به گزارش زنان خبر، مواد لازم برای تهیه کوکی بادام زمینی عسلی :
عسل | ۱۷۵ گرم |
بادام زمینی تست شده | ۵۰ گرم |
کره بادام زمینی | ۱۳۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
شکر قهوه ای | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱۸۰ گرم |
جوش شیرین | ۱/۲ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
با همزن دستی ۱۰۰ گرم کره و شکر قهوه ای و ۲۵ گرم عسل و کره بادام زمینی را هم بزنید حدود ۲ دقیقه. تخم مرغ و گلاب یا عصاره وانیل را اضافه کنید آرد و جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و در حد یکدست شدن مخلوط کنید به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر را در دست گرد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله از هم بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده اید بپزید.
پس از پخت کوکی ها را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شوند، پس از خنک شدن بقیه عسل را با مابقی کره با کمی نمک روی حرارت متوسط بگذارید مدام هم بزنید تا بجوشد حرارت را کم کنید ۱۰ دقیقه با حرارت کم روی شعله باشد تا غلیظ شود از روی حرارت بردارید بادام زمینی ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد سپس روی شیرینی ها بریزید.
انتهای متن/*