فروش 100 درصدی اوراق صکوک

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ آبان ۲۱, سه‌شنبه ساعت ۱۸:۱۹۰ رأیبدون امتیاز
فروش 100 درصدی اوراق صکوک

پول نیوز- 100 درصد اوراق صکوک 300 میلیارد تومانی سرمایه گذاری و توسعه کیش روز اول به صورت کامل در فرابورس به فروش رسید.

به گزارش پول نیوز، سررسید این اوراق ۴ ساله بوده و با سود ۱۸ درصد به خریدار در سرسید ۱۴۰۲ بازگردانده خواهد شد. دارایی های غیر منقول در این پروژه، به عنوان تامین منابع مالی احداث ترمینال پروازهای بین المللی این فرودگاه در نظر گرفته می شود.

بر اساس این گزارش، دارایی مبنای انتشار این اوراق یک باب ملک ویلایی با کاربری مسکونی است که توسط شرکت واسط مالی دی سوم از شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش خریداری شده و سپس به صورت اجاره به شرط تملیک به آن شرکت واگذار می شود.

لازم به ذکر است، این اولین بار است که زیرساخت فرودگاهی و حمل و نقل هوایی در بازار سرمایه تامین اعتبار می شود. پیش از این اوراق اجاره صکوک یکی از شرکت های هواپیمایی در بازار سرمایه عرضه شده بود که به تامین اعتبار خرید ناوگان حمل و نقل هوایی اختصاص داشت.

منبع: ایبنا

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...