خرید تضمینی گندم به 7.7 میلیون تن رسید

دسته‌بندی: اقتصادی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ شهریور ۱۷, یکشنبه ساعت ۱۷:۴۲۰ رأیبدون امتیاز
خرید تضمینی گندم به 7.7 میلیون تن رسید

عصر اعتبار- وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: از آغاز فصل برداشت تا تاریخ 17 شهریورماه سال جاری، 7 میلیون و 670 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده است.

به گزارش پایگاه خبری«عصر اعتبار» به نقل از مهر، بنا بر اعلام مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات این وزارتخانه، ارزش گندم خریداری شده تاکنون 13 هزار و 285 میلیارد تومان بوده که تا تاریخ یاد شده، 11 هزار و 437 میلیارد تومان بهای آن به کشاورزان گندمکار پرداخت شده است و 1 هزار و 848 میلیارد تومان باقیمانده طلب گندمکاران نیز پرداخت خواهد شد.

بر اساس این گزارش، تاکنون استان های خوزستان با یک میلیون و 301 هزار تن، کردستان 721 هزار تن، فارس با 651 هزار تن، گلستان 559 هزار تن و کرمانشاه با 545 هزار تن بیشترین میزان خرید گندم از کشاورزان را به خود اختصاص داده اند.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...