزانه ده ها تُن پسماند میادین میوه و تره بار تهران به مرکز دفن زباله شهر تهران، میتوان این ضایعات را به کود گیاهی تبدیل نمود یا به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار داد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین نیز در این جلسه، میادین میوه و تره بار را حلقه ارتباطی زنجیره تولید و توزیع محصولات کشاورزی توصیف کرد و گفت: باید با تدبیر، موضوعات موجود از جمله استفاده بهینه از باقیمانده میوه و تره بار میادین و بازارها به عنوان پسماندی ارزشمند، مورد توجه قرار گیرد.
سعید راد با اعلام اینکه روزانه حدود ۲۰۰ تن پسماند در میادین میوه و تره بار تهران تولید می شود، خاطرنشان کرد: ضایعات میوه و تره بار از ارزش غذایی بالایی برخوردارند و به عنوان یک ماده خوراکی مغذی، می توانند جایگزین یونجه و سایر علوفه در تغذیه دام شوند.
در این دیدار سعید سالاری، مدیر میدان مرکزی میوه و تره بار تهران نیز با اعلام اینکه میزان پسماندی که صرفاً در این میدان تولید می شود، روزانه به ۱۰۰ تُن می رسدکه در حال حاضر که ایام عرضه محصولاتی همچون هندوانه و خربزه است، این میزان به روزانه ۱۵۰ تُن نیز میرسد، خاطرنشان کرد: در قالب ساز و کاری مشخص، آمادگی داریم تا نسبت به بهره برداری مطلوب از ضایعات حاصل از محصولات کشاورزی در میدان مرکزی میوه و تره بار همکاری کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه مشترک مدیران عامل این دو سازمان بزرگ و مهم خدماترسان شهر تهران، بر لزوم تقویت همکاریهای فیمابین و نگاه تخصصی به موضوع پسماندهای باقیمانده در ۲۴۶ میدان و بازار میوه و تره بار که علاوه بر استفاده به عنوان کود حاصلخیز، به عنوان خوراک دام نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد، تاکید شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در این جلسه با تاکید بر لزوم همافزایی سازمانهای زیرمجموعه مدیریت شهری در ارائه خدمات به شهروندان، تاکید کرد: هر چه ارتباط بین بخشی مابین واحدهای شهرداری تهران بیشتر باشد، شهروندان بیشتر از آثار و منافع آن برخوردار میشوند.
صدرالدین علیپور با اعلام آمادگی این سازمان جهت همکاری در فرآوری پسماند میادین میوه و تره بار گفت: به جای انتقال روزانه ده ها تُن پسماند میادین میوه و تره بار تهران به مرکز دفن زباله شهر تهران، میتوان این ضایعات را به کود گیاهی تبدیل نمود یا به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار داد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین نیز در این جلسه، میادین میوه و تره بار را حلقه ارتباطی زنجیره تولید و توزیع محصولات کشاورزی توصیف کرد و گفت: باید با تدبیر، موضوعات موجود از جمله استفاده بهینه از باقیمانده میوه و تره بار میادین و بازارها به عنوان پسماندی ارزشمند، مورد توجه قرار گیرد.
سعید راد با اعلام اینکه روزانه حدود ۲۰۰ تن پسماند در میادین میوه و تره بار تهران تولید می شود، خاطرنشان کرد: ضایعات میوه و تره بار از ارزش غذایی بالایی برخوردارند و به عنوان یک ماده خوراکی مغذی، می توانند جایگزین یونجه و سایر علوفه در تغذیه دام شوند.
در این دیدار سعید سالاری، مدیر میدان مرکزی میوه و تره بار تهران نیز با اعلام اینکه میزان پسماندی که صرفاً در این میدان تولید می شود، روزانه به ۱۰۰ تُن می رسدکه در حال حاضر که ایام عرضه محصولاتی همچون هندوانه و خربزه است، این میزان به روزانه ۱۵۰ تُن نیز میرسد، خاطرنشان کرد: در قالب ساز و کاری مشخص، آمادگی داریم تا نسبت به بهره برداری مطلوب از ضایعات حاصل از محصولات کشاورزی در میدان مرکزی میوه و تره بار همکاری کنیم.