سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!


سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد German Shepherd همان طور که از اسمش بر می‌آید یک سگ با نژاد و تاریخچه آلمانی است که نخستین نقش او نگهبان گله بوده و طی مرور زمان با آموزش هایی که دیده است به سگی کاملا هوشیار و کار آمد در دستگاه پلیس و دیگر امور حفاظتی تبدیل شده است. این […] نوشته سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها! اولین بار در نت نوشت....

4+

سگ ژرمن شپرد German Shepherd همان طور که از اسمش بر می‌آید یک سگ با نژاد و تاریخچه آلمانی است که نخستین نقش او نگهبان گله بوده و طی مرور زمان با آموزش هایی که دیده است به سگی کاملا هوشیار و کار آمد در دستگاه پلیس و دیگر امور حفاظتی تبدیل شده است. این نژاد سگ، بسیار نرم و آرام راه می‌رود و به راحتی سرعت می‌گیرد و می‌دود. سگ‌های German Shepherd نسبت به سایر انسان‌ها بسیار بی اعتماد هستند و به راحتی با هر شخصی صمیمی نمی‌شوند. در این مقاله به صورت اختصاصی نژاد ژرمن شپرد را مورد بررسی قرار خواهیم داد، با نت نوشت همراه باشید.

سگ ژرمن شپرد German Shepherd

گروهکاری و نگهبان
قد۲۴-۲۶ اینچ (نر)/۲۲-۲۴ اینچ(ماده)
وزن۶۵-۹۰ پوند (نر)/۵۰-۷۰ پوند(ماده)
طول مدت زمان زندگی۷- ۱۰ سال
توان زندگی در آپارتمان%۳۰
ارتباط با کودکاناین نژاد یکی از بهترین سگ‌ها برای زندگی کنار کودکان و خانواده است
زندگی با دیگر حیواناتبا گربه‌ها بیشتر و با دیگر سگ‌ها کمتر سازگاری دارد
فعالیت‌های روزانهسگ بسیار قوی و ورزشکاری است و از فعالیت‌های ورزشی بسیار لذت می‌برد به خصوص بازی هایی مانند تعقیب و گریز
نیاز‌های بهداشتیحمام کردن این نژاد تنها یک مرتبه در ماه کافی است
نیاز‌های مراقبتیهر هفته می‌بایست موهایش را شانه کنید و نیاز به رسیدگی ظاهری دارند
ریزش مو۹۰%
بازی‌های مورد علاقهبازی‌هایی که نیاز به فعالیت فیزیکی داشته باشد را خیلی دوست دارد
میزان یادگیری و هوشمندیاین نژاد در کنار یک شخص با صبر و حوصله و یک آموزش عالی می‌تواند هوش بالای خود را نشان دهد
توانایی نگهبانی۱۰۰%
ویژگی هاوفادار، شجاع، خانواده دوست
رفتار‌های مخربریزش موی زیادی دارد و در صورتی که آموزش نبینند ممکن است کمی پرخاشگر باشند
اصلیت نژادآلمان

ویژگی‌های ظاهری سگ ژرمن شپرد

سگ‌های German Shepherd سگ‌های تقریبا قدرتمندی هستند. گوش‌های نسبتا بزرگ و بدنی مستحکم دارند. پشت بدن این سگ تقریبا عضله‌ای می‌باشد و دم باریکی دارند که انحنای زیبایی به سمت پایین دارد. پوست این سگ‌ها ضخیم و خشن است. رنگ سگ‌های German Shepherd به طور معمول سفید، سیاه و گاهی قهوه‌ای مایل به زرد و یا قهوه‌ای مایل به قرمز می‌باشد. برخی از این سگ‌ها موهایی بلند و برخی موهای کوتاه تری دارند. به طور کلی موهای نژاد German Shepherd را با نام “پشم ریز آلمانی” می‌شناسند. این مو‌ها در طول سال دو مرتبه به شدت ریزش خواهد داشت.قد : ۲۴-۲۶ اینچ (نر)/۲۲-۲۴ اینچ(ماده)وزن : ۶۵-۹۰ پوند (نر)/۵۰-۷۰ پوند( ماده)طول مدت زندگی : ۷- ۱۰ سال
سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد نیازی به حمام مداوم ندارند، اما با این حال ترجیح می‌دهند خود را در آب تمیز و با کیفیت بشویند. هر روز موهای آن‌ها را شانه کنید، اما در صورت امکان، این کار خارج از منزل انجام دهید.

سگ ژرمن شپرد با چه کسانی راحت است؟

سگ‌های نژاد German Shepherd را می‌بایست در دوران جوانی تحت آموزش‌های بسیار پیشرفته قرار داد. این سگ‌ها به جمع‌های خانوادگی و افرادی که اطرافیان بیشتر و زندگی‌های شلوغ تری دارند، بیشتر علاقمند است. این سگ‌ها محافظان خوبی هستند به همین دلیل بهتر است افرادی که نیاز به محافظان قوی دارند این نژاد را انتخاب کنند. همچنین افرادی که در خانواده کودک دارند با خیال راحت می‌توانند این نژاد را به عنوان سگ خانگی انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: سگ سرابی: آشنایی با نژاد ایرانی Sarabi Mastiff و ویژگی‌های آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

از آن جایی که سگ‌های German Shepherd معمولا برای نگهبانی و یا در تیم‌های محافظتی به کار گرفته می‌شوند دارای غرایز محافظتی بسیار قوی هستند.

ویژگی‌های رفتاری سگ ژرمن شپرد

از آن جایی که سگ‌های German Shepherd معمولا برای نگهبانی و یا در تیم‌های محافظتی به کار گرفته می‌شوند دارای غرایز محافظتی بسیار قوی هستند. به طور معمول در دوران جوانی این سگ‌ها را می‌بایست تحت تعلیم و آموزش قرار دهید تا در برابر آن‌ها راحت تر باشید.

سگ‌های German Shepherd اصل که وظیفه گله داری را انجام می‌دهند نسبت به سگ‌های German Shepherd تربیت شده از خصایص تهاجمی تری برخوردار می‌باشند. از ویژگی‌های این سگ می‌توان به این چند صفت اشاره کرد:

شجاعتوفاداریجستجوگرنجیبسگ خانوادهبا اعتماد به نفستوانایی یاد گیری بسیار بالا
سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

سگ‌های ژرمن شپرد دارای غریزه‌ای قوی و ذهنی باهوش هستند. فعالیت‌ها و ورزش‌های بسیاری می‌تواند آن‌ها را شاد و سرحال کند، اما ردیابی، اطاعت و بازی‌های مهارتی -و یا هر گونه فعالیت دشوار- حتی می‌تواند باعث خوشحالی بیشتر آن‌ها شود.

روش زندگی سگ ژرمن شپرد

سگ‌های نژاد German Shepherd به تنهایی زندگی نمی‌کنند. این سگ‌ها ترجیح می‌دهند در یک جمع خانوادگی بزرگ شوند. بهتر است که هرگز با یک حیوان دیگر یا با کودکان تنها نمانند ولی این که از تولگی در کنار یک گربه یا سگ خانگی دیگر بزرگ شود فکر خوبی خواهد بود.

این سگ گزینه بسیار مناسبی برای سگ‌های پلیس، سگ‌های خانوادگی به خصوص برای افراد نابینا، سگ‌های جستجوگر و سگ‌های نجات دهنده می‌باشند. شخصی که تصمیم به نگهداری از یک سگ نژاد German Shepherd دارد می‌بایست در اولین مرحله به فکر آموزش‌های لازم برای این سگ باشد.

این نژاد را می‌بایست در دوران توله سگی تحت آموزش و تربیت کامل قرار داد. تداوم در آموزش یکی از کارهایی است که افراد علاقمند به German Shepherd می‌بایست حتما در نظر داشته باشند. همیشه آموزش بر پایه پاداش برای این نژاد نتیجه بهتری خواهد داشت. پارس کردن، حفاری و یا سرقت خوراکی‌ها از خصلت‌های ناپسند German Shepherd است که ممکن است در هر نژاد دیگری هم مشاهده شود.

بیشتر بخوانید: سگ دوبرمن: آشنایی با نژاد Doberman و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

شخصی که تصمیم به نگهداری از یک سگ نژاد German Shepherd دارد می‌بایست در اولین مرحله به فکر آموزش‌های لازم برای این سگ باشد

فعالیت‌های بدنی سگ ژرمن شپرد

German Shepherd را می‌بایست فعال نگهداری کرد. به نحوی که هر روز حتی نیم ساعت برایش پیاده روی در نظر بگیرید. اگر در طی روز فعالیت‌های بدنی و ورزش‌های مخصوص نداشته باشد حداقل کاری که می‌توان کرد این است که نیم ساعت او را به پیاده روی ببرید. این نژاد علاقه شدیدی به ورزش و سایر فعالیت‌های بدنی دارد.

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

یکی از مشکلاتی که در سبک زندگی این سگ مشاهده می‌شود این است که در صورت عدم آموزش می‌تواند کمی پرخاشگر و وحشتناک باشد.

شرایط نگهداری سگ ژرمن شپرد

German Shepherd را می‌بایست در حیاط یک خانه نگهداری کنید. به طور معمول کمتر پیش می‌آید که یک German Shepherd داخل یک آپارتمان بتواند سر کند. این سگ در طول عمر خود به مواد مغذی بسیاری نیاز دارد. در صورتی که از غذای مناسبی استفاده نکند به بیماری‌های گوارشی مبتلا می‌شود. بهتر است که استخوان‌های پخته شده مصرف کند و مواد غذایی که مصرف می‌کند محتوای چربی بالایی داشته باشد.

تکه‌های کوچک جگر و یا بیسکوییت بهترین گزینه برای تشویق این نژاد در هنگام آموزش می‌باشد. اگر از مواد مغذی استفاده کند دیگر نیازی به مکمل‌ها ندارد مگر این که غذای او به حد کافی مغذی نباشد. ناخن German Shepherd‌ها را می‌بایست چند وقت یک مرتبه کوتاه کرد ولی این سگ نسبت به سایر سگ‌ها رشد ناخن کم تر و آهسته تری دارد.

از آن جایی که این نژاد موهای زیاد و پر پشتی دارند می‌بایست موها را زود به زود کوتاه کرد. کوتاه کردن و یا به کلی حذف موها می‌تواند کمک بزرگی در سلامتی این سگ‌ها داشته باشد. در تغذیه نژاد German Shepherd بیشتر از آن که به گوشت نیاز باشد به فیبر نیاز است. فیبر ماده غذایی اصلی این سگ است و در مرحله دوم گوشت و پروتئین قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: سگ پودل: آشنایی با نژاد Poodle و ویژگی آن‌ها

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

بهترین گزینه برای تشویق این نژاد در هنگام آموزش می‌باشد.

آموزش سگ ژرمن شپرد

یکی از مشکلاتی که در سبک زندگی این سگ مشاهده می‌شود این است که در صورت عدم آموزش می‌تواند کمی پرخاشگر و وحشتناک باشد. آموزش‌های سگ ژرمن شپرد معمولا از شش ماهگی شروع شده و تا حدود ۲ سالگی ادامه پیدا می‌کند. آموزش‌های این سگ کمی دشوار و زمان بر است. مربی که برای سگ ژرمن شپرد انتخاب می‌کنید می‌بایست کاملا کار آزموده و با حوصله باشد. چرا که آموزش این نژاد نیاز به صبر و حوصله و زمان زیاد دارد. سازگار کردن سگ ژرمن شپرد با شرایط زندگی کار دشواری نیست ولی زمان زیادی لازم دارد.

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

سگ هایی که آموزش دیده اند را می‌بایست در برنامه‌های بازی پیشرفته تری شرکت داد. بازی هایی که نیاز به چابکی و تلاش بیشتری دارند برای سگ‌های German Shepherd آموزش دیده مناسب تر است

بازی‌های مورد علاقه سگ ژرمن شپرد

سگ‌های German Shepherd به طور معمول از نژاد سگ‌های بسیار فعال و ورزشی محسوب می‌شوند. این سگ‌ها برای سلامتی اشان نیاز دارند که ورزش روزانه داشته باشند. یک سگ ژرمن شپرد سالم می‌بایست هر روز با فردی که در این زمینه اطلاعات کافی دارد ورزش کند. پیاده روی‌های کوتاه مدت و جلسات بازی در یک منطقه امن بهترین سرگرمی فکری و فیزیکی برای این سگ‌ها به شمار می‌رود.

سگ هایی که آموزش دیده اند را می‌بایست در برنامه‌های بازی پیشرفته تری شرکت داد. بازی هایی که نیاز به چابکی و تلاش بیشتری دارند برای سگ‌های German Shepherd آموزش دیده مناسب تر است. غواصی و ردیابی از جمله کارهای پیشرفته تری هستند که این نژاد سگ به عنوان بازی و سرگرمی می‌تواند انجام دهد.

سگ‌های German Shepherd به شنا کردن نیز بسیار علاقمند هستند می‌توانید این سگ را برای شنا کردن به مناطق امن برده و با تمرین‌های مستمر شنا کردن را برای او همانند یک بازی یا یک تمرین درآورید.

بیشتر بخوانید:: سگ پیت بول: آشنایی با نژاد Pit bull و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

German Shepherd‌ها به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شوند که همگی ژنتیک یکسانی دارند.

طبقه بندی سگ ژرمن شپرد

سگ‌های German Shepherd از نژاد‌های مختلفی تشکیل شده اند. این نژاد‌ها تنها در ظاهر با یکدیگر تفاوت‌های بسیار جزئی دارند. همگی مربوط به آلمان و یا بهتر است دقیق تر بگوییم، بلژیک می‌باشند ولی برخی از شهرهای مختلف هستند. نام‌های این نژاد به این ترتیب است :

Dutch ShepherdBelgian ShepherdKing ShepherdDutch ShepherdShiloh ShepherdBohemian ShepherdByelorussian ShepherdBelgian Tervuren ShepherdPanda Shepherd

German Shepherd‌ها به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شوند که همگی ژنتیک یکسانی دارند.

Groenendael Belgian ShepherdLaekenois Belgian ShepherdTervuren Belgian ShepherdMalinois Belgian Shepherd

بیشتر بخوانید: سگ باکسر: آشنایی با نژاد Boxer و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

گردن بر روی شانه و پاهای عضلانی قرار می‌گیرد. پاهای عقب خشک و سفت بوده و دم، پرپشت می‌باشد. رنگ آن‌ها معمولاً سیاه و قهوه‌ای مایل به زرد است -مخلوط و یا تک رنگ- همچنین رنگ آبی و سفید هم در آن‌ها وجود دارد. سه مدل از آن‌ها به صورت: مو کوتاه (برخی اوقات به خشن شناخته شده اند)، مو متوسط و مو بلند دیده شده است.

Laekenois Belgian Shepherd

یکی از قدیمی ترین نژاد‌های سگ ژرمن شپرد است. پوشش و موهای این نژاد زبر و بسیار ضخیم است. رنگ هایی که در این مدل مشاهده شده است معمولا سفید و قهوه‌ای می‌باشد. بیشترین مدلی که در جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفت این نژاد بوده است. این نژاد برای زندگی در شهر مناسب نیست و بهتر است در فضاهای باز و روستا زندگی کنند.

Malinois Belgian Shepherd

یکی دیگر از نژاد‌های سگ ژرمن شپرد که در سال ۱۸۹۲ به رسمیت شناخته شد German Shepherd است. این نژاد کمی کوتاه تر و کوچک تر از سایر نژاد‌های دیگر است. این سگ نیاز به فعالیت بدنی بیشتری نسبت به سایر نژاد‌های German Shepherd است. هوش بالایی داشته و بیشتر در زمینه نگهبانی و حفاظت مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیشتر افراد حرفه‌ای که این نژاد را برای آموزش انتخاب می‌کنند. این نژاد یکی از بهترین گزینه‌های برای خانواده و کودکان می‌باشد.

Tervuren Belgian Shepherd

موهای این سگ بلند و بسیار لطیف است و بیشترین سگ‌های این نژاد رنگ قهوه‌ای دارند و گاهی هم سیاه و سفید هستند. بیشترین کاربرد این سگ در زمینه ردیابی مواد مخدر، بمب‌ها و امداد رسانی می‌باشد.

Groenendael Belgian Shepherd

بیشترین تعداد این سگ آلمانی سیاه رنگ هستند و در قسمت سینه به حالت صلیبی موهای رنگ دیگری دارند. این نژاد تا ۱۸ سال نیز زندگی می‌کند. نیاز به ورزش و فعالیت بدنی این سگ نسبت به سایر سگ‌های German Shepherd بیشتر است.

بیشتر بخوانید: سگ قفقازی: آشنایی با نژاد Caucasian و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

German Shepherd

بیماری‌های رایج سگ ژرمن شپرد

بیشتر سگ‌های German Shepherd ازسلامت کامل جسمی برخوردار می‌باشند. اما گاهی این سگ‌ها دچار شرایط ناهنجار در سلامتی می‌شوند که می‌بایست مورد درمان کامل قرار گیرند. در برخی از سگ‌های این نژاد بیماری هایی مانند میلپاتیت دژنراتیو و مشکلاتی در آرنج و گاهی دیسپلازی مشاهده می‌شود. مشکلاتی مربوط به هضم نیز در این نژاد کم و بیش به چشم می‌خورد. بیماری هایی مانند صرع، دیسپلازی هیپ، تومور استخوان، آب مروارید، چاقی، پانکراتیت، مشکلات تیروئید، دیسک بین مهره‌ای و . . . از جمله بیماری هایی هستند که این نژاد به آن مبتلا می‌شود.

سرطان استخوان در سگ ژرمن شپرد

سرطان استخوان در سگ ژرمن شپرد به صورت مشکلاتی در ناحیه لنگن مشاهده می‌شود. نام دیگر این بیماری استئوسارکوم می‌باشد که هر ساله بیش از ۸۰۰۰ سگ را در ایالت متحده امریکا دچار می‌کند. این بیماری از استخوان‌های پا شروع شده و به سایر نقاط بدن منتشر می‌شود ولی بیشترین مشکل در ناحیه هر دو پا خواهد بود. معمولا سرطان استخوان در سگ‌های German Shepherd در سنین بالا و میانسالی رخ می‌دهد. نژاد و جنسیت سگ‌ها در این بیماری دخیل است. سگ‌های سنگین وزن و همچنین سگ‌های ماده بیشتر به این بیماری دچار می‌شوند.

بیماری ملانوم در سگ‌های German Shepherd

بیماری ملانوم یک مشکل پوستی است یا به عبارتی می‌توان گفت که یک نوع سرطان پوست است که در این نژاد سگ بیشتر از سایر نژاد‌ها مشاهده می‌شود.

بیماری لنفوم در سگ ژرمن شپرد

گه گاهی سلول‌های لنفاوی سگ‌ها به سرطان دچار می‌شوند که این بیماری در بین سگ‌های نژاد German Shepherd بسیار رایج و شایع است. رایج ترین حالت این بیماری به شکل مولتی سنترال است که نیم بیشتر غدد لنفاوی را در گیر می‌کند. سیستم لنفاوی که درسراسر بدن سگ وجود دارد درگیر سلول‌های سرطانی می‌شود. سگ هایی که در بین سن ۵ تا ۹ سال هستند به این بیماری مبتلا می‌شوند.

در این بیماری گاهی طحال، کبد، قلب، مغز استخوان و حتی روده بزرگ نیز درگیر می‌شوند. بیشترین علتی که برای این بیماری مشخص شده است علف کش‌ها و رنگ‌های مصنوعی و در نهایت عوامل ژنتیکی می‌باشد. برای درمان این بیماری معمولا از یک نوع شیمی درمانی با نام COPLA استفاده می‌شود. این دارو ترکیبی از سیکلوفسفاید و پردنیزولون و همچنین وینکریستین می‌باشد که بین ۶ تا ۱۰ ماه تاثیر آن به جا می‌ماند.

بیشتر بخوانید: سگ سیبرین هاسکی: آشنایی با نژاد Siberian Husky و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

سگ ژرمن شپرد (که گاهی به نام GSD شناخته می‌شوند) ظاهر نجیب، متناسب و با شکوهی دارند. فرم بدنی کلی آن‌ها کشیده، کوتاه قد و محکم اما لاغر است. این سگ‌ها در دید کلی دارای پیشانی محدب، پوزه بلند، گوش‌های تیز و چشمان بادامی شکل هستند (برخلاف پیشانی).

بیماری مگاازوفاگوس در سگ ژرمن شپرد

این بیماری مربوط به مری است که در بلع غذا تاثیر دارد. در این بیماری یک حالت از فلج در بلع غذا برای سگ رخ می‌دهد که به درستی نمی‌تواند غذا را از مری به معده برساند. بیشتر سگ‌های German Shepherd که ۱۲ کروموزوم دارند به طریق اختلالات ژنتیکی به این بیماری مبتلا می‌شوند. شروع این بیماری با استفراغ است و می‌توان گفت که یکی از نشانه هایش است. مدیریت بیماری می‌تواند درمان به موقع را ایجاد کند و برای رفع آن اقدام کرد.

بیماری مینوپاتی دژنراتیو در سگ ژرمن شپرد

بیماری مینوپاتی دژنراتیو یک بیماری عصبی و البته ژنتیکی است که در برخی از نژاد‌های سگ ژرمن شپرد رخ می‌دهد. بیشتر سگ‌های میان سال و مسن به این اختلال مبتلا می‌شوند. دلیل پیدایش این بیماری آسیب هایی است که به دیسک‌های بین مهره‌ای و در واقع نخاع وارد می‌شود. درمان نکردن این بیماری می‌تواند منجر به فلج شود.

آزمایش‌های مورد نیاز سگ ژرمن شپرد

سگ‌های German Shepherd معمولا دچار مشکلاتی در آرنج یا بیماری دیسپلازی می‌شوند که بهتر است هر چند وقت یک مرتبه با کمک این آزمایش‌ها تحت کنترل دامپزشک قرار گیرند.

آزمایش دیسپلازی هیپآزمایشات مربوط به آرنج
سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

نخستین مرتبه در سال ۱۹۰۶ بود که این نژاد وارد ایالت متحده امریکا شد و این نژاد به عنوان یک سگ رسمی به ثبت رسید.

تاریخچه سگ ژرمن شپرد

سگ‌های German Shepherd نژاد آلمانی دارند که در اواخر دهه ۱۸۰۰ از وظیفه گله داری به شغل‌های دیگر پیشرفت داشتند. این نژاد انتخاب دقیقی برای سگ‌های کمکی در جنگ جهانی بودند که به خوبی از آلمانی‌های محافظت کردند. سربازان آلمانی در جنگ جهانی اول این سگ‌ها را شناسایی کرده و نژاد آن‌ها را در سراسر دنیا گسترش دادند. این گستردگی از ایالت متحده امریکا شروع شد و به تمام دنیا انتقال پیدا کرد. در سال ۱۹۹۹ سگ‌های German Shepherd در فهرست ۵۰ نژاد برتر دنیا قرار گرفتند.

سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!سگ ژرمن شپرد: آشنایی با نژاد German Shepherd و ویژگی آن‌ها!

ویژگی‌های نژادی سگ ژرمن در سال ۱۹۰۱ بهبود یافت و پس از ۶ سال یعنی در سال ۱۹۰۷ وارد آمریکا شد و به کمک انجمن هایی مثل باشگاه سگ‌های ژرمن شپرد آمریکا توانست شهرت بسیاری کسب کند.

سگ‌های معروف با نژاد سگ ژرمن شپرد

نژاد German Shepherd به طور کلی در طول تاریخ به چندین عنوان مورد استفاده بشر بوده است: نگهبان، سگ خانواده، سگ امدادگر و حتی گاهی سگ همراه و راهنمای نابینایان.

نخستین مرتبه در سال ۱۹۰۶ بود که این نژاد وارد ایالت متحده امریکا شد و این نژاد به عنوان یک سگ رسمی به ثبت رسید. German Shepherd را بیشتر به عنوان یک امداد گر قوی در جنگ جهانی اول می‌شناسند که برای کمک به سربازان آلمانی به کار گرفته می‌شد. در سال ۱۹۸۷ نیز در یکی از نمایش‌های سگ با نام Westminster Kennel Club شخصی با نام تاکر هیل منهتن این سگ را به رسمیت نمایش داد. از آن جا بود که این نژاد محبوب شد.

منابع : +++

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

Current ye@r *

Leave this field empty



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

اهمیت ایمنی و امدادرسانی در حمل و نقل جاده ای