کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی‌ها


کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی‌ها

فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. تخم مرغ، کره، وانیل، استویا و نمک را با هم بزنید.

کلوچه کنجد و بذرکتان برای دیابتی‌ها
مواد لازم

تخم مرغ – ۳ عدد
نمک – کمی
استویا - ۱۰۰ گرم
کره آب شده – یک قاشق سوپ خوری
کنجد - ۶۰ گرم
جو – ۲ فنجان
دانه کتان - یک فنجان
عصاره وانیل – یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ، کره، وانیل، استویا و نمک را با هم بزنید.
جو، کنجد، بذرکتان را آسیاب و به مواد تخم مرغ اضافه کنید. توپک‌های کوچک خمیری درست کنید، آن‌ها را در تابه چرب شده قرار دهید.

مواد را ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی برسند داخل فر بگذارید.

نکته

این کلوچه به هضم کمک می‌کند و دارای اسید‌های چرب با کیفیت بالاست.
تنها چیزی که باید مراقب آن باشید مقدار مصرف آن است، چون کالری زیادی دارد.
منبع:خراسان


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا