به گزارش زنان خبر،مواد لازم برای خوراک مرغ :
سینه مرغ | ۸۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
* فلفل کاپیا | ۲ عدد |
فلفل چارلیستون (فلفل سبز شیرین) | ۳-۴ عدد |
سیر | ۳ حبه |
آب گرم | ۱ استکان |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی رنده شده | ۱ لیوان فرانسوی |
رب فلفل | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، آویشن | به مقدار لازم |
مخلوط سیب زمینی، هوبج و نخود فرنگی همه پخته شوند | ۱ لیوان فرانسوی |
مواد لازم برای پوره سیب زمینی :
سیب زمینی درشت | ۶ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | نصف لیوان |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
کره | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
شیر | ۲ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
برای تهیه پوره ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و بعد با گوشتکوب له کنید و به آن کره و نمک و فلفل بزنید و کامل مخلوط کنید و بگذارید خنک شود سپس پنیر پیتزا رنده شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
طرز تهیه سس بشامل :
کره را روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و سریع مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس شیر را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با همزن دستی آنقدر بزنید تا گلوله ها باز و سس کاملا یکدست شود. در آخر نمک و فلفل به آن اضافه کنید و زمانی که غلظت آن مانند فرنی شد حرارت را خاموش کنید. سس بشامل بعد از سرد شدن سفت تر می شود، پس زیاد نگذارید روی حرارت سفت شود.
برای تهیه خوراک مرغ :
ابتدا مرغ ها را به صورت نوارهای باریک برش بدهید و روی حرارت بگذارید تا آب بیندازد و سپس در آن را بگذارید و شعله را ملایم کنید و اجازه بدهید مرغ ها بپزند و آب آن کاملا کشیده شود. بعد به آن روغن مایع اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید تا یک کم سرخ شود داخل یک ظرف دیگر پیاز خلالی شده، فلفل های خلالی شده را با کره تفت بدهید تا سبک شود سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید بعد پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید. رب فلفل را با یک استکان آب گرم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و به آن سیب زمینی، هویج، نخود فرنگی آبپز شده و مرغ ها را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا مواد ۵-۱۰ دقیقه دیگر بپزد.
گارنیتور را مخلوط کنید و اجازه بدهید بپزند
گارنیتور را مخلوط کرده و اجازه بدهید به صورت دربسته ۱۰ دقیقه بپزد سپس داخل ظرف مورد نظر مواد مرغ را بریزید و از پوره سیب زمینی توپک هایی به اندازه دلخواهتان درست کنید و با سلیقه خودتان روی مواد مرغی بچینید.
توپک ها را روی مواد بریزید
سپس سس بشامل را روی توپک ها و مواد مرغی بریزید تا کامل روی مواد را بپوشاند. بعد پنیر پیتزا را روی کل مواد بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا زمانی که پخت شود و در آخر روی آن را روشن کنید.
روی مواد سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید
خوراک مرغ و توپک سیب زمینی
انتهای متن/*