بیش از 19 هزار تن انار در سیستان و بلوچستان برداشت شد


بیش از 19 هزار تن انار در سیستان و بلوچستان برداشت شد

زاهدان- مدیرباغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال 19 هزار و 225 تن انار از سطح یک هزار و 597 هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی اظهار داشت: ۲ هزار و ۱۶۴ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل می‌دهد که یک هزار و ۵۹۷ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی افزود: برداشت انار در سیستان و بلوچستان از نیمه دوم مرداد آغاز و تا اوایل آبان ادامه داشت.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بی‌دانه سنگان، شیرین ساوه، شهسوار، بی‌دانه فردوس و رباب عمده ترین نوع انار در این استان را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: انار برداشت شده از باغات سیستان و بلوچستان علاوه بر تازه‌خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهرکی با اشاره به خواص انار اظهار داشت: امروزه تحقیقات زیادی درباره خواص انار و ترکیبات موجود در آن انجام شده که موید اثرات مفید این میوه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌هاست و ازسوی دیگر به علت وجود ترکیبات دارویی حتی از پوست آن در صنایع داروسازی استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: این میوه دارای مواد شیمیایی بسیاری است که در مبارزه با تصلب شرائین، آماس سرطان و کند کردن واکنش‌های پیرشدن سلول‌ها موثر است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: انار منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است و مصرف‎ آب‎ آن از ابتلا بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی اظهار داشت: ۲ هزار و ۱۶۴ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل می‌دهد که یک هزار و ۵۹۷ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی افزود: برداشت انار در سیستان و بلوچستان از نیمه دوم مرداد آغاز و تا اوایل آبان ادامه داشت.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بی‌دانه سنگان، شیرین ساوه، شهسوار، بی‌دانه فردوس و رباب عمده ترین نوع انار در این استان را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: انار برداشت شده از باغات سیستان و بلوچستان علاوه بر تازه‌خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهرکی با اشاره به خواص انار اظهار داشت: امروزه تحقیقات زیادی درباره خواص انار و ترکیبات موجود در آن انجام شده که موید اثرات مفید این میوه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌هاست و ازسوی دیگر به علت وجود ترکیبات دارویی حتی از پوست آن در صنایع داروسازی استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: این میوه دارای مواد شیمیایی بسیاری است که در مبارزه با تصلب شرائین، آماس سرطان و کند کردن واکنش‌های پیرشدن سلول‌ها موثر است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: انار منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است و مصرف‎ آب‎ آن از ابتلا بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.

کد خبر 4758118

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست