طرز تهیه 4 نوع ترشی جدید و خوشمزه


طرز تهیه 4 نوع ترشی جدید و خوشمزه

طرز تهیه 4 نوع ترشی خومشزه و جدید را براتون قرار داده ایم امیدواریم که درست کنید و سفره هایتان را رنگین کنید  طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی  :    بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی … نوشته طرز تهیه 4 نوع ترشی جدید و خوشمزه اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

طرز تهیه ۴ نوع ترشی خومشزه و جدید را براتون قرار داده ایم امیدواریم که درست کنید و سفره هایتان را رنگین کنید

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی :

بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده مخلوط کردم …الان هم میشه این ترشی رو خورد .آماده است خیلی تند و پر سیر شده اما خوبه برای روزای سرد با سبزی پلو ماهی و یا غذاهای نونی مثل کتلت …..

طرز تهیه ترشی بامیه :

ترشی مخلوط

مواد لازم:
بامیه ریز
شوید: برای هر شیشه ۱ شاخه
فلفل چیلی قرمز: برای هر شیشه ۳ عدد
نمک: ۱ قاشق چای خوری
سیر: ۲ حبه
تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری برای هر شیشه
اب ۱: پیمانه
سرکه :۱ پیمانه

طرز تهیه ترشی بامیه :

سرکه واب و تخم گشنیز و نمک و فلفل ها رو بزارید روی حرارت تا بجوش بیان.
بامیه ها رو بشورید و بزاریدخشک بشن . نباید هیچ ابی روی بامیه ها باشه .
انتهای بامیه ها رو با کارد تیزی برش بدید هواستون باشه زیادی برش ندید که لزجی بامیه ها در بیاد
داخل شیشه یک شاخه گشنیز و ۱ حبه سیر بزارید و بامیه ها رو بچینید توش ودر اخر دوباره ۱ حبه سیر بزارید و بعد مخلوط اب و سرکه رو داغ داغ بریزید روی بامیه ها. در ظرف رو محکم ببندید و سر و ته بزارید کمی بمونه تا مطمئن بشید که هوا وارد شیشه نمیشه .
ترشی رو منتقل کنید یک جای خنک و تاریک . یک جایی مثل زیرزمین. ترشی شما بعد ۲-۳ هفته حاضر میشه.

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط :

فوت و فن ترشی

سلام دوست جوونیای همراه
اگه واقعیتشو بخواهین هر سال تو این روزا چند روزی مشغول آماده کردن انواع ترشی های شمالی میشدم . ترشی هایی مثل ترشی لیته .ترشی زالک بادمجان. ترشی کلم قرمز. ترشی مخلوط گل کلم و… برا درست کردن این ترشی خوشمزه که زودم میرسه و اماده خوردن میشه به این صورت عمل کنید.?? اول یک کیلو بادمجان رو بشویید و بذارید خوب خشک بشه بعد نگینی خرد کنید و با یه لیوان سرکه بپزید .(در حد اینکه کمی نرم بشه ولی له نشه).
بعد۱۰ساقه جوان و تازه کرفس رو هم نگینی خرد کنید و بعد از مرحله پخت بادمجونها بهش اضافه کنید.
۵عدد فلفل قرمز تند و دو عدد فلفل سبز رو با نیم کیلو سیر پوست کنده و ۴عدد هویج بزرگ و یک کلم قرمز کوچیک تقریبا ۲۵۰گرمی و سبزیهای معطر (نعنا، سرسم، گشنیز، ترخون، ریحان وچند برگ جعفری ، روی هم نیم کیلو) رو به ترتیب سختی جنسش بریزید تو سبزی خرد کن و خوب خردش کنید مثل شکل.
سپس همه این سبزیجات خرد شده رو در ظرف بزرگتری باهم مخلوط کنید و نمک و گلپر و سرکه هم بهش اضافه کنید و بعد از یکدست شدن در ظرفهای مناسب بریزید و زمان بدید تا جا بیفته.
تقریبا از ده روز بعد از آماده کردن ترشی، میتونید ازش استفاده کنید ولی هر چه بیشتر بمونه طعم ها بهتر توی هم نفوذ میکنن و ترشی تون خوشمزه تر میشه

طرز تهیه ترشی یونانی :

برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه …
سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم
***اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی قارچ


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

رکورد جدیدی در تیراندازی در مدارس امریکا ثبت کرد