ماجرای شکایت از حسین قدیانی چه بود؟
اینکه چرا یک تذکر ساده برای نظافت اینطور به یک هجمه سیاسی و توهین به یک مقام دولتی تبدیل شد را نمی توان از سر غیرت دینی برداشت کرد. بر فرض هم که از غیرت دینی باشد، آیا دین مبین اسلام مجوز توهین به یک مسلمان را برای تذکری جهت رعایت کردن نظافت می دهد؟ یا برداشت برخی از دین و غیرت دینی با توهین و تخریب معنی می شود؟
از آنجا که امر به معروف و نهی از منکر در اسلام و اعتقادات شیعه از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و تذکر به رعایت نظافت نیز یک اقدام اخلاقی محسوب می شود، گمان آن می رفت تا مدعیان مسلمانی به جای مقابله و توهین، نسبت به اصلاح رفتار خود اقدام می کردند. اما آن زمان موجی از رفتارهای سیاست زده بر علیه مولاوردی به راه افتاد که از هرگونه توهین و ناسزا به وی ابایی نداشتند.
( قدیانی پس از چندساعت این پست را از صفحه اینستاگرام خود حذف کرد )
بعد از آن ماجرا، معاونت حقوقی ریاست جمهوری به اتهام توهین به مقامات و مامورین دولتی از حسین قدیانی شکایت کرد و پس از گذشت تقریبا دوسال حکم اولیه برای وی صادر شد که البته در مرحله تجدید نظر می باشد.
در همین حین یاران قدیانی نیز سکوت نکرده و همچنان بر طبل انحراف برداشت خود می کوبند
اینکه چرا یک تذکر ساده برای نظافت اینطور به یک هجمه سیاسی و توهین به دستیار ویژه سابق رئیس جمهور تبدیل شد را نمی توان از سر غیرت دینی برداشت کرد. بر فرض هم که از غیرت دینی باشد، آیا دین مبین اسلام مجوز توهین به یک مسلمان را برای تذکری جهت رعایت کردن نظافت می دهد؟ یا برداشت برخی از دین و غیرت دینی با توهین و تخریب معنی می شود؟
پیش از این نیز هجمه ها و تخریب های بی انصافانه و بدون سندی علیه شخص مولاوردی به راه افتاده بود که باز هم با هیاهویی پوچ، به هیچ تبدیل شد.