طرز تهیه پاستا: 5 دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی


... نوشته طرز تهیه پاستا: 5 دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

پاستا غذای بسیار خوشمزه ای است که به خاطر طبخ آسان و سریع محبوب خیلی ها است. در ادامه این نوشتار با چند طرز تهیه پاستا سریع و خوشمزه خانگی آشنا می شوید که برای هر نوع سلیقه ای مناسب هستند.

۱. پاستا با تن ماهی

مواد لازم

۱۰۰ گرم پاستای فتوچینی خام

۲/۱ فنجان کرفس خرد شده

۳/۱ فنجان پیاز خرد شده

۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین ذوب شده

۲/۱ فنجان نخود فرنگی منجمد

۱ بسته پنیر خامه‌ای نرم و له شده

۳/۲ فنجان شیر

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قوطی تن ماهی( آب و روغن آن را کاملا گرفته باشید)

۲/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه پاستا: 5 دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید، آن را آبکشی کنید و گوشه‌ای بگذارید تا گرم بماند.

کرفس و پیاز را داخل تابه‌ای بزرگ و روی شعله متوسط نسبتا زیاد در کره تفت بدهید. آن را دائم هم بزنید تا نرم شود. نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا گرم شود.

پنیر خامه‌ای، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را با شعله متوسط بپزید تا نرم شود. هر از گاهی آن را هم بزنید. تن ماهی و پنیر پارمزان را اضافه کنید. اجازه دهید حرارت به تمام مواد برسد.

پاستا را به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید تا پاستا کاملا گرم شود. آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن جعفری تازه ریخته و سرو کنید.

۲. پاستا ساده با پنیر پارمسان

مواد لازم

۴۵۰ گرم پاستا

۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان خرد شده

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ حبه سیر له شده

۱و ۴/۱ قاشق چایخوری نمک

۱ و ۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۱ و ۴/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک

۱ و ۴/۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

۱ فنجان گوجه خشک خرد شده

۴/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه پاستا: 5 دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

پاستا را طبق دستور نوشته شده روی بسته آن پخته و آبکشی کنید.

زمانیکه پاستا در حال پختن است، در قابلمه‌ای بزرگ روغن زیتون را حرارت دهید و مرغ، سیر، نمک، پودر سیر، ریحان و پونه کوهی را اضافه کنید تا خوب بپزد.

گوجه خشک را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید این ترکیب به مدت ۲ دقیقه دیگر هم حرارت ببیند.

قابلمه را از روی شعله بردارید و پاستا را به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزیین و سرو کنید.

مطلب مرتبط: ۱۶ دستور پخت غذاهای پاییزی که لذیذ و هیجان‌انگیزند

۳. پاستا مرغ و خامه

مواد لازم

۲ عدد نصف سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان رشته‌ای بریده شده

۱۱۰ گرم پاستا رشته‌ای

۲ قاشق چایخوری ادویه کاجون( کاخون)

۲ قاشق غذاخوری کره

۱ عدد پیاز خلالی

۲/۱ فنجان خامه سفت

۲ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خردشده و خشک

۴/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک

۸/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

۸/۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۴/۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه پاستا: 5 دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

مرغ و ادویه کاجون را در کاسه‌ای بریزد و خوب با هم ورز دهید.

قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار بدهید، مرغ را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در کره یا مارگارین تفت بدهید تا نرم شود.

حرارت را کم کنید و پیاز خلالی، خامه سفت، گوجه فرنگی، ریحان، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید.

پاستای داغ و آبکش شده را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید.

غذا را در ظرف بکشید و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید.

۴.پاستا رشته ای مرغ و قارچ

مواد لازم

۴ تا ۶ عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست

۴/۱ فنجان کره

۸۵ گرم سس سالاد ترکیبی ایتالیایی

۲/۱ فنجان آب

۱ قوطی سوپ قارچ غلیظ

۱۱۳ گرم پنیر خامه‌ای با پیازچه

پاستا رشته‌ای

طرز تهیه پاستا: 5 دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

فر را از قبل با دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد گرم کنید.

کره را در تابه بزرگی ذوب کنید.

سس سالاد، آب و سوپ قارچ یکدست و خامه‌ای را به آن اضافه کنید.

پنیر خامه‌ای را به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.

مرغ را در ظرف مخصوص پخت قرار بدهید و سس را روی آن بریزید.

اجازه دهید این ترکیب به مدت ۶۰ دقیقه بپزد.

۱۰ دقیقه قبل از پایان زمان پخت مرغ پاستا را طبق دستور روی پاکت آن بپزید و آبکش کنید.

پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و با سس مرغ را روی آن بریزید.

غذای شما آماده است. نوش جان!

مطلب مرتبط:طرز تهیه ماکارونی پنیری: ۳ دستور پخت لذیذ و منحصر به فرد

۵. اسپاگتی ایتالیایی با سوسیس

مواد لازم

۹۰۰ گرم سوسیس ایتالیایی داغ یا ولرم

۱ عدد پیاز کوچک خرد شده

۳ تا ۴ حبه سیر له شده

۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی

۴۰۰ گرم سس گوجه فرنگی

۲ فنجان آب( در صورت تمایل برای پخت بیشتر مواد)

۳ قاشق چایخوری ریحان

۲ قاشق چایخوری پودر جعفری خشک

۱و ۲/۱ قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری نمک

۲/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۴۵۰ گرم اسپاگتی

پنیر پارمزان به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا: 5 دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی

طرز تهیه پاستا

سوسیس ایتالیایی را در یک قابلمه بزرگ سرخ کنید و آن را دائما هم بزنید.

پیاز را به سوسیس اضافه کنید تا خوب بپزد. هر از گاهی مواد را هم بزنید تا پیازها کاملا قهوه‌ای و نرم شوند.

سیر، گوجه فرنگی، رب گوجه، سس گوجه و آب را به مواد اضافه کنید.

ریحان، جعفری، شکر قهوه‌ای، نمک، پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مواد اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید.

شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت حداقل ۱ ساعت بپزد. هرچه زمان پخت سس شما طولانی‌تر شود سس بهتری خواهید داشت. فقط مراقب باشید سس شما نسوزد.

اسپاگتی را طبق دستور آن بپزید و آبکشی کنید.

سس را روی اسپاگتی ریخته و در آخر آن را با پنیر پارمزان تزیین کنید.

ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه یحیی

منبع:food

طرز تهیه پاستا: ۵ دستور پخت پاستا سریع و خوشمزه خانگی


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران