خشم مردم ایران از نوشین جعفری به خاطر توهین به اهل بیت / ارتباط این زن با بازیگران معروف+ تصاویر
رکنا: در این گزارش به بررسی ارتباط نزدیک نوشین جعفری صاحب حساب کاربری هتاک به اهل بیت و مقدسات با سلبریتیها و چهرههای شاخص ضدانقلاب پرداخته شده است.
هفته اخیر خبر دستگیری نوشین جعفری عکاس سینما و تئاتر در رسانهها منتشر شد و بحث درباره آن در شبکههای اجتماعی به خصوص توییتر بالا گرفت و به یکی از داغترین موضوعات این روزهای فضای مجازی تبدیل شد.
پس از انتشار خبر این بازداشت،کاربران فضای مجازی اعلام کردند که نوشین جعفری ادمین و چهره پشتپرده حساب کاربری «یار دبستانی» در توییتر است؛ اکانت براندازی که بارها با انتشار پستهایی، به اهلبیت و ائمه اطهار، عزاداریهای سیدالشهدا و مراسمهای مذهبی هتاکی کرده و از هیچ گونه توهین و فحاشی به سران نظام مضایقه نکرده است و به نوعی به یک موتور لجنپراکنی علیه دین، اهلبیت و جمهوری اسلامی ایران در این شبکه اجتماعی تبدیل شده بود. در ادامه بخشی از اهانتهای این عکاس هتاک به مقدسات را مشاهده میکنید.
ادعای دستگیری نوشین جعفری ابتدا تنها توسط کاربران فضای مجازی مطرح شده و عدم موضعگیری مراجع قانونی در این خصوص به دستمایهای برای حامیان او تبدیل شده بود تا اینکه روز گذشته غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه نیز این ادعای کاربران فضای مجازی را تایید کرد و در مورد بازداشت نوشین جعفری گفت: اصل این خبر را تایید میکنم؛ در این ارتباط فردی نه به جهت عکاس بودن بلکه به جهت اهانت به سیدالشهدا و عزاداری تحت تعقیب قرار گرفته است. در بازرسی که از این شخص شده مستندات جدیدی بدست آمده که دون شان افراد و حرفه این شغل است اما تا زمانی که بررسی نهایی نشده است نمیتوان جزئیات آن را اطلاعرسانی کرد.
نوشین جعفری کیست؟
نوشین جعفری علاوه بر عکاسی بهصورت آزاد در حوزه سینما و تئاتر، عکاس و خبرنگار روزنامه اصلاحطلب اعتماد به مدیرمسئولی الیاس حضرتی نماینده مردم تهران است و رابطه بسیار نزدیکی با برخی از سلبریتیها مثل باران کوثری، هانیه توسلی، مهناز افشار و نوید محمدزاده و... دارد. از مهمترین آثار نوشین جعفری میتوان به سریال شهرزاد ۲، فیلم لانتوری و فیلم سد معبر اشاره کرد. او برای فیلم «لانتوری» جایزه بهترین عکاسی را نیز دریافت کرده است .
نوشین جعفری دختر قدرتاللّه جعفری از سران حزب پانایرانیسم و فرقه ضاله بهائیت است که در جریانت فتنه ۸۸ نیز بازداشت شد. پس از دستگیری جعفری در سال ۸۸ حزب پانایرانیسم که توسط بهائیان اداره میشود کمپینی حمایتی برای آزادی این مجرم سیاسی_امنیتی به راه انداخت. در ادامه تصاویرمربوط به آن را مشاهده میکنید.
ارتباط نوشین جعفری با وبلاگ و حساب کاربری توییتری یار دبستانی
پس از داغ شدن حواشی مربوط به نوشین جعفری و حساب کاربری فحاش یار دبستانی، کاربران فضای مجازی مطالب زیادی در این خصوص منتشر کردند، اما با جستوجو کردن در اینترنت در این باره به نکات جالبتری خواهید رسید؛ از جمله وبلاگی قدیمی با نام یار دبستانی!
در سالهای ۸۴_۸۵ وبلاگی به نام یار دبستانی با آدرس yaredabestani.blogfa.com فعالیت داشت که چند سال بعد حذف شد و هماکنون دسترسی به آن تنها از طریق web archive امکانپذیر است. این وبلاگ غالباً به انتشار اخبار اعتراضات و اعتصابات و زندانیان سیاسی و مسائل حقوق بشری میپرداخت و مطالب زیادی درباره اعدام منافقین در دهه ۶۰ و بیانیههای «کمیته دانشجویی گزارشگران حقوق بشر» که نوشین جعفری نیز یکی از اعضای آن بود، در آن دیده میشود. بیانیههای حزب پانایرانیسم (حزبی ضدانقلاب و بهائی که پدر نوشین قائممقام آن است) نیز به صورت مرتب در این وبلاگ پوشش داده میشد؛ همچنین سایتهای رضا پهلوی و فرح پهلوی و حزب پانایرانیسم و احمد باطبی و... از جمله سایتهایی است که در پیوندهای وبلاگ یار دبستانی به چشم میخورد. در ادامه تعدادی از مطالب این سایت را مشاهده میکنید.
مرداد سال ۸۵ این وبلاگ به دلیل فیلترینگ تعطیل میشود و نویسنده آن با انتشار پستی، آدرس وبلاگ جدید را منتشر میکند. نویسنده وبلاگ یار دبستانی در وبلاگ جدید نقاب از چهره برمیدارد و با اسم خودش یعنی «نوشین جعفری» مطالب را منتشر میکند! همان طور که در تصاویر زیر مشاهده میکنید او در یکی از پستهای منتشرشده در سایت جدیدش به قسمتی از متن وبلاگ قبلی خود یعنی یاردبستانی ارجاع داده است که با نگاهی به آنها میتوان دریافت که این دو وبلاگ توسط یک شخص یعنی نوشین جعفری اداره میشود.
نوشین جعفری در وبلاگ جدیدش هم پستهای زیادی درباره زندانیان سیاسی مثل احمد باطبی و حزب پانایرانیسم منتشر میکند اما با نزدیک شدن به انتخابات مجلس، پستهای وبلاگ رنگ و روی اصلاحطلبی و انتخاباتی به خود میگیرند و به مرور هرچه میگذرد، نوشین جعفری از فعالیتهای سیاسی تند و حقوق بشری فاصله میگیرد و در لاک اصلاحطلبی خود فرو میرود. در ادامه مستندات آن را مشاهده میکنید.
در نهایت وبلاگ یاردبستانی در سال ۸۷ حذف شد. در همان سال نوشین جعفری به عنوان خبرنگار فرهنگی روزنامه اعتماد وارد فضای رسانه و بهمن ۸۸ نزدیک به یک ماه بازداشت شود و بعد از آزادی عمده فعالیتش را به حوزه عکاسی و سینما و هنر منعطف و رابطه بسیار نزدیکی با تعدادی از بازیگران سینما و تئاتر برقرار کرد.
شباهت عجیب نوشین جعفری با عکس پروفایل یاردبستانی
نکته دیگری که میتواند ارتباط نوشین جعفری با حساب کاربری هتاک به اهلبیت (یار دبستانی) را ثابت کند شباهت عجیب نوشین جعفری به عکس پروفایل اکانت یار دبستانی است؛ نکتهای که بارها از زبان ادمین این اکانت بیان شده است. اکانت یار دبستانی برای عکس پروفایل خود از تصویر یک دختر کُرد استفاده کرده و چندین بار در پاسخ به سوالات کاربران علت استفاده از این تصویر را شباهت زیاد این شخص به خودش اعلام کرده است. در ادامه تصویری از شباهت زیاد نوشین جعفری با عکس پروفایل اکانت یار دبستانی و اعتراف صاحب این اکانت به شباهتش با این عکس را مشاهده میکنید.
از حمایت براندازان و عناصر ضدانقلاب تا سفیدسازی به وسیله سلبریتیها
پس از دستگیری نوشین جعفری ادمین اکانت هتاک یاردبستانی سه گروه بیشتر از همه نسبت به این بازداشت واکنش داشتند. گروه اول تعدادی از اکانتهای توییتری همسو با اکانت یاردبستانی بودند که به براندازان مشهورند و عموماً با اسامی مستعار و ساختگی فعالیت میکنند و مرتباً در حال لجنپراکنی علیه انقلاب و هتاکی به اهلبیت (ع) هستند. این حسابهای کاربری فعال بودن این حساب پس از دستگیری نوشین جعفری را دستمایه خود کرده بودند در حالی که نمودارهای آماری مربوط به ساعات فعالیت حساب کاربری، روند ثابتی دارد؛ این نمودار که در ادامه مشاهده میکنید نشان میدهد که این حساب کاربری توسط دو نفر اداره میشود که یکی در ایران زندگی میکرده و دیگری در کشوری که اختلاف ساعت حدوداً ۲۴ ساعته با ایران دارد. پس در نهایت میتوان نتیجه گرفت که نوشین جعفری تنها یکی از ادمینهای آنها بود و فعالیت مجدد این حساب توسط ادمین دیگر آن انجام میشود.
گروه دیگر روزنامهنگاران رسانههای اصلاحطلب و چهرههای شاخص ضدانقلاب و فتنهگر مانند احمدباطبی بودند که با انتشار پستهایی سعی داشتند ارتباط نوشین جعفری با حساب کاربری یاردبستانی را رد کنند و به نوعی کمپینهای حمایتی برای آزادی این عنصر ضدانقلاب و ضداسلام تشکیل دهند. در ادامه تعدادی از آنها را مشاهده میکنید.
اما گروه سوم مربوط به سلبریتیها و بازیگران مشهور سینمایی بود که پس از انتشار خبر بازداشت نوشین جعفری، واکنشهای آن بالا گرفت. با نگاهی به تصاویر نوشین جعفری میتوان به ارتباط نزدیکش با برخی از سلبریتیها از جمله هانیه توسلی، باران کوثری و... پی برد.
پس از انتشار خبر دستگیری نوشین جعفری نیز تعدادی از سلبریتیها که از قضا پرونده پرباری در دفاع از افراد ضدانقلاب و زندانیان سیاسی و امنیتی دارند با انتشار پستهایی حمایت خود از او را اعلام و سعی کردند با سفیدسازی، نوشین جعفری را عکاسی توانمند، فعال و به دور از مسائل سیاسی جلوه دهند؛ در صورتی که تصاویری که وجود دارد نشان میدهد نوشین جعفری ارتباط نزدیکی با چهرههای شاخص ضدانقلاب و فتنهگر ۸۸ مانند احمد باطبی و مصطفی تاجزاده دارد. همچنین تصاویر زیادی از فعالیتهای این متهم در کمپینهای انتخاباتی نامزدهای اصلاحطلب وجود دارد که ادعای این افراد درباره دور بودن نوشین جعفری از فضای سیاست را رد میکند. در ادامه تعدادی از این تصاویر را مشاهده میکنید.
احمد باطبی فتنهگر و درخواستکننده تحریمهای ضدایرانی از آمریکا که در جریان حوادث کوی دانشگاه و ۱۸ تیر سال ۷۸ عکسی از او در حالی که یک پیراهن خونین در دست داشت، به روی جلد مجلات خارجی رفته و دستمایهای برای تحریمهای ضدایرانی شده بود نیز برای حمایت از نوشین جعفری پستی در صفحه توییترش منتشر کرد و ماجرای ارتباط نوشین جعفری با حساب کاربری هتاک به مقدسات را پروندهسازی دانست. اما تصاویر و اسنادی وجود دارد که نشان میدهد نوشین جعفری رابطه نزدیکی با احمدباطبی داشت و مطالب بسیار زیادی در وبلاگ یار دبستانی درباره او منتشر کرده است. در ادامه مواردی از آنها را مشاهده میکنید.
در پی ماجرای دستگیری نوشین جعفری، مهناز افشار سلبریتی پرحاشیهای که بارها از تروریستها، افراد هنجارشکن و مجرمان و زندانیان سیاسی_امنیتی حمایت کرده است با انتشار پستی نوشین جعفری را تنها یک عکاس خوب و مهربان دانست و همسو با حسابهای کاربری برانداز علناً از او حمایت کرد.
همچنین دیگر چهرههای مشهور سینما و تئاتر مانند ترانه علیدوستی، نوید محمدزاده، باران کوثری، هانیه توسلی، نیما رئیسی، آزاده صمدی، سارا بهرامی، بهرام رادان و علیرضا معتمدی با انتشار تصاویری از نوشین جعفری، به نحوی حمایت خود از این متهم هتاک به اهلبیت را اعلام و نقش مهمی در سفیدسازی این شخصیت ایفا کردند. در ادامه تصاویر پستهای حمایتی این سلبریتیها از نوشین جعفری را مشاهده میکنید.
انتشار این پستهای حمایتی با واکنش تند و انتقادی کاربران فضای مجازی همراه شد. سوال مهمی که در این واکنشها از سوی کاربران مطرح شده این است که علت حمایت برخی از سلبریتیهای معلومالحالی که حمایت از تروریستها و افراد ضدانقلاب را در کارنامه خود دارند، چیست و چرا برخوردی با سلبریتیهایی که موجب تشویش اذهان عمومی در شبکههای اجتماعی میشوند و از متهمان سیاسی - امنیتی کشور حمایت میکنند، صورت نمیگیرد.
سعید حجاریان: حرفمان را از زبان سلبریتیها می زنیم
براساس اسناد و تصاویری که مشاهده کردید، مشخص شد که نوشین جعفری یعنی صاحب اکانت هتاک به ائمه اطهار و سیدالشهدا علاوه بر داشتن رابطه نزدیک با سلبریتیها و بازیگران سینما، ارتباطات بسیار نزدیکی نیز با برخی سران اصلاحطلب مانند مصطفی تاجزاده دارد.
با کنار هم قرار دادن ارتباطات نوشین جعفری با اصلاحطلبان و سلبریتیها میتوان به جمله معروف سعید حجاریان تئورسین جریان اصلاحات رسید که پیش از این در گفتوگو با روزنامه اعتماد (روزنامه ای که نوشین جعفری برای مدتی در آن مشغول به کار بود) گفته بود: «ممکن است، مردم جملگی اصلاحطلبان را پس بزنند و میان هسته سخت پالایش شده و دیگر اصلاحطلبان تمایزی نگذارند. اصلاحطلبان در صورت قرار گرفتن در چنین وضعیتی باید سیاستهای خود را به تعبیر مولانا از دهان غیر مطرح کنند. به این معنا که سیاستهایشان را نخست با گروههای مرجع جدید شامل هنرمندان، مشاهیر و... در میان بگذارند و پس از دریافت بازخوردها و اعمال تغییرات احتمالی، سیاستها توسط همان گروههای مرجع جدید در جامعه منعکس شود. یعنی عملاً اصلاحطلبان در این فاز در پشت صحنه قرار بگیرند.»برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.