شله زرد مجلسی مناسب برای نذری

برنج را که از شب قبل خیس کردید با مقداری آب، روی حرارت قرار دهید تا بپزد. حرارت را بعد از به جوش آمدن ملایم کنید تا به آرامی بپزد.

مواد لازم
برنج - یک پیمانه
آب - ۶ پیمانه
شکر- ۲ پیمانه
خلال بادام – یک چهارم پیمانه
کره - ۵۰ گرم
زعفران دم کرده - نصف استکان
گلاب - نصف پیمانه
هل ساییده شده – یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین و خلال پسته و بادام - به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برنج شله زرد بهتراست نیمه و حتما ایرانی باشد، ولی میتوانید از برنج کامل هم استفاده کنید. فقط کمی زمان پخت اش بیشترمی شود و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری نیاز دارد. برنج را که از شب قبل خیس کردید با مقداری آب، روی حرارت قرار دهید تا بپزد. حرارت را بعد از به جوش آمدن ملایم کنید تا به آرامی بپزد. برنج باید کاملا پخته شود.
بعد از حدود یک ساعت که کاملا پخت، شکر رااضافه کنید. بعد کره، زعفران و هل را که از قبل آماده کرده اید، اضافه کنید و بگذارید شله زرد کاملا جا بیفتد. شله زرد را هم بزنید که ته نگیرد. وقتی که غلظت شله زرد مناسب شد، گلاب و هل را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. در مرحله آخر خلال بادامهایی را که از قبل خیس کرده اید، اضافه کنید. البته میتوانید خلال بادام را فقط برای تزیین استفاده کنید.
نکته:
برای پخت شله زرد شکر را حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
شکر با حرارت دیدن کمی آب میاندازد بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقداری از آب شله زرد بیشتر میشود، پس این نکته را هم حتما در نظر داشته باشید و قبلش آب اضافه نکنید. میزان غلظت شله زرد باید آن قدر باشد که اگر مقدار کمی توی بشقاب ریختید کاملا پخش نشود و قوام داشته باشد.