به گزارش خبرنگار مهر، رسول ظفرمند ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه طبق قانون همه افراد جامعه باید تحت پوشش بیمه باشند تصریح کرد: همه افراد فاقد بیمه باید برای تعیین تکلیف و دریافت دفترچه بیمه اقدام کنند و اگر افراد از نظر منابع درآمدی و مالی زیر ۴۰ درصد حداقل حقوق و مزایای قانون کار درآمد داشته باشد، تمامی حق بیمه آن از سوی دولت پرداخت می شود.
وی افزود: همچنین افرادی که بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حقوق اداره کار درامد داشته باشند، ۵۰ درصد حق بیمه آن از سوی دولت پرداخت می شود و در حال حاضر حق بیمه بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت توسط دولت پرداخت می شود.
ظفرمند ادامه داد: اگر افراد نسبت به تعیین و تکلیف وضعیت خود از طریق آزمون تعیین وسع اقدام نکنند باید حق بیمه خود را کامل پرداخت کنند.
وی تعیین وسع را برای بهره مندی افراد از بیمه لازم دانست و گفت: در حال حاضر یک فردی به رغم داشتن درامدهای میلیاردی و فروشگاه آهن آلات تحت پوشش بیمه همگانی است که اجرای طرح تعیین مزد، در شناسایی افرادی از این دست موثر خواهد بود.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: با اجرای تعیین مزد، از دستگاه های مختلف نظیر دارایی، ثبت احوال و غیره استعلام خواهد شد و اعتبارات بخش سلامت به سمت عدالت سوق می یابد و هدف آن کاهش چتر پوشش بیمه ای نیست.
وی با بیان اینکه معطلی و تعطیلی در ارائه خدمت و صیانت از حقوق مردم نداریم گفت: سه دهم درصد جمعیت پوشش بیمه سلامت را بیماران خاص تشکیل می دهند و بالای ۱۰ درصد هزینه ها مخصوص این بیماران است و سالانه ۷۰ میلیارد تومان از هزینه ها صرف این بیماران می شود.
وی با اظهار اینکه قصد دولت و بیمه سلامت پوشش بیمه ای برای افراد نیازمند و مستحق است گفت: برای افراد نیازمند باید بیشتر هزینه شود.
مدیرکل بیمه سلامت به پروژه های نوین و الکترونیکی سلامت در استان گفت: در فصل استحقاق سنجی، حدود ۸۰ هزار نفر که چند بیمه ای بودند تعیین تکلیف شوند.
ظفرمند با بیان اینکه در ارسال الکترونیکی اسناد جزو شش استان برتر بودیم گفت: خوشبختانه ۹۹ درصد اسناد بیمارستانی در ماه تیر به صورت الکترونیکی ارسال شده است و رسیدگی آن به پایان رسیده است.