سوهان از انواع شیرینی جات خوشمزه است که با روش های مختلفی نظیر سوهان عسلی و سوهان کنجدی و … تهیه می شود. سوهان کنجدی از انواع روش های آسان برای تهیه سوهان است و شما می توانید این نوع سوهان را در منزل به راحتی تهیه نمایید. در طرز تهیه سوهان کنجدی از شکر و روغن و عسل و زعفران و پودر پسته و کنجد استفاده می شود.
گز آردی، سوهان عسلی، پولکی و سوهان کنجدی از انواع تنقلات خوشمزه و پرطرفدار هستند و شما می توانید آن ها را به راحتی برای پذیرایی از مهمان ها و اعضای خانواده تان در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
شکر : یک فنجان کنجد : ۱.۵ فنجان عسل : سه قاشق سوپخوری روغن : دو قاشق سوپخوری زعفران حل شده : یک قاشق سوپخوری پودر پسته برای تزیین : به مقدار لازمطرز تهیه سوهان کنجدی در منزل
برای تهیه سوهان کنجدی ابتدا شکر و عسل و روغن را درون ظرفی کوچک بریزید.
مخلوط مواد را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.
سپس زعفران را به مخلوط مواد بیفزایید.
در آخر نیز کنجد را به مایه سوهان بیفزایید و هم بزنید تا کنجدها طلایی رنگ شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوهان کنجدی سینی را چرب نمایید و مقداری از سوهان را درون سینی بریزید و اگر سوهان فورا بسته شد و زیر دندان ترد شد آماده است بنابراین باید حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید تا سوهان گرم بماند سپس با کمک قاشق مرباخوری مقداری از مواد سوهان را بردارید و درون سینی چرب شده با فاصله بریزید و روی سوهان را با پودر پسته تزیین نمایید.
بعد از سرد شدن سوهان ها آن ها را از سینی جدا نمایید و درون ظرف درب دار بریزید سپس سوهان را دور را از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
در این مطلب با طرز تهیه سوهان کنجدی آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم این نوع سوهان نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
منبع : آرگا