مجموعه «افسون افسانه» پنجشنبه‌ها روی آنتن رادیو نمایش

دسته‌بندی: فرهنگی و هنری
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ آبان ۸, چهارشنبه ساعت ۱۶:۲۲۰ رأیبدون امتیاز
مجموعه «افسون افسانه» پنجشنبه‌ها روی آنتن رادیو نمایش

مجموعه برنامه «افسون افسانه» در شبکه رادیویی نمایش با موضوع افسانه‌های ایران و جهان روی آنتن می‌رود.

به گزارش فانوس، «زهرا عبدالله‌زاده» تهیه کننده برنامه رادیویی «افسون افسانه» ضمن اعلام این خبر گفت: هر هفته در برنامه «افسون افسانه» در قالب روایی نمایشی به یکی از افسانه‌های ایران و جهان می‌پردازیم.

وی ادامه داد: در نخستین برنامه «افسون افسانه» که پنج شنبه نهم آبان ماه پخش می‌شود به یکی از افسانه‌های آسیای شرقی از کشور ژاپن به نام «حق شناسی روباه» می‌پردازیم که درباره نیکی کردن به سایر موجودات است.

عبدالله‌زاده در پایان تاکید کرد: افسانه‌ها ریشه در فرهنگ و باورهای هر ملت دارند و در فرهنگ ژاپنی «روباه» به عنوان مظهر حق شناسی به شمار می‌آید.

«افسون افسانه» پنج شنبه این هفته به نویسندگی زینت صالح پور، کارگردانی بهرام سروری‌نژاد، صدابرداری علی حاجی نوروزی، افکتوری محمدرضا قبادی‌فر و با هنرمندی فریبا متخصص، مهرخ افضلی، اکبر ملایی، احمد گنجی، مهدی نمینی مقدم، مونا صفی، علی اصغر دریایی و تعداد دیگری از هنرمندان رادیو نمایش ساعت 22:45 دقیقه به روی آنتن رادیو نمایش می‌رود.
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...