مجموعه هفت جلدی طنز «خبر» برای کودکان راهی بازار کتاب شد

دسته‌بندی: سرگرمی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ آبان ۵, یکشنبه ساعت ۱۸:۴۰۰ رأیبدون امتیاز
مجموعه هفت جلدی طنز «خبر» برای کودکان راهی بازار کتاب شد

مجموعه هفت جلدی طنز «خبر» به قلم حسن حسینی و تصویرگری رودابه خائف ، با محوریت طنز از سوی انتشارات محراب قلم برای کودکان راهی... ادامه مطلب...\ نوشته مجموعه هفت جلدی طنز «خبر» برای کودکان راهی بازار کتاب شد اولین بار در پایگاه خبری شیرین طنز. پدیدار شد.\

مجموعه هفت جلدی طنز «خبر» به قلم حسن حسینی و تصویرگری رودابه خائف ، با محوریت طنز از سوی انتشارات محراب قلم برای کودکان راهی بازار کتاب شد.

به گزارش شیرین طنز ، به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی انتشارات محراب قلم ، حسن حسینی ، درباره مجموعه هفت جلدی طنز «خبر» توضیح داد: ساختار مجموعه به گونه‌ای است که همه گروه‌های سنی می‌توانند از آن لذت ببرند.

این نویسنده افزود: این شکل خیال‌پردازی، اگر چه داستان و شعر نیست اما شاعرانه و داستانی است. آنچه که در ذهن خواننده می‌ماند شخصیت یا شخصیت‌هایی هستند که در معرض اتفاقی قرار گرفته‌اند و بسیاری از خیال پردازی‌ها در ذهن خواننده ادامه پیدا می‌کند.

وی در ادامه بیان کرد: همه‌ خبرهای این مجموعه‌ هفت جلدی می‌توانند دستمایه‌ شعر یا داستانی باشند و باعث می‌شوند بچه‌ها نگاه ویژه‌ای به اطراف خود داشته باشند. دنیا پر از خبر است و قرار نیست همیشه بچه‌ها را در معرض رسانه‌هایی قرار دهیم که همیشه خبرهای بد را منتشر می‌کنند. کودکان امروز نیاز به جست‌وجوگری دارند و باید دنیای رنگی آن‌ها را رنگی‌تر کرد.

خبرهای این مجموعه طنز به معنای انتقاد نیستند، اما طنز آن‌ها لبخند را بر لبان خوانندگان می‌آفریند و ذهن آن‌ها را درگیر ظرافت‌های این طرز نگاه به دنیا می‌کند.

شخصیت‌های متنوع این مجموعه می‌تواند تخیل مخاطب را برانگیزد و حس پرسشگری را در او تقویت کند.

مجموعه هفت جلدی طنز «خبر» با شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه منتشر شده است.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...