نگارگری پس از انقلاب اسلامی وجه جدیدی پیدا کرد


 نگارگری پس از انقلاب اسلامی وجه جدیدی پیدا کرد

گارگری پس از انقلاب اسلامی وجه جدیدی پیدا کرد که آن وجه اجتماعی همراه با وجه معنوی این هنر است.

 نگارگری پس از انقلاب اسلامی وجه جدیدی پیدا کردمحمد علی رجبی دوانی در نمایشگاه نگارگری و مجسمه که در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری برپاست در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه پس از انقلاب اسلامی، هنر نگارگری با تحول روبرو شد افزود:​ بعد از انقلاب اسلامی نگارگری از بازی روش‌ها بیرون آمد و مضامین و محتوا‌های اجتماعی به دست هنرمندان متعهد انقلابی اجتماعی شد و این مضامین بودند که صورت را شکل دادند و نوعی نگارگری به وجود آمد که از آن به نگارگری انقلاب اسلامی تعبیر می‌شود.
وی اضافه کرد: مهمترین ویژگی نگارگری دهه‌های اخیر این است که در قید ابزار و استفاده از تجربیات نیست و در نهایت هنر نگارگری ایران متعلق به انقلاب اسلامی است و هنگامی که آثار نگارگری امروز را می‌بینیم فضایی است که با مردم ارتباط مستقیم دارد و از فضای تمثیلی خارج شده است.
این استاد نقاشی و نگارگری گفت:​ نگارگری امروز اگر تمثیلی هم باشد قابل فهم است و می‌تواند ارتباط برقرار کند.
وی افزود: هنر امروز ما متاثر از فرهنگ انقلاب اسلامی است و مسئولان می‌توانند با ترویج فرهنگ انقلابی آن را در میان هنرمندان رواج دهند.
رجبی دوانی اضافه کرد: امروز هنر دنیا درحال گذر از دوره پسامدرن است و نباید هنرمندان ما در دوره‌های قبل بمانند.
وی گفت:: اکنون هنر در میان مسئولان جایی ندارد و لازم است که ماهیت هنر انقلابی به ویژه هنر تجسمی تبیین شود که اگر نشود اغلب هنرمندان به ویژه جوانان و دانشجویان هنر، به سمت هنری غیر از هنر انقلاب اسلامی حرکت می‌کنند.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم