طرز تهیه باسلوق با شیره انگور؛ یک شیرینی بسیار مقوی و سالم
باسلوق با شیره انگور نوعی شیرینی نرم و خوشمزه است که بافتی لطیف داشته و برای درست کردن آن باید نکاتی را رعایت کرد تا شیرینی باکیفیتی به دست آید.
ستاره | سرویس آشپزی - باسلوق نوعی شیرینی خوشمزه بوده که در شهرهای مراغه، ملایر و اراک تولید میشود و به عنوان سوغات این شهرها شناخته شده است. این شیرینی با استفاده از شیره انگور خانگی، نشاسته، مغز بادام و ادویههای خوشعطر تهیه میشود و بافتی شبیه به مسقطی زعفرانی دارد. باسلوق با شیره انگور در شهرهایی مانند مراغه که مرکز کشت و پرورش انگور است، در یک دوره سه ماهه (از آذر ماه تا بهار) تهیه میشود. این شیرینی به صورت سنتی به روشی خاص تهیه شده و ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آن را به صورت خانگی با هم مرور کنیم.
طرز تهیه باسلوق با شیره انگور
مواد لازم برای تهیه ۰/۵ کیلوگرم باسلوق ارائه شده که برای ۱۰ نفر مناسب بوده و زمان آمادهسازی آن حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد.
مواد لازم | |
نشاسته گل گندم | 1/2 پیمانه |
آب | 1+1/4 پیمانه |
شیره انگور | 3/4 پیمانه |
پودر هل | 1/2 قاشق چایخوری |
گلاب | 2-3 قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | 1/4 پیمانه |
پودر نارگیل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
نکته: اگر قالب سیلیکونی ندارید، کف یک سینی را با سلفون بپوشانید، سپس باسلوق را در آن پهن کرده و سینی را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. در مرحله بعدی سینی را از یخچال خارج کرده، سلفون را از باسلوق جدا کنید و آن را به صورت مکعبهای لوزی شکل برش بزنید. باسلوق با شیره انگور را با گردوی خرد شده یا هر نوع مغزی به دلخواه تزیین کنید.
سخن آخر
باسلوق شیره انگور یک شیرینی سالم و طبیعی است که شکر در آن جایگاهی نداشته و علاوه بر مقوی بودن، برای سلامتی مفید است. امیدواریم این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کرده و به عنوان عصرانه یا میان وعده همراه با چای میل کنید. در صورت تهیه این شیرینی، در منزل تجربیات خود را در این زمینه با دیگر مخاطبان سایت ستاره در میان بگذارید. در انتها پیشنهاد ما به شما این است که حتما با طرز تهیه باسلوق ژلهای خوشمزه نیز در ستاره آشنا شده و این باسلوقهای خوشمزه رنگی را نیز برای مراسمهای شادی خود درست کنید.