به گزارش فانوس، مجموعه تلویزیونی «ترور خاموش» که این شبها آخرین قسمتهای آن در حال پخش از شبکه یک سیما است، تجربهای متفاوت در زمینه پرداختن به موضوع مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی مرتبط با آن بود. سریالی که محمود معظمی در ادامه تجربه «سارق روح» آن را با تهیهکنندگی ابوالفضل صفری، کارگردانی کرد.همزمان با پخش قسمتهای پایانی «ترور خاموش» در گفتگو با ابوالفضل صفری تهیهکننده این سریال به ابعاد مختلف آن، از شرایط تولید تا برخی حواشی مرتبط با پخش، پرداختیم.
تجربهای در ادامه «سارق روح»
تهیهکننده «ترور خاموش» در گفتگو با خبرنگار، این سریال را در ادامه «سارق روح» معرفی کرد و گفت: ساخت «ترور خاموش» در ادامه «سارق روح» به ذهن ما خطور کرد، به این معنا که ما در حال طراحی و تولید مجموعههایی برای حوزه نمایشی بودیم که عموماً وجهه امنیتی داشت؛ «ترور خاموش» هم یکی از همان مجموعههایی بود که در سازمان صدا و سیما با موضوع مواد مخدر مطرح شد و مورد استقبال قرار گرفت.
وی اضافه کرد: مسئله مواد مخدر در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی سرفصل بود و قرار شد این سریال را تولید کنیم که براساس واقعیت جامعه ساخته شده و سریالی کلیشهای نیست. مواد مخدر را هم از همه جوانب بررسی کردیم تا این مشکل و اثراتش را برای بیننده قابل درک کنیم.
