مقابل عراق بی‌برنامه بودیم/ ویلموتس نیمه مربیان را به حریف واگذار کرد/ فدراسیون باید از پروازی بودن سرمربی جلوگیری کند

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ آبان ۲۵, شنبه ساعت ۶:۱۷۰ رأیبدون امتیاز
مقابل عراق بی‌برنامه بودیم/ ویلموتس نیمه مربیان را به حریف واگذار کرد/ فدراسیون باید از پروازی بودن سرمربی جلوگیری کند

مهاجم سابق تیم ملی ایران گفت: 50 درصد بازی مربوط به سرمربی است. ما نیمه مربیان را به عراق واگذار کردیم و ویلموتس نتوانست در 50 درصد وظیفه خودش به خوبی عمل کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، غفور جهانی، بازیکن اسبق تیم ملوان و تیم ملی ایران، درخصوص عملکرد شاگردان ویلموتس مقابل عراق در مرحله انتخابی مسابقات جام جهانی 2022 قطر صحبت کرد.

جهانی در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به اینکه بازیکنان ایران عملکرد موفقی نداشتند اظهار داشت: بازیکنان عراق در این بازی باانگیزه‌تر از بازیکنان ما بودند و در زمین بیشتر دوندگی داشتند. در هر نقطه از زمین وقتی نگاه می‌کردیم حداقل دو بازیکن عراق حضور داشت و مانع از بازیسازی تیم ایران می‌شد. مشکل عمده ما این بود که برنامه مدونی برای این بازی نداشتیم و هیچ‌گاه در طول 90 دقیقه نتوانستیم با برنامه از پیش تعیین شده به دروازه حریف نزدیک شویم و یا از دروازه خودمان دفاع کنیم.

وی در ادامه افزود: در نیمه اول شاید روی حرکات بعضی از بازیکنان توانستیم چند موقعیت ایجاد کنیم ولی در نیمه دوم عملا هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم و عراق کاملا بر بازی سوار بود.

جهانی در پاسخ به این سوال که ویلموتس در این شکست چقدر سهیم است، خاطرنشان کرد: 50 درصد بازی مربوط به سرمربی است. ما نیمه مربیان را به عراق واگذار کردیم و ویلموتس نتوانست در 50 درصد وظیفه خودش به خوبی عمل کند.

مهاجم اسبق تیم ملی همچنین درخصوص وضعیت تردد مربی بلژیکی به ایران گفت: درخصوص غیبتی که این مربی قبل از این مسابقه در کشور داشت اعلام شد که به خاطر دریافت پول به ترکیه رفته است. فدراسیون فوتبال باید این موضوع را درنظر داشته باشد که وقتی یک مربی خارجی می‌خواهد برای تیم ملی انتخاب کند همه جوانب را درنظر بگیرد که این مشکلات ایجاد نشود و بتواند جلوی پروازی بودن ویلموتس را بگیرد. نباید اینطور باشد که این مربی هر وقت دلش خواست به ایران بیاید و هر وقت دلش خواست از ایران برود.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...